Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Alpine IVA-W520R + PXA-H700/701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק שממבט ראשוני זה נראה כי הבעיה אשר מהווה מכמה רכבי עולם, וגם בעיה זהה.

מאחר שכל אחד היום יכול להירשם בכם פורום שהוא רוצה, לתקשר עם כול אחד שהוא מכיר בכול אמצעי תקשורת, תהתאגד עם כל אחד ואחד... אז רשימה כאן לא נגמרת.

אני לא פיסל את האפשרות הזאת כי כול אדם חשוף לעשות טעות.

עם זאת, סיכוי שמותג כמו ALPINE אשר ייצר לא פרוססיור אחד וייצר רק מספרי אחד, עושה טעות... קלוש ביותר.

לכול אחד יש ניסיון העבר בטעויות, טעות אישית היא טעות בדרך כלל האחרונה...

פורסם

אדגר, התיאורים וחוות הדעת של יוזרים מוכרים ומוערכים בDIYMA הם רחוקים מאד מהפלצה, ויצרנים חשובים הרבה יותר מאלפיין מכריזים לא אחת על ריקול כזה או אחר. לפעמים על מזבח הרצון לצאת כבר לשוק מהר, לפני מותג אחר [rf 3sixty.3?], מתפקששים דברים. אלפיין לא המציאו את הגלגל הזה וזה כלל לא מרגש אותי.

אל תבנה יותר מדי על הIMPRINT/כיול אוטומטי, ובדרך כלל מה שקורה זה שבאמצע נסיעה/רמזור, משהו מציק לך באוזן ואתה "חייב" למשל להפוך פאזה במיד ימין, בC701 זה היה לוקח לי שניה וחצי. שליפת לפטופ היא לא פרקטית.

אבל עזוב אותך עכשיו, כבר קנית את זה וזה אצלך אז אין טעם לעסוק בספקולציות. כשתתקין את זה תהיה אתה וכולנו חכמים יותר.

פורסם

צביקה, לגבי DIYMA, עם כול הכבוד אבל אף אחד מהם לא פנה במייל לייצרן ולא בירר מה בעיה בדיוק.

אם תראה תמונה כללית של מה שקרה שם, זה השווה מול פרוססורים אחרים, להבדיל אחד מהם, ואז ליצור בעיה בשרשור אחר, בלי להתבסס ולברר מה מאמת בעיה, ולברוך לעזאזל.

לדעתי לעלות לפורם פרטים מדויקים על בעיה זה יותר מכובד ומקצועי מאשר להפליץ שמוע כזאת ואחרת, ואז לומר: "עקב מקרה הזה שאין לי כוח להשאר בתחום הזה", ועוד מדובר באחראי פורום...

זה לא רציני בכלל, כאלו עוגות אנו אכלנו בזמני בעיות עם IDMAX.

לגבי עניין של לא למהר ו- rf 3sixty.3. למה rf 3sixty.3 באמת לא יצאה עד עכשיו? למה לא נמכר כבר? הריי הוא גם מוכן ומוכן לשימוש. נכון שזאת אותה שאלה?

לדעתי יש כאן שיקולי תמחיר כאלו ואחרים...

לעניין פאזות. אני נגד הפאזות, כי הפיכת פאזה מבטלת תדרים מסויימים של רמקול אחר. לא מומלץ.

אני לא חושב למכור אותו בכלל, פשוט אין לי זמן עכשיו לבדוק את זה בעצמי.

אבל אם אתה רוצה לנסות אותו לפניי, אתה מוזמן. אני נותן לך אותו לנסות ולבדוק. בהצלחה

פורסם
צביקה, לגבי DIYMA, עם כול הכבוד אבל אף אחד מהם לא פנה במייל לייצרן ולא בירר מה בעיה בדיוק.

אם תראה תמונה כללית של מה שקרה שם, זה השווה מול פרוססורים אחרים, להבדיל אחד מהם, ואז ליצור בעיה בשרשור אחר, בלי להתבסס ולברר מה מאמת בעיה, ולברוך לעזאזל.

יש לאלפיין נציג בפורום DIY..ככה שתהיה בטוח שהם מודעים לבעיה.

השרשור המדובר שם, הוא ממש לא השוואה לפרוססורים אחרים. התחיל באוקטובר 2010 כאשר נודע שאלפיין מתכננים לשחרר מעבד חדש וממשיך עד הימים האחרונים. לא הייתה שם כוונה להשוואה או ליצירת "בעיה" . הבעיה התגלתה ע"י אותם משתמשים שהזמינו את המכשיר ראשונים (כולל BIKINIPUNK שהוא אחד מהמנהלים).

אל תלכלך סתם.

עריכה:

הנה אחת התגובות של הנציג של אלפיין, ג'ים וולטר, על למה הם עשו חיבור מיוחד ליציאה האופטית ב W910

http://www.diymobileaudio.com/forum/1321247-post119.html

פורסם

הנה אחת התגובות של הנציג של אלפיין, ג'ים וולטר, על למה הם עשו חיבור מיוחד ליציאה האופטית ב W910

http://www.diymobileaudio.com/forum/1321247-post119.html

יופי, ולמה לא משתפים אותו בשיחה ???

יכול להיות שיש איזה שהיא בעיה, בוודאות אני אדע רק שאני אבדוק בעצמי, אבל לי זה נראה כמו משחק ילדים.

אני מאחל לך 0 תקלות ואת כל ההנאה בעולם מהפרוססור!

אשמח גם לראות מה הוא יודע לעשות מתישהו, אם יתאים לך...

תודה, ובכיף

אדגר, תודה על ההצעה הנדיבה.

אדבר איתך בהמשך היום.

בכיף ידידינו, אני יודע שאתה סקרן כמוני... אבל אני לא ספקולנט :lol:

• תוכן חדש...