Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל ייעוץ והמלצות ברכישת רכב

התקציב שלי הוא עד 50,000

ואני מעונינת לקנות רכב קטן ( כי מה לעשות בת"א קשה למצוא חניה)

ההתלבטות היא בין דייהטסו סיריון 2008 ( או 2009 אם אמצא במחיר טוב)

ליונדאי i10 שנת 2009 ( ראיתי כמה בתקציב שלי)

לבין שברולט אוואו 2008/ 2009

חשוב לציין שאקנה בליסינג כי אני רוצה שירכשו ממני את הרכב הישן

וכי אני מחפשת רכב אוטומט ושיהיה בטיחותי ככל האפשר

* באחת המודעות קראתי על הגטס 2008 מליסינג שמגיע רק עם כרית אוויר אחת וללא ABS ולכן ירדתי מזה במהירות

ממש אודה לכל טיפ עזרה או רעיון לרכב אחר

תודה

רחלי

פורסם

אם חשוב לך הבטיחות תורידי גם את האוויאו.

את יכולה להוסיף את הפונטו ספייס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא פרסמת דרישות אז אם צריכת דלק יותר חשובה אז ללכת על הסיריון, אם הבטיחות יותר חשוב אז I10.

גם אני ממליץ להוריד את האוואו מהרשימה (וגם את הגטס כי היא נחותה מהמתחרות). תעשו נסיעת מבחן על הרכבים ותראה למה אתם יותר מתחברים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ב-50 אלף שקל אפשר למצוא יופי של גרנדה-פונטו, אפילו ממודל 2009. אין סיבה להסתפק בפונטו ספייס למרות שהיא מכונית טובה בסך הכל.

יש גם דגמים של גטס שהגיעו עם ABS ויותר מכרית אוויר אחת.

בכל מקרה, את מוזמנת ליצור איתנו קשר ולקבל ייעוץ מקצועי ללא כל התחייבות או עלות מצידך. השאירי את הפרטים שלך באתר שלנו ונציג שלנו יחזור אליך.

דניאל, אינדיגו.

• תוכן חדש...