Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום חצי שנה ו35K ק"מ עם G35.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המשיכה למכוניות אפורות חסרות כל אופי?

אני מבין את הנוחות והאמינות אבל בכל זאת אתה לא בן אדם ב50+ ואני מאמין שיש הרבה אפשרויות אחרות בשוק שהיו משאירות אותך מרוצה הרבה יותר בלי להגדיל את החור בכיס.

את הG עוד אני מצליח בקושי להבין אבל את דמוי טיוטה קורולה משנות ה90 הפתוחה זה כבר אני באמת לא מבין... :roll:

חסר קבריולטים מושכים יותר בשוק מקלאסיות למינהם עד למכוניות חדשות?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

האמת, שלא כל כך.

אנחנו נוסעים לעבודה חלקנו חצי שעה-שעה וחצי, כך גם אצלהם.

מי שמתגורר בעיר או מחוצה לה ויש לו תחבורה ציבורית כגון המטרו והרכבות, משתמש בהן בעיקר. ( בתוך העיר)

אבל בכל מקרה, כשהעובד מסיים את היום עם מינימום 72 דולר בממוצע לאחר משמרת של 8 שעות, הוא מסוגל לבזבז פי כמה וכמה ממך דלק, ועדיין, לא להרגיש בחסרון הירוקים בכיס.

למרות שאתה, נוסע אולי בחצי ממנו, אבל מסוגל לקנות הרבה פחות דלק ממנו ואתה בהחלט... תרגיש בחסרון במזומנים בכיס.

זה כל ההבדל.

הוא מסוגל לנוע פי 3 ואף יותר ממך ללא פגיעה בכיסו.

עכשיו נהיה ריאליים ובטוחים כי בחור ממוצע שמרוויח ממוצע לא ינהג 150-170 ק"מ ביום לעבודה הממוצעת שלו... (בארה"ב כן וכך גם פה, אף אחד בשביל 4,000 לא ינהג 150-170 ק"מ מן הסתם)

פורסם
יש עיקום על הכנף הקדמית בצד הנוסע שנגרם מראש של בחור צעיר, כרגע למדתי לחיות עם זה,

מי הטיח ראש של בחור צעיר בכנף הקדמית ולמה??

פורסם

אהבתי את הסקירה, אחלה רכב.

אפשר לדעת כמה היא עולה שם בשנתון הזה?

נ.ב

אתה דומה למשה פרץ וגם אללה לא ישנה את זה:lol:( לפחות בתמונת פרופיל שהעלת אתם דומים)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

יופי של תגובה. חיפוש של מה בדיוק? "בנצי G35 שקע בכנף קדמית"?

אני מבין שעונים "חיפוש!" אם מישהו שואל "קליאו ספורט או איביזה טורבו" כי זה מידע שקל מאוד למצוא אותו, אבל בנושא כל כך ספציפי כמו של בנצי אני אשמח לתשובה שתחסוך נבירה בכל ההודעות של בנצי.

פורסם

או קיי, אז ככה :

האינפיניטי הפתוחה נרכשה בזול מאוד וממש במקרה (800 דולר) היא חנתה שנתיים והייתי צריך לשלם למשרד הרישוי חוב על הרישיון שלא חודש, הרכב משך אותי כי אינני מכיר אותו, זאת הייתה הפעם הראשונה שנתקלתי בו והאופציה השניה הייתה 325 פתוחה אך מיוחדת פחות ובעלת ביצועים דומים.

אבל אל תשפטו את הרכב לפי מראו, מדובר על רכב שמבוסס על הניסאן סקייליין של סוף שנות ה80, לא סובארו וממש לא קאמרי, שוב, הנעה אחורית, מנוע V6 3 ליטר שנמצא גם בZX300 ובעל פוטנציאל שיפורים עצום, מרווחת ל4 מבוגרים ומפוארת, מכונית כייפית לנהיגה רגועה שיודעת לשחק עם הזנב.

מכיוון שלא צילמתי את הרכב עם אבטיח, הנה תמונה של הגרסא הסגורה, תבינו כמה הרכב גדול.

4090707058_d60febcf13_o.jpg

למדתי שהG רחוקה מלהיות מכונית אפורה, יש לי אהבה גדולה למכוניות שרירים אמריקאיות, אבל יש לי צורך ברכב שישרת אותי נאמנה ואם יש רכב אמריקאי שאני רוצה אז הוא בדר"כ יותר מ20 שנה על הכביש וזה למעשה מצריך תשומת לב. אני לא פוחד מטיפולים ותחזוקה כלל אך אני מעדיף כרגע להתרכז בעבודה או דברים אחרים בסופ"ש.

לא נוזל לי כלום מהאף, זה הצד השני של המשקפיים.

כשהרכב נרכש מחירו המשוקלל היה קצת מעל ה17.5K$, שילמתי 12.5K על זה היה 10% מס, ורכשתי אחריות על מנוע וגיר ל3 חודשים עבוור 249 דולרים, נתתי עוד 1000 דולר לדילר (הרכב הוצא מהמכרז ב12.5K), סה"כ הוצאתי 15K$.

ההתלבטות שלי לגביי הוספת סופרצ'ארג'ר נובעת מהעלות, 7K$, התוצאה תהיה מדהימה ללא ספק, אך את הסכום הנ"ל אני יכול להשקיע בקניית רכב נוסף, ולא חסרות מכוניות פאן בסכומים הללו, M3 E36 תעלה בערך אותו הדבר, אך היא חלשה יותר מהאינפיניטי, מהשמוביל אותי בחזרה ליפניות או לאמריקאיות, אני יכול לרכוש מיצובישי 3000GT VR4, כפולת הנעה וכפולת מגדשים בפחות מ6K, אך שוב מדובר על שינוי זניח, אמריקאיות.... קורבט מוגדשת יכולה להיות אופציה, אולי פיירבירד WS6, בכל מקרה יקח לי זמן לגבש דעה.

ד"א הכיפוף נעשה מראש של בחור צעיר ושיכור במהלך קטטה, לא תוך כדי נסיעה.

haters will hate

פורסם
כאן הבחור צודק, אם ניקח לדוגמא, עלות ליטר בנזין שקול לשמינית מהמשכורת לשעה ( 1/8 )

בעוד שאצלנו, עלות מחיר הדלק לליטר, כבר חוצה את השליש למשכורת שעתית. כלומר מתחיל להתקרב לכיוון חצי ממשכורת לשעה בעתיד הלא רחוק. כיום נמצא ב ( 1/3 ) שזה פשוט מדהים, אמריקאי ממוצע יכול לקנות בשעה דלק בכיף בעוד שכאן, בעתיד הלא רחוק, ליטר אחד יעמוד על חצי ממשכורת שעתית.

ברגע שניקח בחור קצת יותר מהממוצע שמרוויח 10 דולרים לשעה, שזה כבר 1/10 מהמשכורת, ניתן להבין עד כמה זניח עניין הדלק שם. עדיין. גם אם יעלה עוד ועוד.

כן, מבחינת שכר - עלות מוצרים זה עדיף בארה"ב וזה ידוע.. ביקורי האחרון בארה"ב היה כשסיימתי את התיכון, דאז אם אני לא טועה קופסאת סיגריות עלתה סביב ה5$. חצי משכר מהמינימום, בניגוד לפה. (וכן אני יודע שיש מקומות שמוכרים גם ב9$ אבל אני מדבר על כל מיני סופרים שמוכרים ולא דראגסטורס למינהם).

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם
יופי של תגובה. חיפוש של מה בדיוק? "בנצי G35 שקע בכנף קדמית"?

אני מבין שעונים "חיפוש!" אם מישהו שואל "קליאו ספורט או איביזה טורבו" כי זה מידע שקל מאוד למצוא אותו, אבל בנושא כל כך ספציפי כמו של בנצי אני אשמח לתשובה שתחסוך נבירה בכל ההודעות של בנצי.

א) כן, אני מניח שזה ייתן לך כיוון טוב בחיפוש. אני הייתי מוסיף את המילים "דם" ו"שיכור". ב) בדיוק. הומור מותק, תנסה, זה עובד מול אנשים מסוימים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תמיד יש רצון לרכוש עוד רכב, אני מחכה שתיפול עלי איזו מציאה, הייתה M3 E30 אדומה ב6K$ אבל היא הייתה במרחק של 200 מייל ממני ולא היה לי זמן לנסיעה הזאת, היא כבר נמכרה. אני לא ממהר לאף מקום נכון לרגע זה הG עונה על כל צרכי היום יום שלי.

הסאונד של הסדאן חלש יותר משל הקופה, אך עדיין בשרני מאוד, אכן מהנה. אם יש משהו שאהבתי זה שהסאונד עמוק אבל לא בווליום גבוה, היו לי מספיק מכוניות רועשות ואחרי מעט זמן זה הופך לבלתי נסבל במיוחד בשעות הלילה כאשר בכל רחוב אתה מפעיל אזעקות.

מחיר הסיגריות תלוי במס של המדינה בה אתה נמצא, בניו יורק שילמתי בין 9 ל12 דולר לקופסאת מלבורו, בקליפורניה מצאתי תחנת דלק שמוכרת לי פאקט של מלבורו ב38 דולר כולל מיסים.

אני כרגע מתלבט איזה רכב לקחת לניו יורק בסוף החודש, מן הסתם אני לא אקח אף אחת מהשברולטים כי V8 בודי כבד ו6000 מייל זאת הוצאה סתמית, עם היפניות מדובר על 1200 דולר דלק, אבל איזו?!

haters will hate

פורסם

במיוחד בשבילך עשיתי חיפוש "דם על האוטו בנצי" התוצאה הרביעית: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2894473

חזרתי ממסיבת פורים והיו שיכורים בקרבת הרכב, הלכו מכות, כשזה עבר לאוטו שלי התערבתי. עד היום יש צלקת.

haters will hate

• תוכן חדש...