Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנהלים יקרים - אוף טופיק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא פעם נתקל במצבים בהם הידע של האנשים כאן יקר מפז.

"מסתובבים" כאן אנשים מנוסים כמעט בכל נושא העולה על הדעת ושאינו בהכרח עולם הרכב.

אני מנסה מזה זמן מה ועל פי ההנחיות בפורום לקבל אישור לפתיחת נושא חדש ב"אוף טופיק" (ממתין בסבלנות) אך ללא תגובה.

מדוע זה? האם אני מפספס משהו?

תודה רבה על התייחסותכם.

פורסם

אתה לא מפספס דבר.

בכוונת תחילה לא כולם יכולים לכתוב בפורום אוף טופיק, אלא רק חברי הפורום הוותיקים והפעילים. אתה אמנם די וותיק, אבל לא ממש פעיל. עם וותק של 12 הודעות שלמות אין לנו אפשרות לאשר לך כתיבה בפורום אוף טופיק. תתרום קצת יותר לפורום, תכתוב, תעזור, תענה לאנשים על שאלות, תעשה קפה עם שתיים סוכר ובלי קצף בבקשה, ויהיה על מה לדבר :wink:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דוקא בפורום הכי רחב ופתוח חסמתם? :?

מכין קפה בכיף (על אחריותך הטעם)

אישית חושב שלכל חבר רשום מגיע צ'אנס לכתוב כל זמן שלא פישל איכשהו.

הייתי תורם המון לו הבנתי בתחום הרכב כמו חלק נכבד מהחברים כאן.

בנוסף הייתי יותר מבין הגבלת תגובות בפורומים המוגדרים מקצועיים יותר ובהתאם לאדם והכשרתו, אבל ב"אוף טופיק" ריבוי נושאים רנדומלי רק יכול היה להעשיר ולתרום נושאים וגיוון היוצרים בסוף אולי את הפורום הכי רבגוני ברשת הישראלית.

אבל בסדר... מכבד :-)

פורסם

אני חושב שלכל אחד שרשום בפורום צריכה להיות הגישה לרשום בכל נושא ונושא.

כמו אחרים, יהיה לי יותר קל לענות ולתרום בנושאים כללים ואחרים מאשר בתחומים ספציפים על רכבים שהידע שלי קטן הרבה יותר מהמומחים שיושבים פה.

אשמח עם ה"אוף טופיק" יהיה פתוח לכולם או לפחות לכאלה שרשומים מעבר לשנה או תנאי אחר שיהיה מקובל.

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

טוב, כנראה שאני חייב להיות הילד ההולנדי ששם את האצבע בסכר ועוצר את השיטפון.

שאר הבקשות - דרך הקישור שנמצא בהכרזה שנמצאת בפורום אוף טופיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...