Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לטרקטורון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה אני יכול לנסוע עם הטרקטורון?בכל הכבישים חוץ מהכבישים המהירים?

ועד איזה מהירות?

אם הוא רשום בתור טרקטור חקלאי מותר לך לחרוש ולקצור איתו, לדוש ולגדוד, לבצור ולקטוף, לגרור קווי השקיה, להביא תוצרת מן השדה, לעבד עימו את אדמת המולדת ולהוציא לחם מן הארץ!

יפה לראות שצעירים עוד נמשכים לחקלאות ולעבודת האדמה!יישר כח! :mm_yeah:

הוצאתה לי ת'מילים מהפה.... :roll:8)

פורסם
בואו נחזור לעניין

איפה אני יכול לנסוע עם הטרקטורון?

נתחיל ככה

כל בעל רשיון לרכב יש לו רשיון לטרקטורון.

אתה יכול לנסוע איתו אך ורק בשטח אלא אם כן אתה מוציא לו רשיון כביש.

טרקטורון טוב ב 10 יהיה לך קשה למצוא,אולי פולריסים למיניהם ולא הייתי ממליץ לך להתקרב,יקרים מאוד להחזקה לעומת כל שאר הטרקטורונים.

אני השבוע קניתי ימאהה ווארייר שנת 95 ב-12 אחרי הרבה זמן שחפשתי וזה מחיר מציאה בהחלט,בדר"כ מוכרים שנת 93 במחירים האלה.

אם אין לך כסף להוצאות לא הייתי ממליץ לך לקנות טרקטורון בכלל כי זה כלי שדורש הרבה הוצאות...

פורסם

רישיון לטרקטור מוצאים כאשר אתה בן 16. אם הטרקטורון רשום ברשיונו שהוא טרקטור (טרקטור רגיל, טרקטור חקלאי) מותר לכך לסוע עליו עם רשיון של טרקטור אבל אסור לך לסוע עליו עם רשיון של אוטו (רשיון אוטו לא תופס על טרקטור) את המחירים של הרשיונות לטרקטור אני לא ממש זוכר אבל זה לא היה כל כך יקר. הטסט ממש קל לעבור רק תדאג לא לפגוע בחביות.

כאשר הטרקטורון רשום כטרקטור מותר לך לסוע עליו בלי קסדה מותר לך לסוע על הכביש איתו (יש לו את אותם חוקים כמו של הטומקאר, ריינגר ומיול) אבל אסור לך להרכיב איתו עדיין.

אם אתה רוצה לקנות טרטורון עם רשיון טרקטור תשלח לי ה"פ.

מקווה שעזרתי.

דנדי.

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם
אולי פולריסים למיניהם ולא הייתי ממליץ לך להתקרב,יקרים מאוד להחזקה לעומת כל שאר הטרקטורונים.

אני השבוע קניתי ימאהה ווארייר שנת 95 ב-12 אחרי הרבה זמן שחפשתי וזה מחיר מציאה בהחלט,בדר"כ מוכרים שנת 93 במחירים האלה.

ואתה חושב שהווארייר יותר טוב?

יש לי פולאריס ובלי עין הרע אין לי איתו שום בעיה הוא נוסע כמו תותח.

מחפש ראש מנוע של גולף GTI דור 3 או של פולו 16V!!

יש פתגם סיני עתיק: כשאין מה לומר תגיד יש פתגם שיני עתיק! ( זכויות שמורות ליפתח)!

פורסם
אולי פולריסים למיניהם ולא הייתי ממליץ לך להתקרב,יקרים מאוד להחזקה לעומת כל שאר הטרקטורונים.

ואתה חושב שהווארייר יותר טוב?

יש לי פולאריס ובלי עין הרע אין לי איתו שום בעיה הוא נוסע כמו תותח.

לא רק שאני חושב שהווארייר יותר טוב אני בטוח בזה אבל זה לא הוויכוח איזה מהם יותר טוב,הוא שאל על אחזקה וזאת עובדה שאתה לא יכול להתווכח איתה שהאחזקה של הפולריס יותר יקרה.

כל טיפול בפולריס עולה פי 2 מבכל טרקטורון אחר ואותו דבר לגביי חלקים.

אם אתה עדיין רוצה להתווכח על זה אתה יכול ללכת לכל מוסך שמטפל בטרקטורונים ולהווכח בעצמך...

• תוכן חדש...