Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פרו סיד החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מה אתם חושבים על הרכב ?

אני שוקל לרכוש מחר אותו

הרכב מגיע ברמת גימור מאוד גבוה

3 דלותות מנוע 2000

7 שנות אחריות

איך האמינות של הרכב ? (לפי שמועות בעבר היו הרבה תקלות אצל קיה ) זה נכון או רק שמועות ?

תודה מראש

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לפי דעתי סוף סוף קיה שנראית טוב!

דבר שני עם 7 שנות אחריות למה לך לדאוג לאמינות? ודרך אגב אתה יכול לראות שקיה התחילה לצוץ דיי הרבה בתצורת מוניות שזה גם אומר הרבה.

בקיצור תתחדש אוטו ממש יפה.

פורסם

לראות פרו-סיד על הכביש זה בהחלט מחזה נדיר, רכב מאוד יפה ובעיקר נדיר. זה לא "עוד מאזדה 3 האצ'בק" ונראה ספורטיבי לא פחות. (אם כי זה לא רכב שאפשר להגדיר אותו ככזה, למעט הפוזה)

רכב בטיחותי, מאובזר עד-מאוד, אחריות של 7 שנים על מנוע-גיר-ציריות מה שיקל על המכירה כשתחליט לשדרג.

חבילה בהחלט מפתה.

לא יודע אם בזמננו אנו (עוד מעט 8ש"ח לליטר) הייתי הולך על רכב שצמא לדלק כמו הפרו-סיד, אבל זה כבר שיקול שלך.

נ.ב.

הפרו-סיד היא היחידה מהליין הנוכחי של קיה שפיטר שרייר עוד לא עבד עליה, צפויה מתחית פנים בקרוב מאוד.. הייתי מחכה אם האפשרות קיימת.

נ.ב.2

הסיד כבר עברה מתיחת פנים, ויש שם מנוע 1.6CRDi עם טונות של מומנט שאולי עדיף במידה מסויימת על ה2.0 בנזין.. הייתי שוקל אותה בחיוב אם אתה ממש לחוץ על הרכב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...