Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת חיפוש צמיגים 205-55-16 הומלץ לי צמיג פלקן 912 במחיר 370 שח.

הצמיג מיוצר בתאילנד בניגוד לעבר שפלקנים הגיעו מיפן,האם יש נסיון עם הפלקן שמיוצר בארץ חביבה זו?

פורסם

כבר כמה שנים הדגם הזה מיוצר בתאילנד.

יש לי את הצמיג הזה, אין שום בעיה עם ארץ הייצור.

לדעתי כיום זה הצמיג שנותן תמורה הכי טובה למחיר הצנוע שלו.

צמיג שקט, אוחז טוב, בעל מקדם שחיקה גבוה (360).

כל זה, כמובן, לא לנהיגה ספורטיבית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כנראה שיש מידות מסויימות שמיצרים בתאילנד.

כבר 3 סטים שקניתי במידה 175/60/14 מיוצרים ביפן.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני קניתי זוג לפני חודשיים וזוג לפני 8 חודשים - כולם מיוצרים בתאילנד, המידה שלי 205-65-15.

כנראה זה באמת תלוי במידה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
במסגרת חיפוש צמיגים 205-55-16 הומלץ לי צמיג פלקן 912 במחיר 370 שח.

הצמיג מיוצר בתאילנד בניגוד לעבר שפלקנים הגיעו מיפן,האם יש נסיון עם הפלקן שמיוצר בארץ חביבה זו?

אודה לך ידידי אם תוכל לומר היכן הציעו לך את הסכום הנ"ל לצמיג

תודה

פורסם

שלום,

הקפצת שרשור מלפי שנה, והמחירים לצמיגים בשנה האחרונה עלו בצורה מורגשת.

תחפש כאן:

http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=401767&AreaId=0&ManfCountry=%E0%F8%F5%20%E9%F6%E5%F8%20%EE%F7%E5%F8:%20%E9%F4%EF

וזאת רשימת הפנצ'ריות שמפרסמת באתר TIRES4U

http://tires4u.co.il/default.asp?Psearch=1&iArea=1&iCity=0

פורסם

נסה ב"צמיגי אנטון" ביפו.

נושא הצמיגים מככב בפורום ונראה שלכל צמיג תמצא ביקורות חיוביות ושליליות (חלק מהגולשים אף נותנים ביקורת ללא ניסיון מעשי...).

אני לא חושב שיש צורך להשתגע עם המחיר סה"כ אני נוטה להאמין שאתה נהג זהיר שנוהג עפ"י החוקים.

ארבעה צמיגים מחברה מוכרת (לא סינית) בתקציב של עד 400 ש"ח בהחלט יעשו את העבודה.

בתקציב הנ"ל תוכל למצוא צמיגים טובים מאוד.

דרך צלחה וסע לאט.

פורסם

ההונדה סיוויק שלי נועלת את הצמיגים לאחר שהחלפתי מטורנזה שהגיע מקורי מהחברה, הרגשתי ירידה בביצועים בעיקר באחיזה, אבל הוא מספק את העבודה, הטורנזה זה כמה ליגות מעליו, וגם המחיר.

פורסם

אני החלפתי דאנלופ DZ101 בפאלקן המדובר (משיקולי תקציב ושימוש),הם שקטים ועושים עבודה לא רעה בכלל ואני משחק הרבה עם המגבלות של הרכב בפניות וסיבובים מבוקרים ומבודדים,לעיתים לוקח להם זמן להתחמם ולאחוז בעיקר שהצמיג קר והכביש רותח.

אני שילמתי על רביעייה 1300 ש''ח אצל צמיגי זיתוני בגבעתיים (מופיע באתר שהעלו כאן).

המידה שלי היא 195\55\15

פורסם
אני החלפתי דאנלופ DZ101 בפאלקן המדובר (משיקולי תקציב ושימוש),הם שקטים ועושים עבודה לא רעה בכלל ואני משחק הרבה עם המגבלות של הרכב בפניות וסיבובים מבוקרים ומבודדים,לעיתים לוקח להם זמן להתחמם ולאחוז בעיקר שהצמיג קר והכביש רותח.

אני שילמתי על רביעייה 1300 ש''ח אצל צמיגי זיתוני בגבעתיים (מופיע באתר שהעלו כאן).

המידה שלי היא 195\55\15

באתר שלו הצמיגים שלך עולים 379 לאחד.

זו הנחה שקיבלת על 4?

פורסם

אני מעוניין ברכישת רביעיית פאלקן 912 - מידה 195/65/15 קוד 91V.

אשמח להצעות מחיר בפרטי (אם יש אפשרות כולל כיוון פרונט).

אני מוכן להגיע מהצפון עבור הצעה אטרקטיבית.

יום טוב

פורסם

הבעיה הכי גדולה איתם זה השוני בביצועים ואחיזה ברטוב. יש פערים עצומים ברמת האחיזה שהם מספקים בהתאם לרמת הכביש. בכבישים מסויימים הם לא מאבדים אחיזה גם כשהסל"ד גבוה והגז בריצפה, ולעומת זאת יש כיכרות שהתחת יוצא גם בשלישי בסל"ד מנהלתי. היתרון הוא שהם בד"כ נוטים לאבד אחיזה בצורה פרוגרסיבית, כל עוד התנועות חלקות ולא חדות. האחיזה ברטוב אינה מספקת לדעתי, ואני מרגיש חוסר ביטחון ברטוב. בעיה נוספת היא האחיזה האורכית (קדימה ואחורה), אני מרגיש הרבה פעמים שה-ABS נכנס לפעולה למרות שהבלימה לא חזקה מספיק בשביל להצדיק, עם צמיגים טובים, פעולה של ה-ABS.

ביחס למחיר שלהם מדובר בצמיגים מצויינים, כן גם לרכבי ספורט מכשכשי זנב, במיוחד לאלו שאינם מפלצות כ"ס. דווקא בנסיעה מנהלתית צריך להיזהר איתם, כי שם הם עלולים לתפוס אותך לא מוכן.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...