Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בערב התחלתי להחליף את הקפיצים ברכב בעזרת חבר משפחה מכונאי שהסכים לעזור. -גולף דור 4 שנת 01-

זוג הקפיציים האחוריים פורקו והוחלפו מהר מאוד בזוג קפיצים חדשים.

בימים הקרובים אני רוצה להחליף גם את הקדמיים, אבל המכונאי שעוזר לי חושש שניתקל בבעיות מהסיבה שצריך לפרק גם את הבולם ומחשש שהמקווץ קפיצים ( אני לא יודע את השם של זה) לא יתאים, הוא די ישן.

השאלה שלי היא איך מבצעים את ההחלפה ואם בכלל כדאי ואפשר לבצע את ההחלפה בחניה ליד הבית או שעדיף להיעזר בליפט?

-בנוסף לקפיצים הוחלפו גם תושבות הקפיצים, הבולמים נבדקים ועל הדרך גם הברקסים.

שאלה נוספת היא האם קיים סיכון ולו הכי קטן בנהיגה ברכב שהקפיציים האחוריים שלו קצרים ב3.5 ס״מ מהקדמיים?

תודה מראש לעונים!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אף אחד לא יכול לרמוז לי דבר או שניים בנושא?

לפחות לענות לי בכן או לא אם אפשרי בכלל לעשות את ההחלפה על הכביש ולא על ליפט?

פורסם

אני כותב את ההודעה הזאת עבור אנשים שיתקלו בבעיה דומה בעתיד ויחפשו תשובה.

ועבור אלו שנכנסו קראו את ההודעה ולא ידעו מה לענות.

אתמול בשעות הבוקר בשעה טובה ומוצלחת הורכבו הקפיצים.

ללא ליפט, ללא מקווץ קפיצים מיוחד.

נסעתי למוסך של דוד שלי בבני ברק ליתר ביטחון שאני כן יצתרך ליפט בסופו זל דבר.

הבולמים פורקו מהרכב בעזרת ג'ק עגלה בלבד. הקפיצים הוחלפו והבולמים והקפיצים החדשים הוחזרו למקומם.

למען הסר ספק, את העבודה על הקפיצים הקדמיים לא אני ביצעתי אלא מכונאי מוסמך! אני ביצעתי רק את ההחלפה של הקפיצים האחוריים וגם הם נעשו בעזרת מכונאי מוסמך שעזר לי בעבודה.

תשובה לשאלה שלי האם מסוכן או לא כדאי לנהוג ברכב שבו הוחלפו רק הקפיצים האחוריים לא פתורה.

היו שאמרו שלא מומלץ עקב כך שאין איזון לרכב, כלומר החלק האחורי שאמור להיות גבוהה מהקדמי במצב כזה היה נמוך בכמעט בכ 1.5 ס"מ מהחלק הקדמי.

וכנגדם היו שאמרו שאין סיכון והמצב זהה לנהיגה עם שני מבוגרים במושב האחורי.

אני אישית העדפתי לא להתנסות ולא נהגתי ברכב עד שהקפיצים הוחלפו, (ביום ההחלפה נהגתי ברכב בעדינות רבה מאשדוד לבני ברק).

• תוכן חדש...