Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא יודע מה זה הרבה דלק בשבילך אבל בנהיגה אגרסבית צפה לצריכה של 1 ל-8 וגרוע מזה (בכל ה-3 מכוניות)

פורסם

לצערי MB3 צודק.

צריכת הדלק של שלושתן לא מהטובות ואפילו 1 ל-8 זה לא רחוק מהאמת.אלו מכוניות בזבזניות.אני רציתי לרכוש את המאזדה 3 ,אבל לאחר שנהגתי באחת וראיתי את צריכת הדלק שלה 1 ל-8.5 בעיר ,ללא לחץ מסיבי על הגז,ירדתי מהרעיון.הרכב שתיין.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

מדוע לא קורולה 2007?

היא אמינה באותה המידה וחיסכונית יותר משלושת האופציות הראשונות.

היו גם בליסינג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כי צריכה של קורולה 2007 תהיה דומה לצריכה של הרכבים שהוזכרו (1 ל10 ו1 ל8, לפי דעתי זה הבדל שלא שווה התייחסות).

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

קורולה עדיפה על אימפרזה או לנסר באותם השנתונים.

אני הייתי בוחר בין קורולה למאזדה 3, ואם לא חייבים לקנות מליסינג, סיוויק.

ומתוך שלושת הדגמים האלה קורולה הכי זולה לאחזקה (ביטוחים, תיפולים, דלק).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לצערי MB3 צודק.

למה לצערך אני צודק :?: נפגעתי :-)

מדוע לא קורולה 2007?

היא אמינה באותה המידה וחיסכונית יותר משלושת האופציות הראשונות.

היו גם בליסינג.

למה לא קורולה כי בדגמי הליסינג הם מעליבים למדוגמא אין אפילו חלונות חשמל מאחורה.

כי צריכה של קורולה 2007 תהיה דומה לצריכה של הרכבים שהוזכרו (1 ל10 ו1 ל8, לפי דעתי זה הבדל שלא שווה התייחסות).

1ל-10 ו -1 ל- 8 זה ממש לא דומה זה עוד 2 ק"מ לליטר ובטנק של 50 ליטר זה 100 ק"מ יותר לטנק וזה המון !

• תוכן חדש...