Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

peugeot 205 forever

יואליקו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין השנים 97-99, כרכב סטודנט שייעשה 12-15 אלף ק"מ בשנה, נסיעות בין עירוניות לרוב, ההיכרות שלי עם הרכב מועטה מאוד אשמח לחוות דעת אישית לגבי טיפולים, צריכת דלק, עלויות אחזקת הרכב, ורשמים אישיים לטוב ולרע. תודה

פורסם

היתה לי כזו למשך שנתיים, והייתי מאוד מרוצה.

הדבר הראשון שעשיתי היה להחליף בלוח השעונים את שעון הזמן לשעון חום (לא הסתפקתי בנורת ההתראה).

צריכת דלק אצלי עמדה על 1/15 קמ"ל, בנסיעה משולבת, אשר נטתה מעט יותר לכיוון הבינעירונית.

לא זכור לי בעיות אמינות כלשהן. אפי' הדש-בורד שלי לא התפרק.

בהצלחה.

פורסם

היתה לי כזו בתחילת שנות ה- 2000. הרכב היה מאוד נוח ונסע בצורה מהנה מאוד (ביחס לתקציב).

שתי נקודות:

1. הבעיה היחידה שהיתה לי היתה התחממות של הרכב, וכדאי לבדוק זאת היטב בשני היבטים - א. האם האכב התחמם בעבר ונגרם נזק לראש מנוע? ב. לבדוק טוב את כל הצנרת, תרמוסטט וכו'.

2. המזגן לא היה הכי חזק, משום שהיה בהרכבה מקומית.

בהצלחה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...