Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כמו שנאמר בכותרת.

מה להביא לשלושה ימי מילואים? שמתחילים מחר ונגמרים בשלישי?

אגב,רשום בצו "אימון" זה שונה ממילואים אחרים?

אגב,אין לי מדים ושום דבר אז אני מגיע על אזרחי?

תודה רבה,

שבוע טוב.

פורסם

אתה יכול להגיע על אזרחי, יחתימו אותך על קיטבג מלא בכל טוב :|

נעליים יש לך ? עדיף להגיע עם נעליים משומשות ורכות, אם יש, כדי לא לקבל נעליים חדשות קשות.

מה להביא ? לשלושה ימים הייתי מביא שני תחתונים, שני זוגות גרביים, תיק רחצה עם כל השטויות, שתי גופיות צבאיות. תיק קטן, כובע וקרם הגנה אם אתה צהוב. שלושה ימים זה בקטנה.

להביא איזה מאתיים שקל, תמיד כיף לאכול משהו טוב לפני\אחרי ולהצטייד בשקם, אם קיים. בד"כ אימונים זה בצאלים אז יש שקם.

מכיוון שאלו מילואים ראשונים שלך, אני מניח שאתה לא מש"ק קפה, אז לא צריך קפה.

אימון זה אימון, מתאמנים. קו זה קו, שומרים ומביאים ב :mm_yeah::biglaugh:

* הכי חשוב, שני נייר טואלט, אף פעם אל תשכח את הנייר טואלט !! זה הכוננות שלך במילואים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מתעלק על השרשור, גם לי יש אותותו מילואים ראשונים של 5 ימים בצאלים, מוגדר כאימון. :snipersmi

איזה ציוד כדאי להביא ספציפית לבסיסים בנגב כמו צאלים? ואיך צאלים באוגוסט - נסבל או סיוט?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מתעלק על השרשור, גם לי יש אותותו מילואים ראשונים של 5 ימים בצאלים, מוגדר כאימון. :snipersmi

איזה דברים כדאי להביא ספציפית לצאלים? ואיך צאלים באוגוסט - נסבל או סיוט?[/quote

פונגימון(או פונגיציד? או פוניג$יבי? לא זוכר ממש) שאפשר לקבל גם במרפאה צבאית או סילברול בבית מרקחת פרטי.

(שפשפות למידה ולא הבנת,אוגוסט בצאלים זה סיוט).

פורסם

אימון בצאלים או משהו בסגנון זה הסיוט הכי גדול שיכול להיות.

זה יותר גרוע מטירונות של חלק מהאנשים.

פחות או יותר אתה מתאמון בלי הפסקה ב3-4 ימים.

תגיע לבוש בשעה 11-12 לפני זה רק חותמים על ציוד.

חטיפים,בגדים,כלי רחצה,סדין אם אתה לא נהנה לישון בשק שינה.

ואל תשכח זה מילואים צריך לזרוק זין כמה שיותר.יש שעה שאתה מגיע ויש שעה שאתה הולך, אם רוצים להשאיר אותך עוד 5 דקות לעשות עוד עבודות צריכים לשלם לך יום אחד יותר (לא יעשו את זה)

מה להביא ? לשלושה ימים הייתי מביא שני תחתונים, שני זוגות גרביים,.

איך שניים לשלושה ימים?

אתה מגעיל.

לפחות 4 בשביל שיהיה

אייל

פורסם

אני חפשן גדול, בסדיר לא הייתי מחליף בגדים כדי לצאת הביתה עם תיק קטן, איך הייתי אוהב את התיק הקטן הזה, הייתי מרגיש כמו ג'ובניק :-D

אבל 2 זה דווקא בסדר, עם אחד אתה מגיע מהבית (יום 1) ועוד אחד לכל יום.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ואל תשכח זה מילואים צריך לזרוק זין כמה שיותר.יש שעה שאתה מגיע ויש שעה שאתה הולך, אם רוצים להשאיר אותך עוד 5 דקות לעשות עוד עבודות צריכים לשלם לך יום אחד יותר (לא יעשו את זה)

אני משער שאפשר לבוא באיחור אופנתי של 3-4 שעות. איך אתה יודע מתי אתה משוחרר בלי שישאירו אותך 5 דקות מיותרות?

עוד לא עשיתי מילואים, אבל יש לי בסוף החודש בשומריה, מי שמכיר ויכול לשפוך אור על המקום אני השמח.

בגדול אני לוקח את זה בסבבה, ואני מקווה שזה גם יהיה ככה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

אף פעם לא הבנתי את פשר השאלות האלה...

נסעת לסופשבוע באוהל בכנרת- מה אתה מביא איתך?

בדיוק אותו דבר+ מדים.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני חפשן גדול, בסדיר לא הייתי מחליף בגדים כדי לצאת הביתה עם תיק קטן, איך הייתי אוהב את התיק הקטן הזה, הייתי מרגיש כמו ג'ובניק :-D

.

גם אני יצאתי פעם בשבועיים הבייתה, אבל בחצי שנה האחרונה בגלל שכבר נהייתי מפל"ג, אז לפעמים היה לי אפטר 3 ימים לפני היציאה לסופ"ש ובאפטר הזה הייתי מחזיר הבייתה כביסה, וביציאה עצמה לסופ"ש הייתי עם תיק קטן יחסית וזה הרגיש כל כך טוב משום מה :lol:

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לפי התגובות פה אני מבין שרובכם לוחמים.. מה שמרתם מהסדיר למילואים?

זה מסתכם בזוג-שניים של מדי ב', או תיק ווסט+ווסט אמלחיה,קסדה קלה, ברכיות ?(באמת שגם בכאלה נתקלתי..)

פורסם

פותח השרשור- אתה מגיע לתרגיל העורף נקודת מפנה 5 לא יודע מה תפקידך אבל בדר"כ יוצאים הבייתה לפחות חלק מהימים. תביא ציוד רגיל לשהייה, אתה לא תרוץ בבוץ.

לבחור שהולך לאימון בצאלים צפה למיני טירונות כולל האוהלים.

איחור של 3-4 שעות- בתעסוקה האחרונה המג"ד שלנו השתגע ושפט את החבר'ה שאיחרו אז זה תלוי ביחידה.

שומריה- לא שמעתי על מילואים שם אבל המקום מכונה "לונה בא"ח" תסיק מזה מסקנות :)

פורסם

ל3 ימים אייפון ונייר טואלט, ליותר משלוש תביא מחשב נייד ואינטרנט אלחוטי, חוץ מזה מומלץ להצטייד בכ20-30 סרטים ואיזה משחק מחשב ממכר.

בנימה יותר רצינית ל3 יום תביא כלי רחצה ובגדים נקיים, כסף לקפה ולשק"ם, אם אתה בא אם רכב אז אולי שווה להביא גם שמיכה וסדין אחרת אפשר להסתדר אם שק שינה צבאי.

אודי A4

דימה.

פורסם

תביא תחתונים/גרביים, כלי רחצה, חומר דוחה יתושים, מטען לטלפון, בגדים קצרים, כפכפים וקצת כסף לשקם.

לאימון בצאלים דווקא צריך הרבה פחות ציוד. אתה מגיע ביום ראשון, יוצא לשטח וחוזר ביום רביעי בלילה לבסיס כך שיש לך מקלחת נורמלית אחת. כל השאר באמצע זה סיוט מתמשך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...