Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבלים/יס

bar72
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

התקשרו מיס להגיד שנגמרה תקופת ה"מבצע" והם רוצים להעלות (!) המחיר.

בגדול מבקשים כ- 238 ש"ח על טלוויזיה אחת עם ממיר פשוט, לחבילות בסיס+ילדים+עוד 4 חבילות כלשהן + ערוץ בייבי. כנראה + כמה ש"ח, לא היו ברורים.

הוט מציעים לי ב- 235 את הכל + ממיר VOD וסרט חינם כל חודש.

יש לנו רק טלוויזיה אחת, ועוד ישנה (עניין עקרוני אצל אשתי). נראה לי שוד.

איזו תוכנית אתם סגרתם איתם?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הברירה היתה אפילו בין רשות השידור הפלסטינית תמורת 500 ש"ח או הוט תמורת שקל אחד לא הייתי הולך להוט בגלל השירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל חוץ מהוט.

הייתי מעדיף לצפות במופע בובות של ילדים בני 7 מאשר להיות מנוי של הוט.

ולגבי YES - תגיד שאתה רוצה להתנתק, יחזרו אליך עם מבצע טוב יותר.

וגם אם לא - ה"טכנאי" שיבוא לקחת ממך את הממיר הוא משמר, הוא ישמח לתת לך מחיר טוב יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כרגע יס שיפרו, הציעו 231 על החבילה שיש לי היום (כלומר הנחה של שבעה שקלים שלמים!), להוסיף ספורט+מיוזיק משהו, ו- 20 סרטים. אבל, מה שרציתי - עוד ערוץ לילדים, (ג'וניור או ילדות ישראלית, למשל) הם טוענים שהם לא יכולים כי זה תוכן חיצוני ואני חייב להוסיף על זה עוד 15 ש"ח לערוץ.

עצות? הנחיות?

אני מבין את הסלידה שלכם מהוט, אבל אני מדבר איתם פעם בשנתיים, בערך, ובתור עו"ד אני לא מפחד מחליפות של איומים :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חכם לא נכנס לצרה שפיקח יוצא ממנה. במילים פשוטות: עזוב אותך מחליפות איומים וכאבי ראש, אל תתקרב להוט!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה הולך לכיוון של הוט, אז כל עסקה שאתה סוגר איתם רק בכתב ולקרוא היטב.

מה שלא כתוב לא קיים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעבר לעובדה שמדובר בחברה השנואה ביותר בארץ (מבחינת "טריקים"\שירות\אי אפשר לצאת וכדומה) התוכן הכי טוב שלהם זה הפרסומות בערוץ 2 ("חבר שלך גדול ישן עם בת שלי קטן"). מעבר לזה אין מה לראות פשוט. לא לדבר על זה שבזמן שהממיר מחליף ערוץ אפשר להכין קפה.

זה בדיוק כמו לקנות אוטו סיני מפוצץ אבזור (מציעים לך את כל הערוצים) במעט פחות או באותו מחיר של רכב גרמני עירום (ואני יודע מה אתה מעדיף :) )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית עובד עם הוט כבר שנתיים ובנתיים (דופק על עץ) הכל בסדר.

דברים קטנים שהיו, נפתרו וללא דיכפין.

השירותים שלי מהם ,הם אינטרנט 2.5 ושירותי כבלים הכוללים

- 3ממירים שאחד מהם HD.

- 3 חבילות תוכן במקביל ל70 ערוצי בסיס

-התחייבות: 18 חודש

-תשלום: 219 ש"ח.

לסיכום: לא רואה סיבה שלא תקבל מחיר זול יותר ביחס לשירותים שאתה צורך מ- יס.

ולא, אני לא חושב שממש צריך לפחד מהוט וברור שבכל חברת תקשורת אתה יכול להיתקל בדברים לא טובים, כבר שמעתי דברים כאלו גם על יס.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין - בימינו מבחינת איכות תמונה (בטח שבHD) יס כבר מפגרים הרחק מאוד מאחור (תעיפו מבט בHome Theater חברה שהחליפו הוט ביס ובוכים על האיכות הנמוכה - נוצר מזה שפשוט נגמר להם כבר הרוחב פס על הלווין , בעוד הוט מקצים כמעט פי 2 רוחב פס פר כל ערוץ - HD או SD).

עדיין - אני אישית העדפתי להעיף את הוט ולא להתחבר לאף אחד כרגע .

DTT וטוב לי :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין בענייני איכות כי ב- HD כל מה שבאמת HD, נראה מעולה. אתה מסוגל להבחין בין תמונה מצויינת לבין תמונה מעולה או טובה מאוד ? אני לא.

אני ממליץ על ייס בגלל שיש להם יותר תוכן מאשר הוט. זה היה הדבר שהכי הייתי מרוצה ממנו במעבר מהוט ליס לפני כמה זמן.

למי שלא צריך טלפון אז עדיף לדעתי יס. הכי טוב תנסה להוציא מיס ממיר מקליט אפילו על חשבון פחות ערוצים. ואז גם לא צריך VOD כי אתה פשוט ממלא את הממיר בכל תוכנית שאתה רוצה לראות ולא מספיק וכבר לא נשאר לך זמן לראות VOD. תגיד להם שבהוט הציעו לך את זה באותו מחיר.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מזמן אני עברתי מהוט ליס, בחלק מהערוצים (במיוחד אגו ועד כמה ערוצי SD) לפי דעתי קיים הבדל באיכות לטובת הוט, אבל יכול להיות שהבעיה נובעת מזה שבהוט לא היה לי HD וביס יש ובגלל זה ערוצי הרגלים לא נראים טוב בהשוואה לHD.

עוד מישהו נתקל בבעיות איכות ביס?

אולי זה בעיה ספציפית אצלי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

STUDENT - אני מבדיל , לא קשה במיוחד בהפרשי רמות האלו. קבל לינקים בסוף ההודעה.

דניאל - כן - הרבה נתקלו.

זה עוד יותר בולט בערוצי HD.

סתם דוגמאות מHOME THEATER מהשבוע / שבועיים אחרונים:

http://www.hometheater.co.il/vt144530.%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94-%D7%A9%D7%9C-yes

http://www.hometheater.co.il/vt144418.%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%94%D7%95%D7%98-%D7%9E%D7%95%D7%9C-YES

http://www.hometheater.co.il/vt138122.%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%93%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%94-HD-%D7%91

http://www.hometheater.co.il/vt144146.%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA-%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%95%D7%A7-%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-YES-HD

http://www.hometheater.co.il/vt143914.%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%94-HD-%D7%91-yes

אז לא כל מה שבHD נראה מעולה , במיוחד אם הוא ברוחב פס בזיוני כמו ביס או אם המון תכנים הם רק SD בUPSCALE.

עדיף חצי מהתוכן אבל שיראו טוב אם כבר משלמים על החרא הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא קורה בכול הערוצים ויש גם ערוצים שלפי דעתי הרבה יותר חדים ביס למשל כול הערוצים ברוסית, ערוץ 2 ערוץ 10.

אבל מצד שני יש ערוצים שחסר בהם חדות (התמונה יותר מטושטשת מאשר בהוט) למשל אגו, נשיונל גאוגרפיק, ערוץ היסטוריה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...