Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת המחקר Distimo טוענת כי עוד ביולי השנה אנדרויד תשלוט בזירת שווקי התוכנות ,כלומר המרקט של אנדרויד יכיל יותר אפליקציות מהמקביל לו של אפל

שוק האפליקציות של אנדרויד גדל בחודש אפריל ב16% לעומת גידול זניח בשוק של אפל של 6% ,למרות זאת המחקר הזה קצת מתנגש עם הסקר שפורסם פה אתמול[/url] המראה התענינות שיא של המפתחים בפיתוח אפליקציות לIOS דווקא ובמקום השני אך די צמוד לאנדרויד ,בכל מקרה בחודשים הקרובים נראה איזה מהתחזיות צודקת

הפתעה נוספת בתחזית זו היא הקביעה כי חלונות-פון תעקוף את סימביאן ובלאק ברי (!) בחודשים הקרובים מבחינת מספר האפליקציות בשוק שלה.

גם לאייפד 2 של אפל מחכה תחרות לא קלה מכיוון שהפעם בניגוד לזירת ההתגוששות של אחיו הגדול בשנה שעברה לשם שינוי יש לאייפד מתחרים די רציניים מבית מדרשם של גוגל ובלאק ברי אך ידה של אפל עדיין על העליונה בתחום האפליקציות הייעודיות לאייפד - 75000 אפליקציות (!) מה שיקשה על המתמודדים.

רק כדי לסבר את האוזן על חשיבות האפליקציות - הרווח היומי מאפליקציות לאייפד בלבד הוא 400,000 דולר (!) אך המפתחים לא טומנים ידם בצלחת ומפתחים את אותם אפליקציות לפלטפורמות נוספות . מה שיעזור כמובן לגוגל ובלאק ברי לחדור לשוק הטאבלטים

הלם ,תדהמה וזעזוע אחז בציבור שוחרי הגאדגטים שעה שהתפרסם כי מספר האפליקציות החינמיות במרקט של גוגל גדול יותר מאשר באפסטור המקביל לו של אפל

שימו לב לתפוח השני בגרף המייצג את האייפון ותראו שהמקטע הירוק (אפליקציות חינמיות) קטן יותר מאשר אצל אנדרויד.

distimo-free-apps-android-iphone.jpg

הובא מפורום גדג'טי.

Scan Speak

פורסם

זה בטוח לצאת מהבית?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בנוגע לחינם, צריך לזכור שבעוד שבאפסטור יש כתובת אחת בלבד לגביה, והיא אפל, במרקט יש ערב רב של מפעילים סלולריים, ולא כל החברות רוצות להתעסק עם זה.

זה היה ההסבר של רוביו לכך שהציפורים הכועסות הן בתשלום באפסטור וחינם במרקט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וזה הסיכום של הסיפור העצוב של המארקט של אנדרויד.

הכמות אפליקציות בו מטורפת , האיכות בפח (כי אין שום פיקוח או סטנדרטים כמו באפל) , התאימות בין המכשירים היא בפח - כי אין סטנדרט לא לתוכנה ולא לחומרה והגבייה והרווח גם בפח - כי אין מודלי תשלום אחידים ורציניים לאנדרויד בין מפעילים ופלטפורמות.

אז יש המון אפליקציות חינמיות של מפתחים קטנים שלא יציבות ולא משהו.

ולכן חברות רציניות וגדולות לא כ"כ נכנסות לשוק האנדרויד - וההכנסות במכשירי אנדרויד מהSTORE הוא נמוך ביותר.

בקיצר - מספרים שמציגים אותם בצורה מסוימת מראים סיפור אחד.

מי שקצת מבין וטורח לקרא מעבר למספרים יבשים - מגלה סיפור אחר לגמרי.

כרגע - ובהחלט בזמן הקרוב עד שמשהו משמעותי יקרה (ותשאל כל עסק שמתעסק בזה) iOS is the platform to make money.

גיא - כשמתמשי אנדרויד יפסיקו לחשוב שהם "מבינים" או מיוחדים מתוך עיקרון של אנטי אפל אולי יוכלו רוב משתמשי האנדרויד (שלא ממש מבינים יותר ממשתמש האפל הממוצע חוץ מליהיות אנטי אפל מעיקרון) להבין למה אפל עשתה כזאת מהפכה ולמה הרבה מהגישות שלה לגבי דברים מועילות מאוד.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאחל לכולם שיקנו את האנדרואיד שלהם ויקנאו בלי להגיד בבעלי האייפון לאחר חודש עם המכשיר.

כמה קשה להגיד את האמת, אין על ה iOS.

תאכלו את הלב עם הרובוט הירוק שלכם.

פורסם

זה באמת משנה למי יש יותר גדול בתחום הנ"ל?

זה כמו שאני קורא שיונדאי עקפה את מאזדה במסירות בחודש מסויים.

ממש אכפת לי שיותר אנשים קנו I10+I30 יותר מאשר מאזדה 3+2 :?

פורסם

יפה אמרת, ממש לא איכפת לי שיונדאי עקפה את מרצדס במכירות.

אני אסע במרצדס שלי ואתם ביונדאי שלכם וכולם יהיו מרוצים (:

פורסם
זה באמת משנה למי יש יותר גדול בתחום הנ"ל?

זה כמו שאני קורא שיונדאי עקפה את מאזדה במסירות בחודש מסויים.

ממש אכפת לי שיותר אנשים קנו I10+I30 יותר מאשר מאזדה 3+2 :?

בדיוק. דן-בי.פי 1.8 - מילא אם היית מביא לנו מחקר שמדבר על היתרונות של אפליקציות אנדרואיד מול אפליקציות אפל, אבל נתוני כמויות? זה לא מה שחשוב פה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני לך תדע אם כל ה 250 אנשים שצפו בזה חידש\עניין אותם משהו שקשור לזה,זה שזה אישית לא מעניין אותך זה לא אומר שזה לא אמור לעניין את שאר הקהל(בכל מקרה אותי זה לא כ"כ מעניין אך רציתי שעוד אנשים יראו את זה):lol:

Scan Speak

• תוכן חדש...