Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי שתי שאלות אחת בקשר לוילון אחורי לרכב, יש לי וילון אחורי לרכב רגיל בלי סמל, זה הוילון השני

מזה חצי שנה בערך, וגם לפניו היה לי ללא סמל. המשותף בניהם היא הבעיה שלאחר כמה זמן הוילון עצמו

פשוט נופל, הכוונה שלי היא שהקפיץ שמחזיק אותו מתוח נפגע או משהו והוילון נוגע במשענות הראש האחוריות.

אני לא נוגע בוילון בכלל, לא מקפל לא כלום משאיר אותו כמו שהוא. מישהו נתקל בבעיה?

ואם כבר אני אלך להחליף למשהו אחר, יש אולי פתרונות אחרים במקום וילון אחורי? חוקיים כן? (לא השחרת

השמשה האחורית).

שאלה שנייה היא בקשר לפנסי הרכב בכלל ופנסי ערפל בפרט, מה הסיבה שפנס מגיע למצב כזה (ראו תמונה)?

את הפנסי הערפל שלי הרכבתי לפני שנה בערך, נשרפו לי מספר פעמים הנורות והחלפתי אותן.

עם הזמן נוצרה האבנית הזאת או מה שזה לא יהיה, עם רטיבות מבפנים, יכול להיות שבזמן שהחליפו לי נורות

לא אטמו את הפנס או משהו?

תודה על העזרה

120620111646.jpg

260420111621.jpg

120620111643.jpg

120620111644.jpg

פורסם

השחרת חלונון אחורי חוקית לחלוטין

לגבי הרטיבות בפנסים זה בהחלט מראה על אטימות לקויה

תבדוק את הגומיות מסביב למנורה וגם סדקים

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

השחרת חלון אחורי אינה חוקית, חבל שאתה מדבר ועוד בכזו נחרצות - אנשים עוד יחשבו שאתה מבין בזה.

החלונות היחידים שאפשר להשחיר הם האחוריים.

הדרך היחידה לעקוף (חוקית) את נושא ההשחרה היא מדבקה שדרכה ניתן לראות מתוך הרכב החוצה, בדומה לוילון האחורי.

אגב - חוסר החוקיות לא מנע מאף אחד לשים את זה בכ"ז. בגרנדה פונטו של אבא שלי השחרנו את השמשה האחורית בדרגה אחת לפני הגבוהה ביותר וזה נראה נפלא.

לגבי הוילון האחורי - ממליץ לרכוש אחד מוצלח ולא את הזול ביותר. היו לי וילונות כאלה במשך שנים ברכבים ומעולם לא נתקלתי בתופעה הזו.

פורסם
השחרת חלון אחורי אינה חוקית, חבל שאתה מדבר ועוד בכזו נחרצות - אנשים עוד יחשבו שאתה מבין בזה.

החלונות היחידים שאפשר להשחיר הם האחוריים.

הדרך היחידה לעקוף (חוקית) את נושא ההשחרה היא מדבקה שדרכה ניתן לראות מתוך הרכב החוצה, בדומה לוילון האחורי.

אגב - חוסר החוקיות לא מנע מאף אחד לשים את זה בכ"ז. בגרנדה פונטו של אבא שלי השחרנו את השמשה האחורית בדרגה אחת לפני הגבוהה ביותר וזה נראה נפלא.

לגבי הוילון האחורי - ממליץ לרכוש אחד מוצלח ולא את הזול ביותר. היו לי וילונות כאלה במשך שנים ברכבים ומעולם לא נתקלתי בתופעה הזו.

אהלן לאחר השחרה של כי 100 אחוז (בשיטת ההדבקה )כאשר רואים מהרכב הכל בצורה טובה מאוד

וגם לאחר בדיקה במקום מורשה להתקנות כאלה

ולאחר שרכב עבר טסט אני יכול להגיד

לפי הדברים האלא אני מרשה לעצמי להגיד שזה חוקי

פורסם

תארתי לעצמי שהפנסים כנראה לא אטומים כמו שצריך, בכל מקרה כבר אין מה לעשות איתם.

להבא אני אדאג לזה.

בקשר לוילון האחורי, אני לא יודע מה הסיבה, אבל קניתי רק באוטודיפוט לא יודע למה זה קרה לי

פעם שנייה.

יש חלק שעוברים טסט עם השחרה בשמשה האחורית חלק לא, לא יודע במה זה תלוי, אני מעדיף פתרון

חוקי ב100 אחוז. תודה בכל אופן.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

השחרה בחלון האחורי לא חוקית נקודה.

לא עוברים טסט,מי שעובר טסט הוא או מקומבן או שקרן וגם יעצר על ידי משטרה.

השחרה בחלונות צדדיים אחוריים מותרת בהחלט.

פורסם

יש מדבקות חיצוניות כמו של הפרסומות של חברות האוטובוסים.

המדבקה עצמה עשויה מחומר שדומה לוילון (מין מסננת / מחוררת) שניתן להדביר ולראות דרכה החוצה

כמו בדוגמה הזו:

LINK

בהצלחה

גילוי נאות אין לי קשר למפרסם ואני לא ממליץ או מזהיר מפניו

פשוט זה הלינק הראשון שמצאתי

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם
השחרה בחלון האחורי לא חוקית נקודה.

לא עוברים טסט,מי שעובר טסט הוא או מקומבן או שקרן וגם יעצר על ידי משטרה.

השחרה בחלונות צדדיים אחוריים מותרת בהחלט.

שלום לך אתה לא יכול לקרוא לי מקומבן ובטח ובטח שלא שקרן

תנסה ותראה עד אז על תצהיר פה דברים כאלה

• תוכן חדש...