Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר מראש. הודעה זו היא לא בכוונה לקדם את מכירות המוצר או הרשת בה אני עובד.

הייתי ספקן לגבי יעילות התוסף שעליו מדברים כבר המון שנים, פרסומות בטלוויזיה, ועוד..

היום בפעם הראשונה החלטתי לנסות אותו. קניתי במחיר מבצע תוסף דלק, תוסף שמן, ותכשיר לביצוע פלאשינג.

שפכתי את תוסף הדלק על מיכל מרוקן, דפקתי נסיעה במשך 15 דקות על טורים גבוהים. יצא לי לעצור ברמזור, שילבתי להילוך סרק ולחצתי על הדוושה במתינות. רציתי שהתכשיר יפעל קצת בסרק, העליתי סל"ד לאט לאט, עובר את ה-5000, 6000, מנוע לא רועד (היה רועד לפני התוסף), מגיע ל-7000 ועדיין אין רעידות. משהו קרה פה. התוסף כנראה עזר.

לפני ששפכתי את התוסף, המנוע היה רועד, אבל רועד בצורה כזאת שגורמת לחשוב כאילו אחת התושבות פגומה. זה היה מרגיז. לאחר שפיכת התוסף, המנוע עובד עגול יותר.

יש כאלה שיאמרו שזה שיפור פסיכולוגי. אך אין אחד שיודע חוץ ממני מה היה במנוע לפניי ואיך הוא מתנהג אחריי.

אני ממליץ.

הכוונה היא לתוסף הצהוב

mufu.jpg

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא להאמין אבל הדבר הזה משום מה באמת עובד.

אני השתמשתי בתוסף לשמן (בלי להחליף שמן), המנוע עבד חלק יותר וטמפרטורת העבודה המקסימלית ירדה בכ-3 מעלות. הוא לא מחזיק מעמד עשרות אלפי קילומטרים כפי שמראים בפירסומת, אבל לפחות 10,000 ק"מ, ובינתיים זה החומר היחיד שאני יכול לומר עליו שהוא לא RIP-OFF. יצא לי להשתמש בחומרים של יצרנים אחרים (שעובדים למשך זמן מועט או לא עובדים בכלל) כולל "SLICK 50" שהוא תוסף נחשב ויקר למדי שלא הראה שינוי מהותי.

(ולא, אני לא עובד בשביל מוטור-אפ)

פורסם
מה מחיר התוסף?

היום ביקרתי באוטו דיפו. מחיר תוסף מתחרה של LM -

42.99 ש"ח.

?(מחיר שערוריתי- 20 ש"ח לבקבוק ביצחק שדה).

מודה. המחירים באוטו-דיפו גבוהים. קניתי את שלושת התוספים (באו באריזה אחת) ב-200 ש"ח.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

תופעות לוואי מוזרות.

התנעתי עכשיו את המנוע, שמתי לב שהסל"ד קופץ וחוזר מיד למקום. המוזר הוא שזה קרה 3 פעמים, חזר לנורמלי ושוב חזר על עצמו.

כל זה היה בסרק. בנסיעה לא הרגשתי בבעיות כלשהם.

מה יכולה להיות הסיבה ? לפני שפיכת התוסף לא קרה לי דבר כזה.

:?

שמוליק

פורסם

שים מתאנול במיכל הדלק, ליטר בכל מילוי....זה מסוג הדברים שאתה לא יודע איך עד עכשיו נסעת בלי...

פורסם

עדכון !

נתחיל מהתחלה.

שפכתי תוסף מוטור-אפ על מיכל מרוקן ודפקתי נסיעה על סל"ד גבוה.

ביום שישי ניסיתי לנקות את המנוע עם מסיר שומנים ואז קצת מים.

מוצ"ש, כפי שדיווחתי, היו לי רעידות חלשות.

היום בבוקר, היה סיוט! הרכב לא סחב! רק בפול גז בסרק המנוע עבד עגול.

הכנסתי את הרכב למוסך, מיד גילו שחוטי ההצתה גמורים, וצילנדר אחד לא עבד.

המוסכניק הראה לי שעל הפלג יש כתמים שחורים על החרסינה המעידים שהניצוץ פוגע בחרסינה.

בקיצור, כל הסיפור עלה לי המון.400 ש"ח נזרקו מכיסי.

שמוליק

פורסם

כמו תמיד קונים בזול ומשלמים ביוקר.. המשפט שמוכיח את עצמו כל פעם מחדש!

מוטור אפ זה "שמן נחשים" או בקיצור בלוף

תעשה חיפוש בגוגל ותקבל יותר מדיי הוכחות לזה.

פורסם

אני לא חושב שהתוסף קשור. אני חושב שבגלל שביצעתי שטיפה עם מסיר שומנים ואחר-כך עם מים.

חוטי ההצתה היו דפוקים (6 שנים על הכביש , זמן סביר לבלאי , לא ? )

שמוליק

פורסם
אני לא חושב שהתוסף קשור. אני חושב שבגלל שביצעתי שטיפה עם מסיר שומנים ואחר-כך עם מים.

חוטי ההצתה היו דפוקים (6 שנים על הכביש , זמן סביר לבלאי , לא ? )

שמוליק

בכלל לא קבל לדוגמה דייטסו אפלאוז שנת 92 מעל 300 אלף ק''מ!!!

עדיין עם החוטי הצתה המקוריים.

נ.ב.

האוטו הנ''ל עבר בנוסף 3 תאונות (אין שאסי) ועד עכשיו לא הייתה לו אפילו תקלה אחת!

כמובן שנעשה ראש מנוע.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...