Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי התלבטות גדולה על איזה אוטו לקנות ההתלבטות היא

סובארו אימפרזה 2008 אחרי ליסינג/מאזדה3 2008 אחרי ליסינג/ מיצובשי לנסר קלאסיק 2008 אחרי ליסינג

אני מחפש אוטו שעבר פחות מ100 אלף ק"מ השימוש באוטו הוא לנסוע לעבודה וחזרה הביתה משך הנסיעה בערך הוא 20 דקות שחצי ממנו מתבצע בדרך עירונית

חשוב להדגיש שאני אחד שאוהב ללחוץ על דוושת הגז בגלל זה אוטו כמו פיאט פונטו או אוטו חסכוני אחר לא בא בחשבון

התקציב הוא עד 70K

מנסיונכם האישי על מה הייתם ממליצים

פורסם

האימפריזה חלשה מאד בגרסת הליסינג, גם הלנסר. ה3 מהדור הזה זריזה ומהנה לנהיגה, אני חושב שהיא הכי תתאים לך מבין כל החבורה כאן.

פורסם

מה שחשוב לי במכונית היא שהתחזוקה שלה תהיה זולה והאוטו לא יעשה בעיות מכניות הנאת הנהיגה בזמן קצר כל כך של נהיגה לא כל כך חשובה לי

אגב לפי היכרותי עם המאזדה היא גם אוכלת הכי הרבה דלק נכון?

פורסם

מזה הרבה דלק אצלך?

זה תלוי באופי הנהיגה ובאיזור. אני מגיע בעיר ל 1:10, ומחוץ לעיר 1:12..

כמובן שאם תלחץ עד הסוף ולא תתן לדוושה ולמנוע לנשום, צריכת הדלק תהיה גדולה יותר.

פורסם
מזה הרבה דלק אצלך?

זה תלוי באופי הנהיגה ובאיזור. אני מגיע בעיר ל 1:10, ומחוץ לעיר 1:12..

כמובן שאם תלחץ עד הסוף ולא תתן לדוושה ולמנוע לנשום, צריכת הדלק תהיה גדולה יותר.

תודה לך על הייעוץ עוד מישהו מוכן לייעץ בבקשה?

פורסם

היי,

לדעתי, הדילמה היא בין מאזדה 3 לאימפרזה.

שתיהן מכוניות טובות ואמינות, אך האימפרזה זריזה יותר וחוויית הנהיגה בה יותר מתאימה לצרכים שלך.

הייתי ממליץ לך להמשיך לחפש אימפרזה ולא לשלול על הסף את אופציית הליסינג,

בבדיקה יסודית במכון בדיקה מורשה תוכל לגלות את נתוני הבלאי מואץ של המנוע.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

אצלנו במשפחה ישנה אימפרזה 2008, הרכב נהדר וחוץ מטיפולים ב"ה אין כלום, מבחינת צריכה- יותר חסכונית מהמזדה.

מדובר בגירסא עם הג'אנטים,

ד"א היא למכירה, אם מענין אותך פנה בפרטי.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

גיל, איך בדיוק האימפריזה זריזה יותר? אשמח שתבדוק נתונים לפני שאתה נותן תשובות לאנשים.

האימפריזה 1.5 שיש בליסינג היא אחת המשפחתיות העגלתיות, וגם צריכת הדלק גבוהה יותר והרכב באופן כללי מרגיש מיושן וזול יותר.

5j6c8k.JPG

פורסם
מה שחשוב לי במכונית היא שהתחזוקה שלה תהיה זולה והאוטו לא יעשה בעיות מכניות הנאת הנהיגה בזמן קצר כל כך של נהיגה לא כל כך חשובה לי

אגב לפי היכרותי עם המאזדה היא גם אוכלת הכי הרבה דלק נכון?

אם כך מאזדה 3 מתאימה לך יותר. מכונית אמינה יחסית, אחת המשפחתיות הזריזות בקטגוריה שלה ובוודאי זריזה יותר מהאימפרזה או ה-B3. צריכת הדלק די ממוצעת בקטגוריה הזאת של המשפחתיות 1600. היא קצת יותר חסכונית מהלאנסר וה-B3, אבל לא בהפרש מאוד גדול.

פורסם

היי meir240 :arrow:

הרשה לי לתקן;

אכן, מאזדה 3 1600 סמ"ק זריזה יותר מאימפרזה 1500 סמ"ק, כמתבקש.

אף על פי כן, לדעתי, לאימפרזה פאסון ספורטיבי יותר, ותתאים יותר לצרכים של - maccabita78,

גיל מאוויס

היי,

לדעתי, הדילמה היא בין מאזדה 3 לאימפרזה.

שתיהן מכוניות טובות ואמינות, אך האימפרזה זריזה יותר וחוויית הנהיגה בה יותר מתאימה לצרכים שלך.

הייתי ממליץ לך להמשיך לחפש אימפרזה ולא לשלול על הסף את אופציית הליסינג,

בבדיקה יסודית במכון בדיקה מורשה תוכל לגלות את נתוני הבלאי מואץ של המנוע.

בהצלחה,

גיל מאוויס

פורסם

לחבר טוב יש את המזדה 3, רכב מפורסם וידוע באיכותו. נראה לי שכבר המון הכל במזדה 3 והוא הוכיח את עצמו לא מעט.

• תוכן חדש...