Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברצוני לרכוש רכב אמין ונוח עד 30 אלף ש"ח...

חשבתי על מספר מכוניות אם יש לכם רכב אחר לא מהרשימה שמתאים תאמרו לי בבקשה

הרשימה:

1. מאזדה לאנטיס 323 שנת 99-01 (בעיותי למצוא רכב שמור כזה)

2. פיג'ו 206 01-03 (נאמר לי שהרכב לא כל כך מוצלח באוטומט שלו)

3.רנו קליאו B (גם פה נאמר לי שהוא לא כל כך מוצלח)

4. פיאט פונטו רכב עדין מדיי לא יודע אם כדאי לקנות

תודה לעוזרים

פורסם

למה לך לרכוש רכב משפחתי (כגון הלאנטיס) - אתה צריך להוביל אשה ושני ילדים? רווק בגילך צריך רכב יותר קטן (מיני או סופרמיני, בהתאם לתנאי הנהיגה) שיהיה יותר חסכוני. וזאת, כמובן, בתנאי שכבר חישבת את יכולתך לתחזק את הרכב (הקצאה של כ-2000 ש"ח בחודש לצורך זה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפוקוס מהדור הראשון נכנסת לתקציב שלך - רכב מאוד אמין ונוח כאחד,

מהרשימה שלך אני הייתי בוחר בלאנטיס, אבל הייתי שוקל את האימפרזה שלא נמצאת ברשימה,

sperial: רכב משפחתי הרבה יותר נוח ממכונית מיני/סופר מיני יש יותר מקום לגוף - המושב יותר מרווח,

ויותר שטח הטענה לטיולים, זה לא קשור לרווק לא רווק, אולי מכוניות מיני/סופר מיני מרגישות לו כצעצוע

על גלגלים? והוא מחפש רכב יותר "אמיתי" אם הוא ביקש עיצה לרכב משפחתי הוא כנראה יודע מה הוא ביקש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

אוטובוס אגד גדול יותר ממאזדה לאנטיס, ועדיין המושבים שם צפופים יותר ונוחים פחות מאלו של הלאנטיס. הגודל החיצוני לא בהכרח קובע את מרווח הפנים ואת נוחות הנסיעה. ספציפית במקרה של הלאנטיס, המושבים גרועים ונוחות הנסיעה על הקרשים, תרתי משמע. גם אני לא מבין למה בחור צעיר צריך רכב משפחתי שמתאים לבן 30 נשוי +2 וגם אני הייתי מתמקד בסופר מיני חסכוניות ונעימות יותר.

משיטוט זריז ביד2 נראה שאפשר למצוא פיג'ו 206 אוטומטית ממודל 2004 בתקציב הזה, מכונית הרבה יותר נוחה וצעירה ממאזדה לאנטיס, גם אם היא פחות מהירה ממנה. יש גם את הסיטרואן C3, אחותה של ה-206, שזולה ממנה. אם גיר ידני הוא אופציה אז כדאי לשקול גם פיאט פנדה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

באוטובוסים דוחסים עשרות של מושבים - זה לא מדד

הייתה לי לאנטיס 2002 נכון שזה לא נוחות של אירופאית באותו סדר גודל - אבל היי

היא הרבה יותר נוחה מכל מיני שיצא לי לנהוג עליה,

ואוטובוסים של אגד הם זוועתיים, מורכבים בארץ עם ספסלים של בית-ספר

לכו תראו מה זה אוטובוסים אמיתיים תוצרת GMC /אינטרנאשונל

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

Kenworth - שתי הערות:

1. פותח השרשור הוא צעיר בעל תקציב מוגבל. איני רואה כל סיבה לשרוף את כספו (תרתי משמע) על רכב יותר כבד אשר צורך יותר דלק. עדיף להשקיע ברכב יותר קטן אשר יחסוך בעלויות הדלק ועם טיפה מזל גם בתיקונים שכן יהיה קצת יותר חדש על הכביש. הלאנטיס אפילו חסרת פוזה כך שאני באמת לא מבין את הרעיון. זו גם הסיבה שבגללה לא הצעתי את הקורולה מאותן שנים שמנסיוני הדל אמינה מאוד.

2. הכסאות באוטובוסים העירוניים של אגד לא יותר גרועים מאלה של כל אוטובוס עירוני שנסעתי בו באי אלה מקומות בעולם. כנ"ל לגבי בין-עירוניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול לרכוש 206XS שנת 2002.

גם ידני , גם חסכוני יחסית למזדה .

וגם עם מושבים נוחים מאוד.

אופציה נוספת היא 307 שנת 2002 דגם XT, אוטו מאוד מאובזר עם מושבי קטיפה.

הסיבה היחידה לקחת את המזדה זה רק אמינות . מעבר לכך היא אוכלת המון דלק וגם בסך הכל זה אוטו מיושן.

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

ובלי קשר , גם פונטו היא מאוד מרווחת ואפילו ויתר מכמה משפחתיות.

אני חושב שהיא מבין המרווחות מבין כל הסופר מיני

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

אם אתה מתכוון לגרנדה פונטו, אני די מסכים עם ההצהרה הזו.

אם אתה מתכוון לפונטו ספייס, קשה לי להגיד את זה. היא מספיק מרווחת בשביל שאדם בגובה 1.90 ינהג בה בלי להרגיש לא בנוח, אבל לא מדובר ברכב המרווח ביותר בקטגוריה.

פותח הדיון- אתה רוצה אוטומט או ידני?

אם אוטומט, האופציה המתבקשת תהיה הפונטו עם גיר רציף, מדובר בגיר הכי אמין מהרכבים שרשמת פה ברשימה בשנים האלו, וגם החבילה שהפונטו מציעה ביחס למחיר לא רעה. בכלליות, בפונטו יש המון תמורה למחיר. בתקציב שלך תוכל לקנות שנתון 2004 בערך.

אם אתה מחפש את המושבים הכי נוחים וקצת פוזה, ומוכן ללכת על ידנית, יש את ה 206 שנת 2002-2003 בערך, מבין ה 4 שרשמת פה לדעתי מדובר ברכב הנוח ביותר.

ה 323 לא מרווחת במיוחד, פחות נוחה מכל האחרות שציינת, אוכלת הרבה דלק, ומשעממת פחד בעיצוב גם מבפנים וגם מבחוץ.

אני לא רואה שום סיבה לקחת אותה, אלא אם אתה מתכנן להזניח את הרכב ולא לבקר במוסכים.

פורסם

חשבתי דווקא על ה-206 אבל אני לא מעוניין בגיר רגיל ושמעתי לא לקנות רכב צרפתי אוטומט..

השאלה אם השמועות נכונות...

פורסם

זה לכל השנתונים.

ולמעשה 2003 ומעלה פחות בעייתיות, אבל עדיין, לא רק שהגיר לא אמין- הוא גם מסרס את הכיף. יש לו הילוך שלישי ארוך ועייף, החלפות ההילוכים מורגשות, בקיצור, לא משהו.

• תוכן חדש...