Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

האם ידוע לכם על חברת ביטוח שמבטחת במחיר הגיוני אלפא 159 לנהג צעיר?

דיברתי עכשיו עם AIG, הם דורשים 14 ומשהו אלף שקל רק מקיף! זה לא הגיוני, זאת פשוט גנבה!

אשמח להצעות לגבי חברות ביטוח אחרות.

תודה מראש.

פורסם

אולי לא הבנתה משהו,ביטוח מקיף כולל הכול(חובה,צד ג',וביטוח על הרכב בו אתה נוהג).

וזה רכב יקר,למה ציפיתה?

לדעתי במקום לבטח ב10 אלף לשנה,תבקש מההורים לקנות לך רכב ב30K ככה,הרבה יותר משתלם לנהג צעיר.

פורסם

התקשרת לחברה אחת וזהו? מה לגבי סקר שוק? יכול להיות שדווקא AIG היא יקרה בכל הנוגע ל159 ואילו חברות אחרות לא.

נסה לפנות לסוכן הביטוח של פיאט (יושבים באולם המרכזי של פיאט ביגאל אלון). כמו כן יש את הסוכן המפורסם באתר מועדון אלפא רומיאו http://www.iaroc.org.il

PePSi, אתה מכיר אותו אישית? אם לא, אז למה "לדחוף" לו רכב ב30K כשהוא רוצה 159?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אולי לא הבנתה משהו,ביטוח מקיף כולל הכול(חובה,צד ג',וביטוח על הרכב בו אתה נוהג).

וזה רכב יקר,למה ציפיתה?

לדעתי במקום לבטח ב10 אלף לשנה,תבקש מההורים לקנות לך רכב ב30K ככה,הרבה יותר משתלם לנהג צעיר.

לא לא לא.. רק מקיף (לפי דבריו של הסוכן), לא כולל חובה וצד ג' הוא 14 ומשהו אלף שקל.

והאוטו הולך לשמש בעיקר אותי, לא את ההורים שלי.

פורסם

סוכנת הביטוח ורד וייסלר גנץ בחיפה פשוט הוציאה לי מחיר אדיר לקליאו ספורט אחרי שכל סוכן/חברת ביטוח דרשו ממני באיזור ה6K רק עבור המקיף סגרתי אצלה מקיף שמשות גרירה צד ג' ב5200

אפשר לסגור סיפור כמוני בעזרת פקסים וטלפון אם אתה מרוחק כי הסוכנות יושבת בחיפה (אני מנתניה)

04-8400634

או

048494118

תגיד לה שיונתן עם הקליאו מנתניה שלח אותך, לא תתאכזב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
סוכנת הביטוח ורד וייסלר גנץ בחיפה פשוט הוציאה לי מחיר אדיר לקליאו ספורט אחרי שכל סוכן/חברת ביטוח דרשו ממני באיזור ה6K רק עבור המקיף סגרתי אצלה מקיף שמשות גרירה צד ג' ב5200

אפשר לסגור סיפור כמוני בעזרת פקסים וטלפון אם אתה מרוחק כי הסוכנות יושבת בחיפה (אני מנתניה)

04-8400634

או

048494118

תגיד לה שיונתן עם הקליאו מנתניה שלח אותך, לא תתאכזב

אוקיי, תודה רבה!

אשמח לעוד הצעות

פורסם

בקר טוב

אל תתבלבל-ביטוח מקיף כולל כמובן גם צד ג'.

לכן, הביטוח שחסר הוא ביטוח חובה בלבד, וקשה לי להאמין שביטוח חובה

עולה 14000 שקל.

תבדוק שוב.

בהצלחה.

סלע

פורסם

הביטוח לרכב מתחלק לשניים.

החלק הראשון - ביטוח חובה. וכמו שקוראים לו - הוא חובה. ולמרות שהוא חובה, וכולם עושים, גם בביטוח חובה יש הבדלים בין החברות.

החלק השני, שהוא לא הכרחי, אבל רוב הנהגים עושים - ביטוח מקיף או ביטוח צד ג'.

בדיוק בשביל ההשוואה שאתה מחפש הקמתי את allagents.co.il ...

בכל אופן... 14 אלף ביטוח רכב זה המון, אבל ידוע ש-AIG מבטחת בהרבה כסף, אבל השירות שלהם אמור להיות מצויין. אבל החברה יותר מיועדת למי שלא צריך השוואות מחיר, או למעשה, למי שבאמת לא מסתכל על החשבון בסוף החודש.

• תוכן חדש...