Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגעתי למסקנה שלתקציב שלי (עד 50) ולקילומטרז' שאני עושה ביום (70) הכי כדאי לי פונטו ספייס (אוטומטי בלבד).

אבל לא מצאתי באיזור הצפון, פונטו ספייס שמורה.

מה בדבר סוזוקי איגניס? יש תקלות או דברים מיוחדים?

מצאתי כמה משנת 2001 עם 130000 קילומטר יד 1.

מומלץ?

פורסם

בוקר טוב,

אם התקציב שלך הוא 50 אלף ש"ח למה אתה הולך לכיוון של איגניס מודל 2001? לא חבל? בתקציב שלך יכולה להיכנס גם איגניס מודל 2005, ולדעתי חבל להתפשר על השנתון במקרה הזה. אתה מוזמן להיכנס ללוח שלנו באתר ולבדוק את האיגניס שעומדות למכירה.

חוץ מזה, בתקציב שלך אפשר למצוא עוד רכבים קטנים, אמינים וחסכוניים. חבל שתתמקד רק בשני הרכבים האלו.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם נוחות נסיעה ובטיחות גבוהה הם פרמטרים בהחלטה שלך, לא הייתי ממליץ על סוזוקי איגניס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide ידידי אני חושב שאתה קצת מפריז בתיאור הנוחות של האיגניס. היא בהחלט לא נוחה כמו מנהלים חדשה, אך מספקת נוחות נסיעה סבירה בהחלט.

לגבי שאר הפרמטרים (אמינות וצריכת דלק), לצערי כנראה נפלתי על דגם משובש לחלוטין כי צריכת הדלק שלו די מזעזעת והאמינות לא להיט בכלל. עירוני 1 ל8 בלחץ (בלי מזגן ובלי קיקים), בין עירוני במקרה הכי טוב של שיוט במהירות של בערך 90 קמש, אני מגיע ל1 ל12.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נוחות זה עניין אינדיבידואלי.

יש לנו איגניס בבית. זה אחד הרכבים הכי לא נוחים שנהגתי עליהם.

אחרי 20 דקות נסיעה אתה כבר מתחיל להתפתל בכיסא מחוסר נוחות, ואחרי 40 דקות אתה כבר משתוקק להגיע ליעד.

ועזוב את זה שכל שיבוש בכביש (ולא חסרים כאלה בארץ) תדפוק לך את הראש בתקרה ותגרום לרדיודיסק להחליף שיר. (סיפור אמיתי) היינו צוחקים על זה ואומרים שיש שליטה מההגה על הרדיו :)

כמו שציינת הרכב באמת לא כזה חסכוני. אנחנו מגיעים איתו לאותה צריכה.

הפלוסים של הרכב:

אמינות טוטאלית. הרכב משנת 2003 במשפחה וכל מה שהתקלקל זה ממיר קטליטי ומחזיר שמן. המזגן מצויין, והרכב דיי זריז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...