Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קצר, מבקש את חוות דעתכם:

קניתי את הרכב שלי (סיטרואן C3 1.4 ידני 2005) לפני כחודש וחצי, מסוכנות רכב באזור ת"א שאני כרגע לא מעוניין לפרסם את שמה.

הרכב נלקח לבדיקה והיתה נורית ביקורת מנוע דולקת. בזכרון דברים שנחתם לפני הרכישה סוכם כי פנס שבור יטופל וכן תיבדק הסיבה לתקלה במנוע.

יומיים אח"כ הגעתי לשלם ולקחת את האוטו והאדם שהיה אחראי על הרכב מטעם הסוכנות אמר כי יש בעיה של פיח במנוע שנובעת מהקילומטראז' הנמוך של האוטו (!), שהם איפסו את התקלה ושאם זה יחזור אז צריך לשים תוסף דלק והכל יסתדר.

נחשו מה?

תוך כמה ימים נדלקה הנורה שוב. קניתי תוסף, שמתי אותו כשמילאתי דלק וחיכיתי שיגמר הטנק לראות מה קורה.

לפני כמה ימים מילאתי שוב דלק והנורה לא נכבתה.

רציתי לשאול לדעת המומחים, האם "עבדו עלי"? איזו בעיה זו יכולה להיות?

הבנתי שלא תהיה ברירה אלא לקחת את האוטו למוסך עם מחשב. אני לא רוצה ללכת למוסך יבואן, יש המלצות למוסך מתאים, אמין ולא יקר בירושלים?

*עוד פרט מידע - כמה ימים אחרי שקניתי את האוטו לקחתי אותו לטיפול גדול ובירור של התקלות שעלו בבדיקה, והאוטו היה תקין לחלוטין. המוסכניק אמר שהרכב נראה מאוד שמור. הוצאתי היסטוריית טיפולים והאוטו אכן מטופל בזמן ובצורה טובה (וגם יש תיעוד על הביקור במוסך לבדיקת התקלה).

תודה לכל העוזרים!

פורסם

למה לך לקחת סיכונים , התיקון באחריות המוכר .

גש למוסך מורשה יבואן , בדוק את כל מערכות הרכב במחשב , כריות אויר ABS וכו'

לבדוק מדוע נורת המנוע דולקת , וקבל הצעת מחיר .

לא מתאים לך התיקון אצלם , שלם כ 200 ש"ח על הבדיקה , וגש לטפל במוסך שתבחר .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
למה לך לקחת סיכונים , התיקון באחריות המוכר .

גש למוסך מורשה יבואן , בדוק את כל מערכות הרכב במחשב , כריות אויר ABS וכו'

לבדוק מדוע נורת המנוע דולקת , וקבל הצעת מחיר .

לא מתאים לך התיקון אצלם , שלם כ 200 ש"ח על הבדיקה , וגש לטפל במוסך שתבחר .

אייל .

לא כל כך הבנתי - איך אני יודע שזה באחריותו והוא לא יתנער ממנה?

פורסם
סיפור קצר, מבקש את חוות דעתכם:

קניתי את הרכב שלי (סיטרואן C3 1.4 ידני 2005) לפני כחודש וחצי, מסוכנות רכב באזור ת"א שאני כרגע לא מעוניין לפרסם את שמה.

הרכב נלקח לבדיקה והיתה נורית ביקורת מנוע דולקת. בזכרון דברים שנחתם לפני הרכישה סוכם כי פנס שבור יטופל וכן תיבדק הסיבה לתקלה במנוע.

תודה לכל העוזרים!

רשמתה כי ידוע להם על התקלה , היא הופיעה בבדיקה והם יבדקו את הסיבה לתקלה .

רשמנו מספר פעמים , כי רכבים חדשים משנת 2000 ומעלה , אחרי בדיקה במכון בדיקות רכב , שלדה ומנוע .

חובה לקחת למוסך יבואן , לבדיקה נוספת וחיבור מחשב כדי לאתר בעיות חשמל ואלקטרוניקה של ניהול מנוע ,כריות אויר בלמים , הגה וכו' .

קח את הרכב לבדיקה - ועם קבלת התוצאות , הודע למוכר וטפלו בכך ביחד -

אולי הם כן יקחו אחריות .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אוקיי, אני אדבר איתם. תודה רבה!

בוקר טוב

אתה לא מוכרח ללכת דוקא למוסך היבואן, יש מוסכים רבים וטןבים שיתנו לך תשובות מה הוא מקור התקלה ויעמדו מאחורי הדיאגנוזה שלהם.

שבוע טוב

פורסם

"אולי הם כן ייקחו אחריות?"

זכרון הדברים, לפי דברייך, אמור להתייחס לאותה נורה, לא משנה על מה היא מצביעה.

בהנחה וזה ככה, אל תוציא שקל נוסף, לך למוכר ודרוש טיפול שכן מה שהם ייעצו לך לעשות לא עזר.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

עדכון:

דיברתי איתו, בהתחלה הוא ניסה להתנער. אמר כל מיני דברים כמו "אמרתי לך שזה יכול לחזור".

בסופו של דבר הוחלט שאני אגיע אל המוסך שלהם והם יבדקו את התקלה.

אני מניח שהצעד הבא יהיה שתהיה שם תקלה כלשהי, והם ירצו שאני אשלם את העלות של התיקון.

יש למישהו טיפים?

פורסם

אם אתה מאיזור חיפה והקריות

גש למוסך גזית ותקבל איבחון מדוייק + הצעת מחיר

אני מכיר אותם שנים ויש להם מחלקת איבחון מעולה

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

תודה, אבל אני מירושלים והם ביפו, כך שזה לא מתאים.

כמו שכתבתי הם הציעו שאני אגיע אליהם למוסך והם יבדקו את זה. זה בסדר או שעדיף ללכת למוסך נייטרלי?

אני פשוט לא רוצה לצאת פראייר כמו שהייתי בפעם הקודמת.

פורסם

האם את האבחון שעשו לך בפעם הקודמת קיבלת באותו מוסך שאליו הם רוצים שתגיע?

אם כן, אמור להם שאתה רוצה אבחון במוסך נייטרלי ובאם תמצא תקלה לא אכפת לך שיתקנו איפה שהם רוצים ולבד שתתוקן בצורה שמניחה את הדעת.

אם תגיע שוב לאותו מוסך פשוט יאפסו את המחשב ויגידו "הנה, תוקן."

לך לאבחון אפילו על חשבונך, תשקיע את כמה מאות השקלים האלה. העיקר שתדע באמת מה הבעיה. אח"כ תן להם להתמודד איתה...

פורסם

אם יוצא לך להיות באיזור ת"א,אני מאוד ממליץ על מוסך "גבע". יוסי ורונן חברה מאוד אדיבים,מקצועיים והמחירים ממש לא בשמים. לדעתי,במידה ולא יפתרו לך את הבעיה, הם שווים את הנסיעה.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...