Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הלכתי לחנות של מכר ודיברתי איתו על סאווטר.

הוא אמר שיש איתם הרבה בעיות עם הגז שהוא נכבה פתאום, יצא לי גם לראות משהו באינטרנט על זה(בגירה?).

הוא אמר שכיום דלונג'י נחשבים לטובים ויש חברה מאוד טובה שנקראת smeg.

מישהו שמע עליהם או יכול לתת חוות דעת?

Got To love It

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי שרוצה להשקיע קצת יותר, ו5 אלף ש"ח זה לא מעט היום, יכול לנסות את שולטס.

למיטב ידיעתי, במסגרת המחיר הזה הם המותג היחידי שמייצר בעצמו את התנור ולא קונה תבנית מוכנה שמעוצבת שונה.

אני ממליץ בחום לקפוץ לאולם התצוגה שלהם!

בקשר ל"לקוצ'ינה" אני אישית מאוד מאוד התאכזבתי מהתנור שלהם, זה רק עיצוב ומחיר. מי שמוכן לשלם כל כך הרבה עדיף שילך על הדבר האמיתי. (תנורים אמריקאים מברזל יצוק או גודין הצרפתי)

בברכה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

מצטער שאני מקפיץ, רציתי לתקן כמה פרטים בקשר להודעה שלי על תנור הסאוטר שלי:

קניתי תנור עם אחריות של אלקטרה סחר, כך שהוא לא ביבוא מקביל.

הדגם שלו היה חדש יותר מהדגם שהוצג לי במחסני חשמל, שהיה בן שנתיים +/- , מעבר לאותה סלידה מקניה אצלם.

ראיתי שנאמר כאן משהוא על זה שהלהבות נכבות תוךכדי בישול,

אני עושה שימוש בכיריים הרבה מאוד, העוצמות של האש טובות מאוד (4 להבות ולא 5 - סטנדרטיות , ללא מבער טורבו),

שום דבר לא נכבה וגם אם חס וחלילה זה יקרה , יש שסתומי ביטחון שיעצרו את זרימת הגז.

בעיני מומלץ.

היה לי מצב לקנות דרך חבר שעבד בבסט-ביי תנור של סימנס עם פיקוד אלקטרוני ועניינים ומסילות טלסקופיות ועולם ומלואו,

נראה היה לי מיותר ויקר מידי (רצו סביב ה3K)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
דיברתי איתו על סאווטר....הוא אמר שיש איתם הרבה בעיות עם הגז שהוא נכבה פתאום, יצא לי גם לראות משהו באינטרנט על זה(בגירה?).

מישהו שמע עליהם או יכול לתת חוות דעת?

אחרי כ 3 שנים עם התנור:

1. התגלה באג קטן שכאשר התנור עובד על חום גבוה (מעל 200 מעלות), עוצמת המצתים יורדת בצורה משמעותית (אפילו שומעים את זה) ולוקח עוד איזה 5-10 ניצוצות בכדי להדליק את הלהבה.

2. מעולם לא נכבתה לי להבה תוך כדי עבודה. קרה כמה פעמים שכאשר הכיריים מלוכלכים, הלהבה נדלקת ובשניה שאתה משחרר את הכפתור, הלהבה נכבית אבל זאת ממש לא אשמת התנור, ניקוי טוב והכל חוזר לעבוד כמו חדש.

3. מנסיון עם תנור אחר (תעשייתי), במידה והלהבות כבות תוך כדי עבודה רוכשים באי-ביי צינור קפילרי מקורי של היצרן, מחליפים אותו בקלות רבה (לא מדובר בעבודה עם גז, זה צינור שהוא בעצם "סנסור חום").

הצעת מחיר של היבואן: הגעת טכנאי מחוץ לגוש דן - 350 ש"ח.

צינור קפילרי מקורי - 750 ש"ח.

עבודה - 400 ש"ח.

הצעת המחיר לא כוללת מעמ!

עבודה עצמית : צינור קפילרי מקורי כולל משלוח - 39 דולר (150 ש"ח)

הגעת לתנור עצמית

עבודה עצמית.

לא שילמתי לעצמי מעמ.

משך העבודה מרגע הגישה לתנור ועד ההדלקה של הלהבה ובדיקה שהיא תקינה - 40 דקות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלקטרוני?

לדעתי ניתוק מכאני, אין בכל התנור הזה שום דבר אלקטרוני :lol:

פורסם
אני מדבר על הדגם החדש שלו- gsx60xl.

על מה מדובר, על תנור או אופנוע? :shock:

פורסם

שמע, בלי שום קשר ישיר לסאוטר שבקישור, אני משתדל תמיד לקנות את כל המכשירים החשמליים שלי ללא צג דיגיטלי.

בחלק מהמוצרים אין הרבה ברירות אבל בתנורים, מכונות כביסה,מייבשים, מקררים ועוד מוצרים שעובדים בתנאי חום/קור/לחות זה סתם מיותר, הם כל הזמן מתקלקלים ועולים הון להחלפה.

אם אתה יכול להמנע מזה, עצה שלי, תימנע!

פורסם

אני יכול להמליץ לך על התנורים של ZANUSSI, שהם מאוד יפים, וגם טובים.

הבעיה שלדעתי כבר לא מביאים את הדגמים המשולבים שלהם, אלא רק כיריים ותנור נפרדים.

בזמנו קניתי לאמא שלי את הדגם הזה: http://www.odafimcenter.co.il/Pages/Product.aspx?Product=7143

שעובד קשה מאוד אצלה, אבל הוא 70 ס"מ, שלא מתאים לך. יש להם דגם נוסף, שהוא 60 ס"מ, אולי תצליח למצוא בעודפים וכד',

למרות שאני לא יודע מה טיבו של הדגם הזה, אבל הנה קישור לתאור שלו: http://zap.winwin.co.il/model.aspx?modelid=377107

פורסם
אז ככה, הלכתי לחנות של מכר ודיברתי איתו על סאווטר.

הוא אמר שיש איתם הרבה בעיות עם הגז שהוא נכבה פתאום, יצא לי גם לראות משהו באינטרנט על זה(בגירה?).

. . .

אני חושב שככה נולדות סטיגמות.

על סאוטר כתבו פה כמה אנשים, גם אני, חוות דעת טובה וממליצה לאחר התנסות אישית. גם אצלי אף פעם לא נכבתה להבה.

אבל המכר אמר שיש הרבה בעיות, אז מי אנו עם נסיון יומיומי של שנים רבות שנערער על הסיפור שלו?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
שמע, בלי שום קשר ישיר לסאוטר שבקישור, אני משתדל תמיד לקנות את כל המכשירים החשמליים שלי ללא צג דיגיטלי.

בחלק מהמוצרים אין הרבה ברירות אבל בתנורים, מכונות כביסה,מייבשים, מקררים ועוד מוצרים שעובדים בתנאי חום/קור/לחות זה סתם מיותר, הם כל הזמן מתקלקלים ועולים הון להחלפה.

אם אתה יכול להמנע מזה, עצה שלי, תימנע!

כדאי גם להימנע מסאן-רוף, כי הוא דולף...

אני לא יודע איזה מכשירים אתה קונה, אבל לי יש תנור של סימנס, מכונת כביסה של AEG ומייבש של בוש - כולם עם צג דיגיטאלי ואף אחד לא התקלקל. שלושתם אצלי כבר ארבע שנים ועובדים בלי עין הרע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...