Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

הרכב שלי מאזדה לאנטיס בצבע לבן שנהב ורציתי להתאים לו ריפוד דמוי עור לכל המושבים.

אני מתלבט בין שחור לבן שנהב או אפילו בז.

אם אפשר לדעת על מקום שמתמחה בריפודים ומקום לא יקר :]

אני מתגורר באזור המרכז.

פורסם

"טופ-קאר" - אזור תעשייה חולון, רחוב האורגים 21

המלצה אישית! עשיתי שם למספר רכבים, יש מבחר ועבודה איכותית

פורסם

רק לידיעה וזה לא רק בתחום הזה...

"אם אפשר לדעת על מקום שמתמחה בריפודים ומקום לא יקר :]"

התמחות ואיכותיות בד"כ, לא תמיד אני יודע שיש "מציאות" למיניהן, אבל בד"כ מתבטאים במחיר ובצדק.

ולעניינך, מחיר כולל אני מאמין ל"כל" המושבים כמו שציינת, אני מבין שזה שניים קדמיים וספסל של שלושה מאחורה מן הסתם,

ינוע בסביבות ה-1000 ש"ח ( מדובר על תפירה בהזמנה אישית ולא סטים מוכנים/אוניברסלים כאלה ואחרים שמחירם נמוך במאות שקלים אמנם אבל לך תדע איך זה באמת "מתלבש" על הרכב הספציפי )

* הייתי בטוח שמלכתחילה התכוונת לדמוי עור ( ולא, כל עוד שומרים עליו ושוב, קונים סט איכותי, הוא מחזיק פרק זמן לא מבוטל מניסיון ) ; המחיר לאותו סט מעור אמיתי וכנראה רק בהתאמה אישית קופץ בשקט לפי שתיים שתיים וחצי מהדמוי

פורסם

אני יכול להגיד לך שאני קניתי לפני כשבועיים שלושה ריפודים רגילים ב"טופ קאר" כמו שהמגיב הראשון אמר, ואכן יש להם מבחר עצום של מושב [דמוי עור ורגילים] הרגילים שאני קניתי עלו 180 ש"ח והדמוי עור קפץ ל400 ש"ח [ וזה היה נראה יחסית דיי טוב ואיכותי] אבל גם הריפודים שאני קניתי תחילה נראו מקסימים על הרכב שלי אבל הנה עברו שבועיים ויש קיפולים מגעילים, אבל אין מה לעשות ידעתי שזה מה שיקרה.

אבל בחנות הם יכולים לתפור לך לפי מידת הרכב שלך תמורת סכום[אני לא זוכר בדיוק אבל בשביל הבד הרגיל רצו בין 50 ל 100 שקלים] אז אני ממליץ לך במידה ואתה בוחר לקנות שם תקח לפי המידה שלי יראה מגעיל עם קיפולים

• תוכן חדש...