Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום לכול חברי הפורום אני מחפש רכב סופר בתקציב 30K עם אפשרות למתוח את התקציב הדברים שצריך להיות ברכב הם:

* חסכון בדלק (אני סטודנט)

*זמינות חלקים זולים

*אמינות

*ולא יזיק קצת כוח (עד היום אני נוסע על פונטו 2003 מקרקעת)

יש לי אפשרות לרכוב יונדאי גטס גיר רגיל מהשכרה 120000 אלף קילומטר יד 2 2006 המנוע החדש (1400) מאדם פרטי .

ב25K אלף אני ישמח לשמוע דעות והצעות וכן אני לא יודע מה המצב של האוטו שבוע הבא אני עושה בדיקה במכון רישוי .

אני אחרי 3 דורות של פונטו 98,2000, 2003 אז דיי נמאס לי מהפונטו.

פורסם

ניסית פונטו ELX? זה פחות או יותר תפור לדרישות שלך. 30K קונים לך שנת 2005-2006 ("דינאמיק" בשנים האלו שווה ל ELX של עד 2003)

עוד אפשרויות אלו גטס (למרות שהייתי מחפש ליסינג- לא השכרה), קליאו B, פיג'ו 206.

הקילומטראז' ברכב שאתה מתעניין בו לא נמוך ממש, אפשר בהחלט למצוא נמוך יותר.

פורסם

אין לנו בארץ "איזור הררי" שהדברים האלו לא יכולים לטפס. אנשים פה מתבלבלים בין הגבעות המצחיקות של חיפה וירושלים להרי האלפים.....

אם אני מטפס את חיפה בקלילות עם פונטו 60 כ"ס, אתה יכול לעשות את זה (או את העליות בירושלים) עם רכב שיש לו 75.

פורסם

חשבתי קצת לרדת בשנתון אז בדקתי ומצאתי פולו אוטומט 2002 127.500 קילומטר יד 2 ב28K אני מאמין שאיפשר להוריד אותו 25K הוא אמר לי שהצריכה של הדקל היא בערך 13 ליטר לקילומטר העם הנתונים נכונים? ואני ישמח לקבל דעות.

פורסם

בוקר טוב,

13 קילומטרים לליטר נשמעת לי כמו צריכת דלק מאוד אופטימית. לדעתי או שמדובר בצריכת דלק בין-עירונית או שהנתון לא מדויק. חוץ מזה, הקילומטרז' נמוך וכדאי שתוודא את זה מול ספר טיפולים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

חבל שאתה שולל לגמרי את הפיונטו. לי יש דינאמיק 2005. רכב מהנה מאוד. צריכת דלק ממוצעת (לפי תדלוק ולא מחשב) 1:13-1:14 (ובנסיעה לאילת גם 1:15.5)

במחיר הזה תהיה חייב לרדת בשנתונים. יש את האוואו אבל היא ממש לא בטיחותית. 1.5 כוכבים.

יש את הפנדה. אחד הרכבים המוצלחים של פיאט. אם אתה לא שללת את פיאט לגמרי.

הפולו יקרה יחסית לאחזקה.

פיזו 206 רכב מדליק. טיפולים כל 30K.

במחיר הזה השנתונים הכי גבוהים יהיו הפיאט (פונטו/פנדה) או האוואו הנוראית.

אם כבר גטס תחפש פרטית מטופלת אחרי 2004 כי לפני המנוע שתה דלק כמו סופרטנקר.

• תוכן חדש...