Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם[:

אסף כהן קריות

לפני קצת יותר מחצי שנה נמכר הכלי הראשון שלי דיויאיקס 400 06

עכשיו אין כלי פרטי שלי אלה של ההורים שלי סיוויק 01

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,

קוראים לי מיכאל, תלמיד תיכון בן 17.5 שהשנה מסיים י'ב.

נוהג על האקסנט esteem abs 2002 אוט' של אבא.

פורסם

שלום לכולם

שמי ולדי אני בן 23 לומד לתואר ראשון (מדעי המדינה ואסטרטגיה), מוזיקה לרוב שנות ה-80 (בעיקר רוק):evil:

הרכב שלי זה סובארו אימפרזה 1.6 2005

פורסם

ברשותי יונדאי אקסנט 3 דלתות משנת 1996. את היונדאי קניתי לפני כמעט שנה. בתחילת השנה היו לי קצת בעיות איתה-ונאלצתי להחליף לה משהו בקלאץ', מדחס למזגן ותיקוני צבע.. (היא בצבע סגול), אך מאז למדנו להסתדר אחד עם השני, עד לרמה של בטחון אחד בשני ואהבה של ממש! עוד כשבוע אנחנו חוגגים שנה ראשונה ביחד (הקשר הארוך ביותר שלי עד עכשיו..) והחלטתי להפתיע את היונדאי עם מתנה...

עכשיו לשאלתי-מה קונים מתנה לאוטו? האם זה משנה דגם האוטו? (יונדאי 96) או מין האוטו? (סגולה-אני מניח שנקבה..) אני גם מפחד שהיא לא תאהב את המתנה והדבר יעלה לי בפאדיחות של התנעה וכל מיני גחמות כאלו ואחרות שמכוניות יכולות לעשות לבעליהן...

פורסם

שלום לכולם!

שמי איוון ואני מתגורר בלוד (לצערי)

הרכב הראשון שלי היה פורד סיירה מודל 83, אחריו (ואחרי הצבא) פיג'ו 406 מונית לשעבר שעדיין במשפחה, אחריה מרצדס c220 דיזל (ז"ל - עשיתי איתה תאונת טוטל-לוס), וכרגע פיג'ו 406 טורבו-דיזל 2100 סמ"ק ייבוא אישי.

מאוהב בצרפתיות.

LEON אדומה

GOLF כחולה

פורסם

שלום לכולם, אני חדש פה ואציג את עצמי:

שמי אלחי מירושלים

נוהג על סיטרואן c4 picaso גיר רובוטי

דפדתי קצת בפורומים, ומאוד נהנתי, מקום טוב ועל רמה

פורסם

שלום קראתי והתבוננתי על הפורום לא מעט נורא נהנתי להתעניין בפורום זה אז החלטתי להירשם ולהיצטרף :wink:.

שמי יעקוב גר באיזור המרכז רמת-גן אני בן 19 בינתיים אין לי מה להוסיף מקווה שיהיה בהמשך:beerchug:

פורסם

שמי עדי פעמוני אני מחזיק באיביזה קופרה שחורה 180 כוחות סוס..

אני מחולון והיעד הבא שלי עם אוטו זה הנעה אחורית והכיוון שלי זה אס 2000...אני מתגייס עוד שלושה חודשים להנדסה..אז לאחר הצבא עניין ההנעה האחורית כנראה יתממש..:evil::evil:

:twisted::twisted::twisted:Black Cupra 180 HP...:twisted::twisted::twisted:
פורסם

שלום קוראים לי יגאל.

גר באשקלון.

נוסע על דייהו סופר רייסר ידנית שנת 95.

אוהב כל מה שקשור לרכב מהירות.

ומכור למולטימדיה ברכב.

מתמחה פחות או יותר במכניקה לרכב עד כה כל הטיפולים לרכב שלי נעשו ליד הבית, מתמצא גם בהתקנת מערכות לרכב :)

מת על הפורום הזה

פורסם

אני נועם

כרגע במרכז במקור מרמת-הגולן

מעדיף נסיעת שטח :twisted:

חבל שהאפשרויות אפילו לא קרובות למה שיש בגולן...

נחלים מצוקים אין סוף אתגרים והכל בנסיעה אחת אחח

חדש ומסוקרן בעולם הרכב בתור

סוכן מכירות של סיאט-חווית נהיגה אמיתית :evil::evil::evil:

אשמח לעזור

נועם גילעד

פורסם

היי קוראים לי איציק גר באיזור תל אביב אני מכונאי אופנועים וטרקטורונים ומתעסק גם במכוניות תחביב שהפך למקצוע ואני עדיין אוהב את זה בניתי בעברי אופנועים מטורפים ושיפרתי והיום אני נוסע על בניה שאני מאוד אוהב. ועזרתי לחבר לבנות גולף מרק2 עם מנוע ויטי 2000 טורבו אתם יודעים אוהב את החיים :) לאחרונה התחלתי להתענין ב טנדר קאדי כי יש לי טרקטורון וזה הכי נוח אני מעונין לקנות אחד ולשים לו מנוע של ויאר6 או ויטי 2000 טורבו יש איזה מציאה?

פורסם

שלום אני דודי ואני מקיבוץ בצפון.

יש לי קאיה קארנס שנת 2003 שאני מאד מרוצה ממנה אבל לאור הגדלת המשפחה הצפויה ל -3 אני מתחיל להתעניין בעוד מכוניות .....

פורסם

שלום

אני עילי , בן 32 , גר ביבנה.

עד לפני שבועיים בעלים של דיהטסו שרייד 98 ידנית 1300 סמ"ק.

רכב אגדה , אפס תקלות בשנתיים , 1:15 בדלק וטיפולים זולים.

לפני שבועיים , לרגל הרחבת המשפחה הצפויה , רכשתי רנו סניק 2001 , 1600.

כן , אני יודע ... רנו לא אמינות ובלה בלה בלה בלה...

אחרי שנתיים בדיהטסו , כל פעם שאני נכנס לסניק אני מרגיש שאני בלימוזינה.

רק מקווה שהיא תתנהג יפה.

Scenic 2001 , 1600

אחרי טיפול אצל בני ל. :lol: , נוסעת כמו שד :evil:..

• תוכן חדש...