Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב כבן חצי שנה מסוג מיצובישי אוטלנדר

ואני מעוניין להתקין לו גג חשמלי.

אני מבין שהמקום הכי רציני לבצע זאת נמצא בגנות.

אני מבקש מחברים בעלי גג שהותקן שם לחוות את דעתם

על איכות ההתקנה והמוצר.(בעיקר מכאלה שיש להם את הגג מעל ל 3 שנים).

האם יש נזילות?

האם יש התפתחות של חלודה וקילופיי צבע באזור ההתקנה?

האם צורת הגג התעוותה עם השנים?

האם הגג עדין עובד ולא נתקע?

האם ההתקנה בוצעה יפה וללא נזקים פנימים וחיצוניים במקומות אחרים של הרכב?

תודה מראש על תגובתכם.

פורסם

העצה הכי טובה היא לנסוע לשם לראות את ההתקנות שלהם ואת איכות העבודה.

משנותי הרבות בפורום לא זוכר בעיות איתם...מלבד המחיר :-(

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ברשותי קליאו ספורט שהבעלים הזמין כבר בקרסו סאן רוף שבוצע אצל גנות הרכב כבר בן 9 אוטוטו ואין לא נזילות ולא קילופים והגג תקין לחלוטין הבעיה היחידה היא שזה מאיץ את הבלאי של הריפוד תקרה וזה כבר נפול אצלי

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא היתי ממליץ אם זה לא מקורי מהחברה.

גג עם סאנרוף מקורי מגיע עם חיזוקים לשאת את המשקל של הזכוכית.

לך תדע מה יקרה במקרה של תאונה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
ברשותי קליאו ספורט שהבעלים הזמין כבר בקרסו סאן רוף שבוצע אצל גנות הרכב כבר בן 9 אוטוטו ואין לא נזילות ולא קילופים והגג תקין לחלוטין הבעיה היחידה היא שזה מאיץ את הבלאי של הריפוד תקרה וזה כבר נפול אצלי

הריפוד גג הוא של המתקין שהרכיב את הגג ולכן הוא נפל אבל אל תתרגש יותר מדיי, אחרי 10 שנים היה צונח לך הריפוד גם אם הוא היה מקורי..

המתקין בגנות עושה אחלה עבודה

• תוכן חדש...