Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבה על מוסכי הסדר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוכן קטון מלהשפיע

בדיוק עכשיו אני עוזר לקרוב עם אוטו דנדש שהתרסק והביטוח טוען שהוא עבר תאונה בגג!

האוטו כל חייו באותה משפחה, היה קודם שייך לדודה שלו שחיה בחו"ל ובאה לארץ לחודש מיידי פעם, ומבטחת רק כשהיא פה, כי האוטו היה בחניה תת קרקעית נעולה.

ציטוט מהשמאי

"יש סימנים לחומר פחחות מסביב לחלון בגג"

לקרוב נרמז שהרכב כבר אינו, לאחר שדיברתי איתם הוא נמצא במגרש אי שם.

מה עושים?

למישהו יש רעיון?

פורסם
העובד שתיקן את הרכב לא יידע אותי שחסר חלק והוציא את הרכב מבלי שהתיקון הושלם כהלכה. אבל זה דבר קטן. אני לא מבין למה עושים מזה עניין. אם היו פונים אלי הייתי מסדר את זה מזמן, ומעביר להם טסט

מזה אני דואג !!! איזה ישראלים, מה זה העובד הוציא את הרכב מבלי שתבדוק אותו ??? אני בטוח כשאתה קונה משהו אז אתה בודק אותו טוב טוב אבל כשזה מגיע לרכבים זה ממש לא חשוב . . . . אני לא מתקרב לכזה מוסך שכ"כ מזלזל . . .

"אבל זה דבר קטן"- בטח, מה זה בכלל משנה ??? היום פנס לא משנה, מחר האיתות לא ישנה, וחודש הבא גם בלמים לא תקינים יהיו "דבר קטן" . . .

יו, אני כ"כ שונא חברות ביטוח !!!! לא מספיק שהם לוקחים ממך כ"כ הרבה כסף, כשאתה צריך לקבל כסף (בגין תיקון או ירידת ערך) הם תמיד מוצאים תירוצים מאיפה להוריד ממה שאתה צריך לקבל, ועוד הם רוצים שהמוסך יקנה את החלקים מהספק שלהם !!!!! מה קרה, חברות הביטוח החליטו להיכנס לשוק החלפים ?!?!?!?!?!?

:mad::mad::mad::mad::mad:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא קורא למוסכים האלה "מוסכי הסדר" אלא "מוסכי סידור" ומדוע ?

כי זה בעצם המוסך וחברת הביטוח מסדרים את הלקוח.

ובדיוק השבוע קרה לי מקרה מייצג:

גיסי המרחף נסע לו בצומת מרכזית בירושלים, ונזכר כשהוא היה באמצע הצומת במסלול לנסיעה ישר שהוא בעצם רוצה לפנות שמאלה...

הפניה שמאלה נקטעה באיבה ע"י נהגת שנסעה במקביל לו ורצתה להמשיך ישר...

הנזק באוטו של גיסי הסתכם בפח מעוקם בשתי הדלתות השמאליות.

מייד לאחר קרות התאונה הוא צלצל אלי ושאל מה לעשות, אמרתי לו שאם זה רק פחחות וצבע ללא החלפת חלקים שילך למוסך הסדר, אחרת - נלך למוסך אחר.

הנ"ל הלך ל"כלל וסע" ושם, למרות הוחלט להחליף אחת הדלתות, שכנעו אותו להכניס את האוטו לתיקון במוסך ההסדר ש"במקרה" נמצא 50 מטר משם.

כשהוא סיפר לי זאת אמרתי לו לבקש המסוך לראות את הדלת שהורדה ממכוניתו לפני שיחתום על מסמך כלשהו, והייתי סמוך ובטוח שדלת כזו - לא תהיה כי הם יתקנו את הדלת שהיו אמורים להחליף.

ומה אתם חושבים ? כמובן שדלת לא היתה, מנהל המוסך גמגם ואמר "הם קבלו דלת חלופית על-הפנים ושלו יותר טובה"

הסיפור עוד נגמר, אבל נראה שחברת הביטוח תאלץ לשלם לגיסי ירידת בלתי מכוננת מראש...

ובקיצור הזהרו והשמרו לכם ממוסכי הסדר מה שעומד לנגד עיניהם זו טובתם וטובת חברת הביטוח בלבד, הלקוח - יכול להתפוצץ מבחינתם.

אל תתנו להשתתפות העצמית המופתחת ולרכב החילופי החבוט לסנוור את עיניכם

אתם משלמים את זה ועל זה ביוקר רב.

צביקה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...