Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשה osg

ELI9318
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נשברה לי השימשה הקדמית בפורד פוקוס ושמו לי שימשה חלופית מתוצרת osg יש לי שתי שאלות

1 האם שימשה של מכונית משנת 2002 חזקה כמו שימשה חדשה והאם לשמשות יש ירידה בחוזק עם הזמן ולמה זה קורה

2 האם osg נחשבת למותג טוב או שהמקורי טוב יותר ומה ההבדלים ביניהם מבחינת איכות חומרים וכל מה שיש לדעת בנושא

אני ישמח אם יש מישהו בעל מקצוע שיוכל לענות לי ולא סתם תשובות שכבר ראיתי כאן בחיפוש שערכתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המקורי יותר טוב, OSG זה תחליפי.

היה לי בעבר רכב אחד שעבר החלפת שמשה קדמית ל OSG וראו בבירור שאין התאמה מושלמת, זה התבטא ברעשי רוח בנסיעה.

כמו כן הגוון שלהן לעתים שונה מגוון שאר השמשות וזה מעצבן את העין.

דע לך לפעמים הבאות , שאני מקווה שלא יקרו , שניתן לפעמים תמורת סכום סמלי לקבל שמשה מקורית.

לאחר מקרה ה OSG הקודמת, שמשת צד שנשברה בנסיון פריצה - לא הסכמתי שירכיבו OSG ובסופו של דבר תמורת תוספת של 100 או 150 ש"ח הביאו עבורי שמשה מקורית . צריך כמובן לקבל אישור חברת הביטוח למהלך כזה אבל מסתבר שלא מעט אנשים מבקשים ומקבלים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...