Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה, זה דור 4.

יש איזה רמקולים לא יקרים במיוחד שאתה ממליץ עליהם? וכמה תעלה לי התקנה בלבד בארץ?

פורסם

הרמקול שנחשב כנותן את התמורה הכי טובה למחיר שלו זה MOREL TEMPO. קומפוננט כזה עולה בסביבות ה550 ש"ח.

יש לי את הסט הזה הוא מחובר למגבר ואני די מרוצה ממנו. ניתן להישתמש בו גם ללא מגבר.

עלות התקנה תלויה במתקין.

שאלה: למה אתה רוצה להחליף את הרמקולים?

פורסם

לא להחליף, אלא להוסיף.

יש לי הכנה לרמקולים בדלתות האחוריות וחשבתי להתקין שם זוג רמקולים.

ד"א מה זה אומר קומפוננט?

פורסם

קומפוננט זה כשכל רמקול מורכב בעצם מ 3 יחידות . טוויטר- רמקול קטן, וופר- רמקול גדול שיושב בדלת, וקרוסאובר- קופסא קטנה שמטרתה לנווט כל תדר לרמקול המתאים.

מבחינת התקנה יהיה לך לדעתי יותר נוח ברכב הספציפי הזה להתקין קואקסיאלי מאחורה, כלומר לא קומפוננט. אבל ניתן למצוא פתרון גם לקומפוננט.

קשה לומר כמה הוספת רמקול 6.5 בדלת באמת תוסיף.

אם אתה מחפש השלמת סאונד במחיר לא יקר אתה יכול להתקין 6X9 על המגש האחורי. ניתן להכין ברכב זה מגש אחר ובכך להימנע מלחורר את המקורי. (מומלץ מאוד)

• תוכן חדש...