Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

שאלה למומחים,

ראיתי במבצע בולמים קדמיים למוסטנג

http://www.cjponyparts.com/lakewood-90%2f10-drag-front-shock-1971-1973/p/LAKDS7/

כתוב שהם מיועדים למירוץ בלבד.

מה המשמעות של לשים כאלו ברכב?

האם זה יפגום בנוחות הנסיעה ?

הנאה ? ביצועים ? בטיחות ?

מומלץ ?

אשמח למספר דיעות

בתודה מראש

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אין לי ניסיון איתם ואת האמת שחיפשתי בולמים הם בכלל לא היו על הפרק

אני יכול להמליץ לך על אדל שהביקורות עליהם מעולות

יותר זולים יש לך את KYB שהם נותנים תמורה מעולה למחיר

כך בחשבון שבולמים זה לא הכל

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ראשית תודה

תוכל לפרט קצת יותר על אדל ? כיצד כותבים באנגלית ? אתר ? עריכה : אני מניח שאתה מתכוון לאדלברוק ?

ובהחלט אני לוקח בחשבון שהבולמים זה לא הכל, מאחור אני מבצע החלפה מלאה , כאשר קניתי בולמים של קוני עם קפיץ חדש ומוט פיתול חדש (עם כל הגומיות כמובן)

וכעת אני מתכנן את ההחלפה מקדימה .... (בולמים , משולשים ... )

אח"כ יגיע גם תור המערכות האחרות. אם וכאשר אני אסיים, אני בהחלט אעבור על כל הכל

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

יש לך גם את הבולמים של מונרו שנותנים תמורה טובה למחיר וגם יותר זולים.

במונרו אפשר לבחור את הרמת קשיחות הנדרשת מהבולם (גם KYB).

אצלי במוסטנג מותקן מקדימה + אחורה KYB שעושים עבודה מצויינת.

פורסם

הבולמים של Lakewood אינם מיועדים לרכבים שנוסעים על הכביש אלה הם בולמים תחורתיים שהפעולה שלהם שונה לגמרי וגם היעוד שלהם שונה .

אני ממליץ לך בחום להתקין kyb מכוון שהם נותנים תמורה הרבה יותר גבוהה מהעלות שלהם

הם לא קשים מידי ולא רכים מידי ודי פותרים את המחלה של המוסטאנגים ( אף קורס וקופץ ) במהמרות.

אתה יכול גשת לאיציק והוא יזמין לך.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כדי למנוע טעיות , בולמים קידמיים למוסטאנג 71-73 לא מתאימים למודלים ישנים יותר וההפך , לאחור כן  

פורסם

מתוך סקרנות קראתי את התיאור של הבולם, והוא מיועד למירוצי דראג. הוא מאפשר לאף להתרומם בקלות כדי להעביר מקסימום משקל לגלגים האחוריים, אבל לא נותן לו לחזור. יהיה די משעשע לראות מה יקרה למוסטאנג על הכביש שהאף שלה מופנה למעלה אבל מסרב לרדת!!

ואם כבר הומלצו כאן kyb אני מתעלק קצת...

במשך השנים, ובעיקר במרצדסים, חיפשתי קוני ובילשטיין שהעלות שלהם גבוהה מאוד. תמיד ראיתי את ה kyb, והמחיר שלהם היה מאוד מפתה. שאלתי פה ושם והדעות היו חלוקות מאוד. עד היום לא ניסיתי.

אני צריך בולמים קדמיים למרצדס 190. מאחור שמתי מונרו שהיו זולים וזמינים, בכונה שהם יהיו זמניים כי אני לא מעריך את הולבם הזה יותר מידי...ובגדול זה דווקא יצא לא רע. מקדימה אני שוקל kyb מה דעת המומחים? מתאים למרצדס? הם צריכים לשמר את "אפקט הריחוף" המדהים בנוחות הנסיעה ויחד עם זה לרסן קצת זוית גלגול שכרגע היא היסטרית. מה שאני מפחד ממנו בבולם יפני הוא שאקבל נוחות נסיעה של הונדה סיויק..

פורסם

ה kyb טיפה נוקשה אבל לא נותן הרגשה קופצנית כמו של הרכב החדשים כמו כן מין הסתם שזה קשור גם למסה המוקפצת של אוטו רכב וכו , אם עד היום נהמת ממונרו אז תמשיך , במוסטאנג ספציפית מקדימה בגלל הנדסה לקויה הקדימה קופצני וסירתי במיוחד עם בולמי שמן כמו מונרו וכו 

פורסם

נסעתי על בולמי שמן של מוטוקרפט וזה היה על הפנים

קוני את האמת יקרים לדעתי ואין גרסאות ספורטיביות רק ה רד

אם כבר הייתי הולך על בלישטיין אבל זה גם לא בילשטיין זה RCD

באמת שהאדל מצויינים

ואני בספק אם האוטו שלך צריך יותר מזה

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תוכן חדש...