Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מוכן להסביר את ההגיון בקנית GT2\3. אלו מכוניות שמתוכננות ומכוונת לימי מסלול. הם יהיו בלתי נסבלות על כביש ציבורי, במיוחד שחלק לא מבוטל מהכבישים הם באיכות אספלט ביננונית ומטה. וזה לא שהטורבו או הקררה לא מספיק מהירות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 133
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך לצאת מהסרט הזה שאין כבישים נורמליים בארץ. יש מס' כבישים מפותלים שאפשר להינות בהם. כמו כן, יש גם מס' כבישים שניתן לפתח בהם מהירות גבוהה מאוד בצורה מבוקרת ובטוחה. השאלה היא באיזה רכב, מתי ומי על ההגה.

פורסם

כןןןןןןןןןןן

יש כבישים ציבוריים, כגון נס הרים בר גיורא אשתאול והסביבה, עד שאני אסע שם עם המשאית ואפריע לאיזה רכב בסשן ואז הוא יעוף על פס לבן ויתרסק...

בקיצר, רכבי מסלול צריכים להיות במסלול !

(ולא, אני לא נגד ספורטמוטורי, ההפך)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא הבנתם למה התכוונתי. יש כבישים שניתן להנות מהם בארץ, באמת שלא חסר. הבעיה שרכבים כמו ה-GT3\2 הם מכוונים מבחינת מתלים למסלול, לא לכביש ובטח שלא לכביש ישראלי. וזה לא עניין של כסף, גם עם כסף לא מוגבל עדיף לדעתי כבר לקחת את הגרסאות ה"רגילות" (עד כמה ש-911 טורבו זה רגיל). בשיא הרצינות GT2 לנסיעות ביום-יום, בכבישים בארץ, זה סוג חדש של עינוי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

לקנות כזה רכב בארץ זה קשקוש אחד גדול שמטרתו האמיתית היא בטח לא מוטורית (אולי פאלית)!

רק במיסוי שאתה משלם פה, עדיף לקנות את הרכב בגרמניה, להחזיק אותו ליד איזה מסלול נחמד (מי אמר נורדבורגרינג), לטוס כל חודש לגרמניה לאיזה סופ"ש סיבוב כיף עם הרכב ואחרי כל ההוצאות, עדיין להשאר עם עודף (שלא לדבר על לנצל את הרכב כראוי לייחוס, לכיול וליכולות שלו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש דברים שאתה קונה קצת יותר מהלב וקצת פחות מהשכל וזה בסדר גמור לדעתי כל עוד אתה יכול, יש לי קטע כזה שכשאני קונה משהו למשל מוצר חשמלי או משהו בסגנון, לפעמים אני בוחר בפריט שהוא קצת מעבר למה שאני צריך באמת, זה עושה לי נעים בגב לדעת שזה שם, גם אם אני לא אממש את מלוא הפוטנציאל שבמוצר שרכשתי.

לא יודע מה איתכם אבל גם אני הייתי קונה למשל ZR1 ולא "סתם" Z06, בידיעה מלאה שאני לא אממש את מלוא הפוטנציאל של המכונה.

איפה עובר הגבול אני מניח שזה נתון לפרשנות כל אחד לפי עומק הכיס ותפיסת עולמו.

פורסם

אבל ה-ZR1 הוא רכב שאפשר לנסוע איתו גם על הכביש. ה-GT2 זה רכב שמגיע עם כלוב התהפכות (לפי מה שאמרו פה). נראה לך הגיוני לנסוע עם רכב כזה לעבודה, כאילו באמת?! נראה לי הוא מגיע גם בלי מזגן.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תתייחס למלוא התגובה שלי ולא רק למה שמסתדר לך, מדובר ברוב הפעמים ברכישה מהבטן ולא מהשכל, לקנות SUV ענק למשפחה קטנה או גיפ גדול למטרות עירוניות בלבד זה יותר חכם?

כלוב יכול להציל לך את החיים :lol:

פורסם
אבל ה-ZR1 הוא רכב שאפשר לנסוע איתו גם על הכביש. ה-GT2 זה רכב שמגיע עם כלוב התהפכות (לפי מה שאמרו פה). נראה לך הגיוני לנסוע עם רכב כזה לעבודה, כאילו באמת?! נראה לי הוא מגיע גם בלי מזגן.

הRS מגיעה בלי מאזגן ואי אפשר לייבא לארץ רכבים בלי מאזגן. אפשר להנות עם הרכב בכל כביש גם ביום יום. התאוצה, הפניות...לא חייבים להתגרזן במסלול על 250 קמ"ש בישביל להנות. עובדה שבחו"ל רכבים הרבה יותר קיצונים נוסעים ביום יום על הכבישים ומשמשים את הבעלים שלהם לסידורים היום יומים ולא רק לימי מסלול. לפי מה שאתם אומרים גם לאופנועי כביש אין מקום בארץ, מי בדיוק נהנה על אופנוע שכזה בלהגיע מ0ל110?!

הכלוב אגב לא מפריע לכלום כי הרכב גם ככה מגיע ללא מושבים מאחורה. אם כבר רכב לא פרקטי ליום יום זה אינדי קאר שהופכים אותה לרכב כביש::wink:

http://www.youtube.com/watch?v=0oF7CwbyoTs&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

ואני חשבתי שזה מקום של אנשים שאוהבים מכוניות, זה מרגיש יותר כמו פורום של סבתות פולניות בשילוב עם מתנדבים של אור ירוק שהם אנטי כלפי כל מה שהוא יותר ממנוע 1.6 ומגיע עם גיר אוטומטי... :|

Drive carefully! most people are caused by accident.

• תוכן חדש...