Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידינו הסינים כרגיל:

http://www.dealextreme.com/p/car-mp3-player-module-with-usb-sd-mmc-slot-59216

נראה מעניין - רציתי להעלות לפורום במידה וזה פוגע לצרכים של מישהו.

עדיין לא ברור לי ממש איך מחברים את זה ליחידת הראש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה מעניין? נראה לי שלמפתח עצמו אין מושג מה הוא עשה :shock:.

בכל אופן אני מהמר שזו יחידה בעלת כניסת USB וכרטיס SD שכוללת מגבר עצמאי לחיבור רמקול. לא נראה לי שיש קשר למערכת המובנת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רשמת פיתרון "נוסף" - זאת אומרת שיש פתרונות אחרים? האם הם עובדים? מוצלחים?

מחפש פיתרון בדמות זה, כניסת USB תעזור לי מאוד מאחר וה-C4 שלי לא כוללת תמיכה ב-MP3 והבנתי שלהחליף את כל העניין שם יהיה מסובך יחסית אבל בעיקר יקר

פורסם

כן, יש פתרונות.

הפתרון הנפוץ ביותר הוא פתרון של מתאם שמתחבר למערכת המקורית ומאפשר כניסת USB, AUX וכרטיס SD. עובד מעולה ובאיכות מצויינת. מחיר מתאם כזה בארץ נע בין 600-900 ש"ח.

תמונה להמחשה:

CTASUSB001.jpg

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נראה לי שצריך לזה כבל ג'אמפר PL ל PL ויחידת המקור צריכה כניסת AUX

והאפשרות השניה היא אכן להשתמש במגבר הפנימי של היחידה הזו.

סינים - לך תבין :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...