Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב :-)

אתמול אבי קיבל את ה508 שהוא קנה במצבע של ה75 שנה של לובינסקי, מדגם אקטיב.

כמו שכולנו יודעים, אין דבר כזה מושלם למרות הציפיות וכך גם היה אתמול. מבחינת הרכב אין ביינתים טענות, הנהג מרוצה.8)

אך בבדיקה ויזואלית של הרכב נתגלו שפשופים באחד החישוקים, ושפשופון קטן בידית דלת נוסע קדמית, פרט לכך הכל היה תקין ומשביע רצון.

אך פה נכנס העניין של המילה הטובה, את השפשופ של הג'אנט והידית קלט הסוכן שמסר לנו את הרכב ולמרות שחשבתי שבדקתי את הרכב היטב לא הצלחתי לעלות על זה. העניין נרשם ונחתם על טופס ונשלח מייל למנהל מותג פיג'ו מולנו.

לאחרונה היה פה שרשור על מישהו שקיבל את הקופרה שלו עם ג'אנט שרוט ואני חששתי שמצפה לנו גורל דומה.

למרבה הפליאה היום התקשרו אלינו והציעו לנו דבר כזה, על עגמת הנפש שנגרמה לבעל הרכב הם הציעו טיפול ראשון חינם או לחלופין החלפת ג'אנט וצמיג, תהליך שייקח שבועיים בגלל עומס בבונדד.

בעניין הידית הוצע לנו לנסות פוליש ווקס כי זה אמור להעלים את השפשוף, אם לא יעזור אז כנראה יחליפו אותה.

ובכלל כל תהליך הקנייה דרך היבואן הזה לובינסקי, היה מהנה מאוד, למרות שקשה להאמין נוכח הסיפורים ששומעים על יבואנים אחרים.

הניסיון שלי מתבסס בעיקר על הסוכנויות של אשדוד ואשקלון, אין לי מושג מה עם האחרים, כנ''ל השירות לקוחות הטלפוני, רק מילים טובות יש לתת להם.

שאלה אליכם,

מה עדיף, טיפול ראשון חינם או החלפת החישוק לחדש. יש לציין שהגלגל ספייר הוא זז ל4 החישוקים האחרים, דבר שחשבתי עליו הוא להחליף את הספייר בג'אנט השרוט, ואת השרוט להשאיר בתור ספייר ולקחת את אופציית הטיפול.

כמה תמונות של הצרה החדש שנחתה בחנייה.:-P

(מנהלים חביבים, אם השרשור לא מתאים לכאן אנא העבירו אותו לאן שיתאים):oops:

IMG_0558.JPG

IMG_0560.JPG

IMG_0562.JPG

IMG_0566.JPG

IMG_0577.JPG

IMG_0571.JPG

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לי יש גם סה"כ ניסיון חיובי מאוד עם לובינסקי עם ה-C1.

בכל אופן תתחדש ותהנה

כנ"ל, לא היו בעיות.

תתחדש, המכונית לטעמי מעוצבת מדהים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

תלוי עד כמה זה מפריע לאבא שלך.

טוב לשמוע על שירות לקוחות כזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ג'אנט חדש עולה יותר מטיפול ראשון. לדעתי, אפשר להוציא מהם גם וגם, אבל אם לא, הייתי הולך על הג'אנט.

פורסם

קודם כל - תתחדשו וסעו בדרכים טובות.

קבלת שרות למעלה מן המצופה (ואנחנו זוכרים את השרשור על הסיאט ליאון, שהגיעה עם שפשוף חזק בג'אנט, ולא יידעו את הקונה לפני המסירה).

מה שלא תבחר (הפיצוי) - השרות שקיבלת ראוי להערכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

השאלה היא עד כמה השפשוף בג'אנט מהותי? האם מדובר בסתם שריטה קלה שאבא שלך במילא יעבור מתישהו עם האוטו או שמדובר בשריטה קשה כולל מכה לצמיג כמו שיש לבחור עם הקופרה?

אם זה משהו קל, קח טיפול חינם. תנסה להוציא שניים. הרי במילא הג'אנט ייקבל שריטה קטנה מתישהו.

או זה מה שהיה לבחור עם הקופרה או יותר גרוע - לא לחשוב פעמיים, רק להחליף.

בכל מקרה נראית ממש מדהים, הלבן ממש מחמיא לה, עד כמה שלבן יכול להחמיא לרכב. נראית "קלאסית" משהו :-D תתחדשו!

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
ג'אנט חדש עולה יותר מטיפול ראשון....לדעתי אפשר להוציא מהם גם וגם אבל אם לא היתי הולך על הג'אנט

קודם כל תודה על הברכות למרות של מר אבא :oops:

כמובן שחישוק חדש עולה יותר מטיפול ראשון, אך לטווח הארוך האם זה שווה את זה? טיפול עושים כל שנתיים או 30 אלף לפי הוראות היצרן, לדעתי תוך שנתיים יופיעו להם אי אלו שריטות על החישוקים, מה גם שהשריטה והשפשוף ממש לא רציניים ורק אם ממש מתאמצים אז רואים את זה וגם ככה הגלגל ספייר הוא אותו החישוק כמו כל הרביעייה אז מקסימום חשבנו לשים את הספייר במקום השרוט ואת השרוט שיישאר לספייר.

והאמת, לאחר שירות כזה שהם נתנו, ממש לא יהיה מכובד מצידנו לנסות לסחוט מהם גם וגם, לדעתי לפחות. :-)

מבחינת הצבע, אין הוספת כסף על צבע כזה או אחר, פשוט לטעמנו הלבן היה הכי הולם את הרכב ומבליט את הקווים שלו, גם השחור מהמם אבל דורש תשומת לב גבוהה כדי לשמר אותו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זו הפג'ו הראשונה שאני מתחבר לאיך שהיא נראית, והיא נראית מעולה לדעתי. חישוקים במידה אחת או שתיים יותר היו משפרים את המראה פלאים.

תמסור לאבא שיתחדש!

פורסם

הג'אנט הוא 17 ובתמונות ''המדהימות'' שאני צילמתי מקטינות את הרכב ואת החישוקים, במציאות זה נראה יותר פרופורציונלי ותואם.

מהגם שיש את דגם הgt עם 18 אינצ' אם אני לא טועה.:roll:

אגב הצמיגים שהגיעו הם מישלין פרמסי או משהו כזה, איך הם?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

PSA נועלים צמיגי מישלין פרמסי על חלק גדול מהדגמים שלהם. לפי מה שאני בדקתי בזמנו אלה צמיגים מעולים.

לגבי השריטה בג'אנט, תעשה את מה שמרגיש לך טוב - אם יש לכם הרגשה טובה מהעסקה ומהרכב אז קח את הטיפול חינם ותתייחס לשריטות כאמצעי נגד עינא בישא, הרי את הסיפתח כבר עשיתם :wink:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בימים הקרובים אני גם אמור לאסוף את ה-107 החדשה שלי מלובינסקי (יחי ההבדל הקטן), אני חייב להגיד שבינתיים, טפו טפו טפו, השירות של לובינסקי היה פשוט מעולה.

נציג המכירות שלהם היה זמין לאורך כל תקופת ההמתנה, דיבר איתי ועידכן אותי, והלך לקראתי בכל מה שהייתי צריך.

רק נשאר לי לקוות שתהליך הרכישה מעיד משהו על השירות של לובינסקי :-)

פורסם

תתחדשו! אני דורש לקבל תמונות מפנים הרכב!! :lol:

אישית הייתי דורש החלפת החישוק והצמיג מפני אי אפשר לדעת איך נוצר השפשוף, אולי הייתה פגיעה יותר חמורה בצמיג שלא נראת לעין כרגע. בעוד כשנתיים (כשיגיע זמן הטיפול) ה' גדול, אולי עד אז בכלל תרצו להחליף את הכלה.

Peugeot 206XS

• תוכן חדש...