Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי בלרס שהוזכרו פה בשירשור,

למישהו יש חוות דעת עליהם? (מקריאה ברשת יש דעות דיי שליליות לפי מה שראיתי)

עירא

Jeeps will get you through times of no women better than women will get you through times with no Jeeps

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היבואן של סאוטר הוא אלקטרה סחר ולא שקם אלקטריק.

ככל הנראה קנית מוצר ביבוא מקביל (לא שיש בזה משהוא רע במוצר שהוא לא היי-טק).

לא מקביל ולא נעליים . סאוטר מיובא ע"י אלקטרה . שקם אלקטריק בבעלות אלקטרה , מוכרים בשקם אומרים שהם היבואן הרשמי בגלל שהם שייכים לאלקטרה . אין שום קשר בין הדברים , אותו תנור יכול להמכר בכל מקום תחת אחריות ושרות אלקטרה .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לגבי בלרס שהוזכרו פה בשירשור,

למישהו יש חוות דעת עליהם? (מקריאה ברשת יש דעות דיי שליליות לפי מה שראיתי)

עירא

בלרס הינו מותג ישראלי שמייבא תנורים מטורכיה וסלובניה . הייצרן הוא לא בלרס אלא היבואן , לצורך העניין אותו תנור יכול להיות בארץ גם תחת שם אחר וצורה קצת שונה. התנורים הטורכיים אני אישית לא ממליץ, התנור הסלובניים מצויינים ! אין שום קשר בין שני התנורים .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

גם לי יש סאוטר, כ-10 שנים. עובד יפה בלי שום טיפול מיוחד ונראה ושמור גם אחרי בישולים טיגונים הקפצות ואפיה.

מחיר של 5000 ש"ח נראה לי מופרז. נראה לי שמה שיקבע בסוף זה עיצוב וצבע, רוב התכונות הן בסיסיות ומשותפות לכולם.

טוב שיהיה טורבו בתנור (השם המפוצף הוא בסך הכל מאוורר גדול מאחור אבל מיטיב עם העוגות), יש ניקוי עצמי שעובד מצויין. חשוב שיהיה טיימר (פה הוא מכני) נוח לכיוון עם יד רטובה/משומנת מה שקורה בדרל כלל כשעושים עוגות...

מכל המצבים לסוגי חימוום אני משתמש רק בשניים.

בחלק של הגז יש להבה מיוחדת שעוד לא הבנתי מה היא שונה מאחרות אבל הסיני מוקפץ או שניצלים יוצאים בה מצויין.

אם לגברת חשוב עניין הנקיון - שימו לב לנוחות הוצאת והחזרת כפתורי ההפעלה כדי לנקות אותם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

גם לי יש תנור משולב של SAUTER מלפני 10 שנים שעובד נהדר.

רק שלאחרונה שמעתי מכמה אנשים, ששלושת החברות שהיו פעם מובילות בתחום התנורים (סאוטר, רוזייר , שולטס) הפכו למותג מדבקה, וזה לא מה שהיה פעם.

מנסיון עם תנורים של בוש, יש להם חיסרון אחד - פליטת חום גדולה.

אם חשבתם לכיוון של לה קוצ'ינה בעיצוב תעשייתי, יש משהו בסגנון, רק במחירים יותר ידידותיים (אבל עדיין כ 1000 ש"ח מעל התקציב):

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11656

אתר החברה בעברית:

http://www.lofra.co.il/shop/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נ.ב.

ציינת שאתם מעדיפים תנור עם נקוי עצמי (פירוליטי).

התנות היחיד (משולב כיריים 60 ס"מ) בתקציב שלכם, עם ניקוי פירוליטי הוא של SAUTER:

http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11811

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה התנור שלי, (סאוטר MX76).

אני מאוד מאוד ממליץ, הוא נכנס לכם לתקציב, בעל טורבו אקטיבי, מראה תעשייתי, 5 להבות שהמרכזית היא להבת טורבו גדולה (מעולה להקפצות), מסילות נירוסטה לתבניות שמתפרקות בקלות מגוף התנור, זכוכית דלת פנימית (מתוך 3) מאוד קלה לפרוק לניקוי קל ופשוט ועוד שלל תכונות שגרמו לי לבחור בו.

בכנות, אני לא מבין מה אתם בכלל צריכים את הקטע הזה של ניקוי עצמי, זה לא שכשאתה לוחץ על הכפתור אז מתא צדדי יוצאים גמדים קטנים ומקרצפים את התנור.

אם גלש ונשרף לך משהוא בכיריים או בתא האפיה זה אתה ולא אף אחד אחר שהולך לנקות את זה. :wink:

דרך אגב, אני קניתי אותו בחנות העודפים של היבואן בראשון לציון (צמוד לקניון הזהב) בלא פחות מ 70% הנחה כי הוא מתצוגה וכי היה בצד שמאל מכה לא יפה בפח.

קניתי את התנור, נכנסתי מיד למחסנאי (בניין ליד), שאלתי אותו כמה עולה כזה פאנל, רכשתי אחד חדש ב 220 ש"ח, החלפתי במקום ויצאתי עם תנור חדש :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לי סימנס חדש לגמרי שממתין שיתקינו לו חיבור לבלון גז (עברתי דירה לפני חודש). אם עיתותיך בידך, מיד לאחר שהוא יופעל אכתוב את התרשמותי ממנו.

אגב, קח בחשבון שגם סימנס וגם בוש זה אותו המוצר 1:1. שניהם מיוצרים בטורקיה (ככל שזה נוגע לתנורים משולבים), שניהם מיובאים ארצה ע"י BSH, שניהם זהים חזותית ועל המדבקה שמפרטת את פרטי היצרן מאחור, מצויינת בפירוש כתובת זהה (במינכן).

הסיפור הזה חוזר על עצמו גם במדיחי הכלים שמשווקים תחת שני היצרנים הללו: לי יש מדיח של בוש ולהורים שלי יש סימנס. אומנם לשנינו דגמים שונים משנתונים שונים, ועדיין ניתן למצוא מאפיינים זהים בשני המכשירים (אייקונים זהים במחוונים, חלקים פנימיים זהים וכו').

הסיבה שרכשתי דווקא את הסימנס ולא את הבוש היתה ההבדל במחיר לטובת סימנס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בגריה, ראיתי תנור זהה אך דגם חדש יותר.

הבעיה שהוא 70 ס"מ ואצלנו נכנס רק 60.

יש בדיוק את אותו תנור ב 60, 70 ו 90 ס"מ.

פורסם

גם ב60 הוא עם 5 להבות? כי אני ראיתי שכל ה60 של סאווטר הם 4 להבות.

אשמח אם לאחר ההתקנה של סימנס תכתוב התרשמות קצרה, אני לא לחוץ על הקניה.

תודה!

Got To love It

פורסם
בגריה, ראיתי תנור זהה אך דגם חדש יותר.

הבעיה שהוא 70 ס"מ ואצלנו נכנס רק 60.

איך סימנס?

לי יש את הדגם הקודם של זה במשך ארבע השנים האחרונות, עובד הרבה באפייה וקצת פחות בבישולים.

מומלץ מאוד.

פורסם
גם ב60 הוא עם 5 להבות? כי אני ראיתי שכל ה60 של סאווטר הם 4 להבות.

תודה!

ככל שזכור לי, 60 ס"מ עם 4 להבות.

• תוכן חדש...