Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בבני ברק, רח' חזון איש, על גבול רמת גן, סאאב 96 מודל 67 עם שלט למכירה, לא עצרתי לקחת את המספר, ומאחוריה ג'יפ cj5 כמדומני בצבע כתום.

ברח' ארלוזורוב בתל אביב עומדת מוזנחת אאודי 100 85...

הג'יפ לא למכירה. הוא עומד שם הרבה זמן, ניסיתי הרבה פעמים לשים לו פתק (והיה גם מישהו ממש מגעיל שהדביק לו פתק ענקי על השמשה) והוא לא חזר אליי.

מי שרוצה מספר של הסאאב (שהיא אגב 95 ולא 96 !!!) אני אשמח להביא לו (חברה שלי גרה 2 בניינים ליד).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נצפתה ספינה אמריקאית בשיכון המזרח למכירה

ברח' צ"ג בנות (לא בטוח לגבי השם הנכון) בראשון לציון - וולבו 144 סטיישן עומדת ומחכה לגואל. נראה לי שזו 144 משנות ה60'. יש לה מראה יותר קלאסי. טרנספורטור ליד.

ברח' יצחק שדה בפ"ת - וולבו 144 בורדו כמו של ידידנו יוסף לוי עומד למכירה, ודרומה משם עומדת גולף שחורה קבריולט, ככול הנראה דור-שני, המוצעת גם היא למכירה.

נא לא לשאול אותי לגבי הרכבים בה"פ - אני לא מהסביבה.

IMAG01343.jpg

IMAG0134.jpg

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

מגניב: היום, תוך כדי שהסתובבתי בבת-ים, אני קולט פתאום את התחת הצהוב של הקורטינה MK3 בחניה של הבניין. כמובן, הסתובבתי, נכנסתי, והייתי בשוק: עומדות בחניה עוד 3 קורטינות: MK4 לא נוסעת, MK3 נוספת, ועוד MK4 או 5, כבר לא זוכר! והבחור, שכנראה הבעלים המאושר של כל הצ"י הזה, מתעסק עם ה-MK3 השניה! הבחור נראה לי לא הבין את הקטע של המבטים ההמומים שלי מסביב, אז מיהרתי להיסתלק משם! בקיצור: קורטינה MK3 עם פנסים העגולים, קורטינה MK3 עם פנסים המרובעים (כמו של לירון), ושתי MK4 או 5! COOLL!!!:mm_yeah::yum:8)

לא לשאול אותי, אני מרוב השוק אפילו לא זוכר את הרחוב, שלא לדבר על כך שכולן בחניה פרטית, ולא נראה לי, שלמכירה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לא לשאול אותי, אני מרוב השוק אפילו לא זוכר את הרחוב, שלא לדבר על כך שכולן בחניה פרטית, ולא נראה לי, שלמכירה.

הייתי עכשיו עם חבר פורום בסיבוב, בחור מאוד נחמד, יש לו אחלה תספורת :wink: אבל הן לא למכירה, הוא אפילו לא מוכן לשמוע.

הוא התעסק עם המנוע של הלבנה (אוטומטית).

הייתי מעניק לה בית חם בכיף :puppydoge (רק מחליף את הג'אנטים של הסימן 5 שבסמוך לה).

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

וואללה? אני דווקא אוהב יותר את הדגם הראשון של MK3, עם הפנסים העגולים- ולו רק בגלל הדש-בורד שבצורה המשופעת כלפי מטה- אני "מת" על הצורה הזאת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ברחובות, רחוב דובנוב נמצאת קורטינה דור ראשון (!) שעמדה כמה שנים על הכביש, וממש לפני כמה ימים הוכנסה לחצר הבית, כנראה כי התכוונו לפנות אותה מטעם העיריה.

אומנם אין עליה שלט, אבל מהיכרותי הדלה עם הבעלים שלה, השימוש היחיד שיהיה לה בעתיד הוא כארגז חול במעון שהם מנהלים.

היא במצב לא רע אגב, ורשומה כאספנות.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אתמול ראיתי משהו מעניין: NSU פרינץ, במצב לא רע בכלל, רק חסרים ווישרים וכסא האחורי, עמדה ליד הסוכנות טרייד-אין של סוברו בהרצליה- ברח' המנופים. האוטו שם ממש לא מזמן, ונראה, כאילו הוציאו אותו מאיפשהו שהיה באחסנה. הוא לא עם מספרי האספנות, ואין לו טסט (לפחות לפי המדבקות) כמה שנים. לדעתי, היא קשורה לסוכנות, אולי מישהו הביא אותה מאיפשהו כדי לשפץ, או למכור - היא יותר מדי יפה, כדי שלמישהו יהיה לב לזרוק דבר כזה, גם אם הוא לא מבין כלום במכוניות! אז, מי שאוהב פרינצים- קדימה, אולי מצאתם את אהובתיכם לעתיד!:wink:

פורסם
אתמול ראיתי משהו מעניין: NSU פרינץ, במצב לא רע בכלל, רק חסרים ווישרים וכסא האחורי, עמדה ליד הסוכנות טרייד-אין של סוברו בהרצליה- ברח' המנופים. האוטו שם ממש לא מזמן, ונראה, כאילו הוציאו אותו מאיפשהו שהיה באחסנה. הוא לא עם מספרי האספנות, ואין לו טסט (לפחות לפי המדבקות) כמה שנים. לדעתי, היא קשורה לסוכנות, אולי מישהו הביא אותה מאיפשהו כדי לשפץ, או למכור - היא יותר מדי יפה, כדי שלמישהו יהיה לב לזרוק דבר כזה, גם אם הוא לא מבין כלום במכוניות! אז, מי שאוהב פרינצים- קדימה, אולי מצאתם את אהובתיכם לעתיד!:wink:

המכונית זוהתה לפני שבוע, פרטים הועברו לחובב הפרינץ מספר אחד בפורום, הושארה הודעה, נוצר קשר, הבעלים אינו מעוניין למכור. :-)

פורסם
ברחובות, רחוב דובנוב נמצאת קורטינה דור ראשון (!) שעמדה כמה שנים על הכביש, וממש לפני כמה ימים הוכנסה לחצר הבית, כנראה כי התכוונו לפנות אותה מטעם העיריה.

אומנם אין עליה שלט, אבל מהיכרותי הדלה עם הבעלים שלה, השימוש היחיד שיהיה לה בעתיד הוא כארגז חול במעון שהם מנהלים.

היא במצב לא רע אגב, ורשומה כאספנות.

האם באמת קורטינה דור ראשון (!) כמו זאת??

FordCortinaMK1.jpg

פורסם

מכיר את האוטו הזה, ותהיתי לאן נעלם, כשעברתי שם לפני שבוע, נמצא ממש מול ברכת וויסגל הרחובות.

נדב

NSU Club Israel

פורסם
מכיר את האוטו הזה, ותהיתי לאן נעלם, כשעברתי שם לפני שבוע, נמצא ממש מול ברכת וויסגל הרחובות.

נדב

גם אני נבהלתי כשהוא נעלם, עצרתי לרחרח וראיתי אותו יושב בסוף חצר הבית-מעון.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...