Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר לבטים רבים לגבי סוגי רכב שונים, התמקדתי לכיוון סקודה פאביה שנת 2002-3 ומצאתי את הרכב הבא:

סקודה פאביה שנה 2002, 110K ק"מ, 100 כ"ס, ידנית, יד 3 (כולן פרטיות), 10K ק"מ אחרי החלפת רצועת טיימינג וטיפול.

המוכר מתחייב לכול החלקים.

ולכן 2 שאלות:

1) המחירון לפי לוי יצחק (משוקלל קילומרז' וידיים) הוא 21,100 והמוכר דורש 25,000 (יסכים להוריד בערך 1500)

2) מה דעתכם באופן כללי על הרכב בפרמטרים של חסכון (דלק, טיפולים, חלפים) ואמינות? אני מאוד אשמח לשמוע מכאלו שהחזיקו/מחזיקים סקודה מהשנתונים הקרובים.

פורסם
לאחר לבטים רבים לגבי סוגי רכב שונים, התמקדתי לכיוון סקודה פאביה שנת 2002-3 ומצאתי את הרכב הבא:

סקודה פאביה שנה 2002, 110K ק"מ, 100 כ"ס, ידנית, יד 3 (כולן פרטיות), 10K ק"מ אחרי החלפת רצועת טיימינג וטיפול.

המוכר מתחייב לכול החלקים.

ולכן 2 שאלות:

1) המחירון לפי לוי יצחק (משוקלל קילומרז' וידיים) הוא 21,100 והמוכר דורש 25,000 (יסכים להוריד בערך 1500)

2) מה דעתכם באופן כללי על הרכב בפרמטרים של חסכון (דלק, טיפולים, חלפים) ואמינות? אני מאוד אשמח לשמוע מכאלו שהחזיקו/מחזיקים סקודה מהשנתונים הקרובים.

מנסיון שלי (2005):

- המחירון נמוך אבל הביקוש גבוה.

- האוטו איכותי מאוד, טיפולים סבירים, אמינות היתה טובה, צריכת דלק טובה (בהסתייגות).

הדברים הרעים: לא אהבתי את רעש המנוע.

עם אוקטן 95 האוטו נטה לצלצל (למרות שאין הבדל גדול בביצועים/צריכה מול 98). עם הגיל יתכן והמצב יחמיר ואז תצטרך 98.

מזגן טוב, אבל משפיע על ביצועי המנוע בצורה מוגזמת.

פורסם

על פניו העסקה נראית מצויינת- בדוק בציציות ואל תשכח שעסקאות שנראות טוב מדי מתבררות לעיתים כמרמה.

אם המצב מעולה אז שווה לשלם 3 מעל מחירון ולהנות מרכב טוב.

קשה (מאוד) למצוא רכב בגיל הזה שטופל כהלכה ובטח עם נסועה מעטה כל כך.

לי זה נשמע מעולה

אורן

• תוכן חדש...