Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכוניות האלו באמת עושות חשק...

האם אני צודק?

1. לקורבט רגילה יש מנוע 6.2 ליטר.

2. לקורבט Z06 יש מנוע 7.0 ליטר אטמוספירי.

3. ל-ZR1 יש מנוע 6.2 עם סופר-צ'ארג'ר. (LS9).

עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

מה ההבדלים המדויקים בין המנוע של ה-CTS-V לזה של ה-ZR1?

מישהו יכול להסביר לי בבקשה?

תודה מראש,

יוני.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדוע לשברולט אין מס' רישוי מקדימה?

לדברי בעל הרכב,הרכב הגיע לו השבוע, אז אולי יקח זמן עד שיחברו גם מקדימה מספר.

מסתובבות בארץ כמה קורבטים C6 ללא מספרי רישוי מקדימה די הרבה זמן.

בקשר לקאמרו SS ,יש אחת שמגיע הרבה לאידי במרינה באשדוד כמעט כל שישי. ואחת יש עם 2 פסים לבנים על הרכב.

kmdjyyyxhjmy.jpg

פורסם

בהתחשב בעובדה שאין בארץ כל כך הרבה קאמרו משמע אין הרבה סדנאות שיצא להם לעבוד על קאמרו והעבודה שם נראת באמת מעולה , אני מאמין שככה הוא הביא את זה מארהב

פורסם

אני חייב לחלוק אתכם את מה שאני חוויתי היום, הרמתי לאחד החברים שלי שאני יודע שיש לו קורבט אבל לא ידעתי איזה סוג או איזה צבע ומספר לו שמעת יש איזה קורבט לבנה ZR1 אז הוא אומר לי "יגנוב אני בעל הקורבט הזאת". ישר אני קובע איתו מתי אפשר להיפגש איתך אני חייב סיבוב, בקיצור נפגשגנו בטיילת ת"א סיבוב סביב הרכב אני נכנס מתניע ואיזה צליל "ורווווווום" עוצמתי לטיפה על הגז והרעש פשוט עוצר נשימה מכיוון שבת"א אי איפה לנסות אותו, אז נוסעים וכל הזדמנות לוחצים טיפה ואנשים לא מבינים מה זה הרעש הזה. אחר כך יורדים לכביש XXX ושם מתחיל החגיגה, בוא נגיד שמהירות זה דבר שולי לרכב מסוג זה :lol: בקיצור אני מחר בודק בשבילי כמה עולה לייבא כזה רכב.

צילמתי סרטון כאשר אני לוחץ על הגז ושמתניע אותו, אם מישהו יודע להסביר איך מעלים אני אעלה אותו.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם
אני חייב לחלוק אתכם את מה שאני חוויתי היום, הרמתי צלצול לאחד החברים שלי שאני יודע שיש לו קורבט אבל לא ידעתי איזה סוג או איזה צבע ומספר לו שמעת יש איזה קורבט לבנה ZR1 אז הוא אומר לי "יגנוב אני בעל הקורבט הזאת". ישר אני קובע איתו מתי אפשר להיפגש איתך אני חייב סיבוב, בקיצור נפגשגנו בטיילת ת"א סיבוב סביב הרכב אני נכנס מתניע ואיזה צליל "ורווווווום" עוצמתי לטיפה על הגז והרעש פשוט עוצר נשימה מכיוון שבת"א אי איפה לנסות אותו, אז נוסעים וכל הזדמנות לוחצים טיפה ואנשים לא מבינים מה זה הרעש הזה. אחר כך יורדים לכביש XXX ושם מתחיל החגיגה, בוא נגיד שמהירות זה דבר שולי לרכב מסוג זה :lol: בקיצור אני מחר בודק בשבילי כמה עולה לייבא כזה רכב.

צילמתי סרטון כאשר אני לוחץ על הגז ושמתניע אותו, אם מישהו יודע להסביר איך מעלים אני אעלה אותו.

חשבתי כבר גנבת קורבט! :D

(את ה"צלצול" אני הוספתי)

פורסם
אני חייב לחלוק אתכם את מה שאני חוויתי היום, הרמתי לאחד החברים שלי שאני יודע שיש לו קורבט אבל לא ידעתי איזה סוג או איזה צבע ומספר לו שמעת יש איזה קורבט לבנה ZR1 אז הוא אומר לי "יגנוב אני בעל הקורבט הזאת". ישר אני קובע איתו מתי אפשר להיפגש איתך אני חייב סיבוב, בקיצור נפגשגנו בטיילת ת"א סיבוב סביב הרכב אני נכנס מתניע ואיזה צליל "ורווווווום" עוצמתי לטיפה על הגז והרעש פשוט עוצר נשימה מכיוון שבת"א אי איפה לנסות אותו, אז נוסעים וכל הזדמנות לוחצים טיפה ואנשים לא מבינים מה זה הרעש הזה. אחר כך יורדים לכביש XXX ושם מתחיל החגיגה, בוא נגיד שמהירות זה דבר שולי לרכב מסוג זה :lol: בקיצור אני מחר בודק בשבילי כמה עולה לייבא כזה רכב.

אם ככה כנראה שחבר שלך הפתיע הרבה מהחברים שלו על הרכישה הזו :-o

גם אני הייתי מופתע לראות בפעם הראשונה בחיי ZR1, אחלה בנאדם הבעלים

פורסם

אני לא יודע אם המידע הזה חשוב או לא, אבל לפי הבעלים, זו ה-C6 ZR1 הראשונה שיצאה מהמפעל בצבע לבן.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם
סירטון שצילמתי של הקאמרו שחור מט.

אין לי מושג מה הניפוחים האלה.... אולי מישהו ישפוך אור על הנושא.

http://www.youtube.com/watch?v=Zh3-aSkPMjQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תגובות :twisted:

יש כ"כ הרבה קיטים לקאמרו החדשה, איזה 10 חברות שונות מייצרות WB קיט לרכב ויש הרבה חיקויים בשוק, אבל בכללית העבודה יפה מאוד.

4-Camaro-WB.jpg

whitecamaro3.jpg

יש אפילו קיט שהופך את הרכב לפונטיאק טרנס אם:

HPP-TransAm-Camaro-conversion-1.jpg

או לקאמרו קלאסית

retrokit1.jpg

ואין לזה סוף :)

haters will hate

פורסם

מכללי הפורום:

נא לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה

למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ואוו. הגאנטים של הקאמרו הלבנה גרמו לי להחסיר פעימה, יראה טוב על האיביזה שלי:lol:

נראה לי כל האיביזה נכנסת בתוך הג'אנט :twisted::lol:.

י.ל1, אם אתה רוצה, תשלח לי את הסירטון במסנג'ר, ואני אעלה אותו לחשבון שלי ביוטיוב.

שונא גזענים !.

פורסם

רק מזל טוב לבעלים, והלואי שלא יהיו שריטות קנאה על הגוף המדהים שעשוי קארבון :p

http://www.youtube.com/watch?v=Z9nLvvT1HB8&feature=player_embedded#at=67

כאחד שסבל את השריטות , אמן !!

והייתי מוסיף שלט קטן לשורטים היקרים ,

"לא לשרוט זה עשוי קארבון ,ואתם תקבלו סרטן מזה ..." :twisted:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
נראה לי כל האיביזה נכנסת בתוך הג'אנט :twisted::lol:.

י.ל1, אם אתה רוצה, תשלח לי את הסירטון במסנג'ר, ואני אעלה אותו לחשבון שלי ביוטיוב.

אין לי בעיה רק לפני זה צריך לערוך את זה ולצנזר מספר... חבל שדרך האייפון אי אפשר להעלות את הסרטון ישירות לפורום כמו בפייסבוק.

פשוט חלום של רכב, ואני שוקל להחליף את אחד המכוניות שלי בקורבט ZR1 שחורה מחר בע"ה נבדוק כמה עולה להביא אחת כזאת .

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

• תוכן חדש...