Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגביי CERWIN VEGA HED300.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחבריי הפורום

ברשותי מותקן המגבר שמצויין בכותרת ואני מעונייין לחבר אליו קומפוננט קדמי MOERL DOTEC בגישור 4 אוהם

כרגע המגבר מוציא באזור 45 ארמס לערוץ ללא גישור (מוצהר 60 לפי נתוני יצרן)! השאלה שלי היא אם יש פה מישהו שיודע כמה המגבר הזה מוציא בגישור?

והאם כדאיי לחבר אותו לדוטק בגישור והאם יש סיכון להרוס את המגבר כאשר מחברים אותו בתצורה הזאת?

תודה מראש לעונים:)

פורסם
צהריים טובים לחבריי הפורום

כרגע המגבר מוציא באזור 45 ארמס לערוץ ללא גישור (מוצהר 60 לפי נתוני יצרן)!

מצטער שאני לא עונה, אלא שואל שאלה, אבל איך בדקת כמה הוא מוציא בפועל?

פורסם

אחי, כמו שאמרתי לך, המגבר הזה אמנם מגבר טוב(בעיני אנשים)אבל בקופסה כתוב 45 ב4 אוהם שזה הנתוני היצרן, איפה שראית 60 זה סתם, זה בלבול עם הדגם של VEGA400 משו כזה,

לא נראלי שהסרווין הזה הוא UNDER

ואח שלי לפי מה שאני זוכר כשהיה לי את המגבר הזה, הסתכלתי בקופסה וראיתי שהוא מציא 150 רמס בגישור ב4 אוהם.

בטוח ב99 אחוז, אבל תמיד צריך לברר עד הסוף כדי להסיר ספק קטן אפילו.

פורסם

הבנתי אותך איך בודקים את זה אני לא יודע אני רק צריך לדעת אם המגבר הזה יודע להחזיק בגישור את הדוטק והאם זה נשמע סביר שהוא מסוגל לעשות את זה ?כי זה מה שאני צריך עכשיו,ואם כדאיי לי לחבר את האחוריים לhu ללא הגברה ?

חבר'ה אני צריך תשובה רצינית לגביי זה כי אני ממש קרוב לקנות את הדוטק וחבל לי להשקיע על המגבר חדש אלה אם כן אני ברירה וזה מחייב אני ישדרג וכמובן שיש כאן עניין של להוזיל עליות לשדרוג!

gaviv88 לשאלתך,לא בדקתי את זה זה מה שכתב לי פה "אני לא ערס״ לגביי המגבר הזה שהיה מותקן אצלו:)

פורסם

פותח השרשיר, זה שאדם אחד בפורום אומר לך משהו זה לא בהכרח אומר שהוא נכון, גם לא אם 2 אומרים אותו דבר.

אני לא ערס,

ראיתי את השרשיר הקודם וראיתי את התגובה שלך עכשיו, אתה מבלבל את הבן אדם ואומר לו דברים שטותיים שגורמים למשחבה שלו לסטות לצדדים.

אני לא רוצה להיכנס לדברים שטותיים אד אני רק אענה על השאלות:

* אפשרי לגשר ערוצים ולחבר אותם לסט, הדבר יכול לגרוע מן האיכות כי בסופו של דבר זה מה שהגישור עושה (אחוז העיוות גבוהה יותר)

** אני לא חושב שאם מגבר מוציא 60וואט לערוץ הוא יוכל להוציא 200 וואט בגישור

פורסם

וואלה בילבלתם אותי כבר מה אני שואל מה אתם עונים!? סה"כ אני רוצה להבין אם אני יכול להגביר את הדוטק בגישור עם המגבר הזה???? ולחבר רגיל את ה6X9 האחוריים שלי לHU??? ולחסוך פה עלויות להחליף מגבר ! או שהמגבר הזה לא יסחוב את הדוטק בשום מחיר גבלי גישור או עם גישור ואם בכלל כדיי לבצע גישור במגבר כי לפי מה שאני מבין מהתגובה האחרונה פה ברגע שאני מבצע גישור אני בעצם מגדיל את האחוז עיוות של האות היוצא (למען האמת לי זה לא ואמר הרבה כי אני לא מבין הרבה)?! אני מבקש לקבל תשובה רצינית וחד משמעית ממישהוא שקצת מכיר את המגבר הנ"ל או שיש לו עצה יעילה בשבילי?

אני פשוט מת להחליף את הקומפוננט שלי מהרכב אני פשוט לא מסוגל לשמוע אותו כבר ,מדובר על הרוקפורד P1652-S למי שמכיר יכול להעיד למה הסט הזה לא נשמע כמו שקומפוננט צריך להישמע (במילים עדינות) !

אני חוזר חבר'ה אני מצפה לקבל תשובות חד משמעיות לגביי המגבר הזה .

תודה מראש למגיבים:)

פורסם
פותח השרשיר, זה שאדם אחד בפורום אומר לך משהו זה לא בהכרח אומר שהוא נכון, גם לא אם 2 אומרים אותו דבר.

אני לא ערס,

ראיתי את השרשיר הקודם וראיתי את התגובה שלך עכשיו, אתה מבלבל את הבן אדם ואומר לו דברים שטותיים שגורמים למשחבה שלו לסטות לצדדים.

אני לא רוצה להיכנס לדברים שטותיים אד אני רק אענה על השאלות:

* אפשרי לגשר ערוצים ולחבר אותם לסט, הדבר יכול לגרוע מן האיכות כי בסופו של דבר זה מה שהגישור עושה (אחוז העיוות גבוהה יותר)

** אני לא חושב שאם מגבר מוציא 60וואט לערוץ הוא יוכל להוציא 200 וואט בגישור

תקשיב ותקשיב לאדון אני לא ערס טוב טוב, חבוב, אני כמעט ולא מבין במערכות כמו כל המומחים פה, אבל "במקרה" המגבר הזה היה שלי ובמקרה ראיתי את הקופסה שלו ובמקרה כולם יודעים שהוא חלש פה, משהו לא נכון שאמרתי?

והייתי בטוח שהוא התכוון לגישור לסאב.

פורסם

הקיצר לא מומלץ

אני התקנתי את הסרוין 400.4 על הדוטק והוא עשה את העבודה אבל בקושי

קשה לי לאמין שהסידרה הנמוכה יותר יתן לך צליל טוב

בקיצור תחליף מגבר אם אתה רוצה סאונד כמו שצריך

פורסם

סוף סוף מישהו שמחזק אותי שהמגבר לא כזה להיט..(למרות שיכול להיות שבהתקנה מדהימה הוא כן יהיה)

ממ, רפי השאלה שלי מאיפה השגת את הדגם הזה? הוא גם שחור עם פס אדום וזה הדגם שמוציא 60 רמס נכון?

חיפשתי אותו מלא זמן ולא מצאתי .. אחרת היתי רוכש אותו מההתחלה..

פורסם

אני לא ערס, חבוב, מותק, או מה שתגיד, כמו בהודעכה האחרונה שלך, אה אומר דברים שאין שום דבר שעומד מאחוריהם, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

מי אמר שבהתקנה מדהימה המגבר הזה יהיה להיט?

בכסף הזה אפשר להביא מגברים יותר איכותיים יותר חזקים שעולים על המגבר הזה בכמה פרמטרים. המגבר לא מניב תוצאה מספקת מהכסף המבוקש עליו נקודה. תגיד מה שתרצה, תנסה להמשיך להגיב, אף אחד לא התייחס לזה, רק בבקשה תנסה לא להטעות אנשים שגם הם רוצים לקבל עזרה.

בקיצור, אתה רשמת בעצמך, אני חופר? FUCK U!

פורסם

המגבר הנ"ל הוא סך הכל לא רע , אני הייתי ממליץ לך לחשוב מחוץ לקופסה.

אני הייתי מעיף קיבינימת את הקרוסים ועובד עם המגבר הזה כמו שהוא רק בתצורה אקטיבית כלומר טוויטר = ערוץ , מיד = ערוץ וכו...

לפי דעתי זאת התוצע הכי טובה שאתה יכל לקבל עם הרכיבים שיש לך.

ולגבי הקומפוננט , מניסיון הוא מצויין ונציל מאוד מומלץ בחום.

בהצלחה.

פורסם

מה אתם אומרים איך המגבר הזה יתפקד עם קומפוננט הרץ היי אנרגי בציר 2008?

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

• תוכן חדש...