Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אופל אסטרה טורבו דיזל. עם 178000 ק"מ

בזמן שאני לוחץ מאיזור ה 3000 טורים יוצא לי עשן בכמות מספיק טובה בשביל שאני אראה אותו במראה האחורית של האוטו. עכשיו יש אנשים שאומרים שככה זה בדיזלים ומצד שאני אני יודע כשיוצא עשןן בזמן נסיעה זה סימן שהטורבו מת ...

בנתיים האוטו סוחב טוב אני לא מרגיש שאין כוח, אבל בכל זאת רציתי לדעת בשביל להתכונן לגרוע מכל ...

תודה מראש לעונים.

פורסם

למה לחפש בעיות יקרות?לפעמים בדגם הזה סדק קטן או בנד מתכת משוחרר בצנרת הגידוש יגרום לתופעות הנ"ל.כאשר הטורבו ילך צבע העשן יהיה לבן וזה יבוא בשילוב נורת לחץ שמן .

פורסם

באופל אסטרה אני כבר לא בטוח, מה יותר יקר - החלפת הטורבו או שיפוץ משאבת סולר :cry:

אני מקווה בשבילך, ששירותי רכב צודק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי שאלה..

כשאני בא להחנות את הרכב (אופל אסטרה טורבו דיזל, כמו פה) נדלקת לי הנורה של המנוע

כשזה קורה באמצע נסיעה לאוטו אין כ"כ סחיבה אז שאני נותן לו לחיצה(גז) הנורה נכבית והוא מסתדר.

כנראה שזה איזשהו חיישן שקשור לטורבו ? כי כשאני מכבה ומניע את הרכב הוא גם מסתדר..

פורסם

העשן הוא לבן כזה בכלל לא סמיך, תאמת אני רואה אותו רק בלילה כשפנסים של רכבים אחרים מאירים עליו אז רואים אותו .

שוב זה קורה אך ורק כשאני נוסע רגוע ואז פתאום לוחץ חזק יוצא עשן ... ואם אני לוחץ כל הזמן חזק, אז אין עשן כל הזמן . רק בהתחלה ...

אגב בדקתי את הצנרת של הטורבו ואפילו פירקתי אותו בשביל ליראות אם הפרופלור של הטורבו שבור והוא היה תקין ואפילו במצב טוב כמעט ולא היה חופש .

אגב גם אחרי מהירות 155 קמ"ש נדלקת לי נורה ויש איבוד כוח (אוטו לא סוחב בכלל) עד שאני מכבה ומדליק אותו שוב .

אז אתם אומרים קיצר לא לגעת בכלום כל עוד האוטו נוסע ?

אגב כמה עולה החלפת משאבת סולר באוטו הזה? שמעתי מחירים הזויים של 10 אלף שקל ? זה נכון ?

פורסם
יש לי אופל אסטרה טורבו דיזל. עם 178000 ק"מ

בזמן שאני לוחץ מאיזור ה 3000 טורים יוצא לי עשן בכמות מספיק טובה בשביל שאני אראה אותו במראה האחורית של האוטו. עכשיו יש אנשים שאומרים שככה זה בדיזלים ומצד שאני אני יודע כשיוצא עשןן בזמן נסיעה זה סימן שהטורבו מת ...

בנתיים האוטו סוחב טוב אני לא מרגיש שאין כוח, אבל בכל זאת רציתי לדעת בשביל להתכונן לגרוע מכל ...

תודה מראש לעונים.

סתם מלחיצים אותך פה וחבל! כל מנוע דיזל עם טורבו ובלי מסנן חלקיקים יעשן בהאצה חזקה!!! אם הסחיבה תקינה, רעש המנוע תקין ואין איבוד של שמן או מים הכל תקין...סע לשלום המפתחות בפנים.

פורסם

האופל שנת 2003 . יכול להיות הוא בלי מסנן חלקיקים ? כי רמת הזיהום שלו ברישיון זה 2 ...

פורסם

הרכב ממודל די מתקדם, מנוהל מחשב. 3000 טורים זה בערך חצי מסיבובי המנוע, לכן יש כאן בעיה אם אתה רואה עשן במראה. אם הרכב היה עם מערכת מכנית ישנה קודמי היה צודק שאין מה לעשות כי "ככה זה דיזל" . אתה חייב בדיקת מחשב.

פורסם

בשנים האלו לדעתי לא היה מסנן חלקיקים וקצת עשן יש גם ברכבים מתקדמים דיזל ללא מסנן חלקיקים....לגבי צבע העשן בלילה הוא תמיד יראה בהיר בגלל אלומת הפנסים ואם בכל זאת יש לך ספק לגבי תקינות המנוע והטורבו סע למוסך שמכיר אופל ..אני עדיין בשעה שהטורבו שלך תקין וכך גם מערכת הדלק והמנוע!!

פורסם

3000 ס"לד זה לא חצי, הקו האדום מתחיל אי שם באזור ה-5K. בלחיצה חדה תמיד יצא יותר עשן מהרגיל, וזה גם משהו שקל לראות במיוחד בחושך כשיש רכב מאחוריך (אלומת פנסים כמו שנאמר). אם אין עשן במהלך הנסיעה (תאמין לי שאם היה היית שם לזה לב), אין בעיה בסחיבה, ואין שריקה מהטורבו - אתה יכול לישון בשקט.

• תוכן חדש...