Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מחפש מקום במרכז עדיף ת"א לקניית כ 30 המבורגרים לאירוע שאני מתכנן.

תודה יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

המבורגרים קפואים ומתובלים מראש שתוכל לעשות על האש, או ב TAKE AWAY לקחת בקופסת קלקר גדולה שומרת חום?

כשרות משנה לך?

אם יש לך כמה דקות להכין, יתכן שבחינאווי בת"א (על קרליבך) יכולים להביא לך בשר טוב עם תיבול. לגבי הכשרות, לא בטוח.

אם אתה רוצה את האופציה השנייה של פרה עסיסית מוכנה מראש ומוכן לשלם על כך, אז יש רק מקום אחד שאני יכול להמליץ לך עליו. אמנם הוא יקר אבל ההמבורגרים שלו נהדרים.

למקום קוראים "המבורגסה" והוא נמצא באבן גבירול 20. אמנם זהו שף-בר של המבורגרים ספרדיים אבל אני בטוח שאם תרים אליהם טלפון ותסביר להם מה העניין, הם יכולים לנסות ולארגן לך מראש מנות מוכנות. המטבח שלהם נמצא במקום, וכל סועד יכול לראות את הפרה שלו בתהליכי הכנה. אגב, אם אתה רוצה צ'יפס בנוסף, התיבול שלהם לצ'יפס הוא אחד הטעימים.

פורסם

אם אכן לא הובנה הכוונה,אני רוצה לקנות את ההמבורגרים מראש ולהכין אותם במקום.קפואים או טריים,לא ממש משנה לי.

כשרות צריכה להיות - לא חייב שלמקום תהיה תעודה אבל שהבשר עצמו יהיה כשר.

פורסם

סתם רעיון לשיקולך:

למה לא לקנות בשר טוב, לטחון את הבשר לבד (ככה אתה יודע מה נכנס פנימה ואתה גם יכול לשחק עם התיבול), ולהכין את ההמבורגרים לבד? זה ממש לא מסובך והנוכחים בארוע יאהבו את הקונספט.

פורסם

גולף- לא כל אחד יודע להכין המבורגרים לבד.

לפותח השרשור- ההמבורגריה האהובה עלי היא המג'יק בורגר, באבן גבירול 64 (מול כיכר רבין). ואפשר גם לקנות את הבשר שלהם מוכן, ומה שנשאר זה רק לגלגל לגודל הרצוי ולזרוק לאש. 03-6956782. אני אוכל שם כל כך הרבה שאת הטלפון אני זוכר בע"פ.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
גולף- לא כל אחד יודע להכין המבורגרים לבד.

לפותח השרשור- ההמבורגריה האהובה עלי היא המג'יק בורגר, באבן גבירול 64 (מול כיכר רבין). ואפשר גם לקנות את הבשר שלהם מוכן, ומה שנשאר זה רק לגלגל לגודל הרצוי ולזרוק לאש. 03-6956782. אני אוכל שם כל כך הרבה שאת הטלפון אני זוכר בע"פ.

X Plane, מסתבר שאנו שכנים-המג'יק בורגר טוחן אצלנו שעות במשלוחים פה בעבודה..נסה את ההמבורגסה, לא תתאכזב.

פורסם

לא אני בכלל לא מהאזור. אני מגיע במיוחד לת"א בשביל המג'יק.

אני אנסה, תודה.

אגב, המג'יק כשר. שכחתי לציין

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
ההמבורגריה האהובה עלי היא המג'יק בורגר, באבן גבירול 64 (מול כיכר רבין).

המג'יק בורגר טוחן אצלנו שעות במשלוחים פה בעבודה..

אגב, המג'יק כשר.

כל זה, ולמיטב זכרוני הוא גם בבעלות אחד מחברי הפורום. (לא זוכר את השם, רק שיש לו ג'יפ גדול בסמלון.)

"המבורגסה" באבן גבירול 20. שף-בר של המבורגרים ספרדיים.

וואלה, לא ידעתי שספרדים יודעים לעשות המבורגרים. שלוש שנים אני פה, ואני עדיין מחפש אחד מוצלח.

צריך לקפוץ אליהם פעם הבאה שאני בארץ, אולי הם יכולו להפנות אותי למקום שווה באיזור שלי.

פורסם

לחינאווי יש אחלה של המבורגרים (זה בקר מעורבב עם אנטריקוט) אבל אתה תצא עם נזק כספי גדול (למיטב זכרוני כל המבורגר הוא 200 גרם ועולה 130 ש"ח לקילו, בחישוב מהר יוצא כמעט 800 ש"ח). אני מאוד אוהב המבורגרים, ובד"כ כשאנחנו יוצאים למסעדה פחות מ-350 גרם לא מדגדג אותי, אבל להפתעתי ההמבורגר של חינאווי באמת משתיק אותי למרות היותו "כולה" 200 גרם. בנוסף ההמבורגר כמעט ולא מצטמק על הגריל כמו ההמבורגרים הזולים (שרואים שהם רווים בכל מיני אקסטרות כדי להעלות את המשקל).

אם אתה מחפש איכות + ללכת על בטוח + אתה מוכן לבזבז הרבה כסף אז תלך לחינאווי.

אם אתה מחפש איכות + אין לך הרבה כסף לבזבז אני ממליץ לקנות לבד, לעשות כמה ניסויים בבית ולבחור את המתכון שהכי מוצא חן בעינייך (אתה לא חייב להכין המבורגר שלם אלא חתיכה קטנה בגודל קציצה).

אם אתה לא מחפש איכות + אין לך הרבה כסף לבזבז על התענוג אז קפוץ לסופר השכונתי ותרכוש מספר חבילות של זוגלובק/טירת צבי/כל יצרן אחר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שמע זה לא כזה מסובך.

קנה בשר טוב כמו אונטר-ריב (הנתח בין הצוואר לאנטריקוט) טחון גס

ותערבב איתו 1 בצל בינוני קצוץ דק שטוגן בשמן זית כמה דקות (שיהיה שקוף) +כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי.

(זה כמות לקילו של בשר - בערך 4 קציצות)

סגור את הבשר במחבת עם שמן רותח בערך דקה שתיים לכל צד

אחר כך - על המנגל - וזהו.

בתאבון.

פורסם

תודה על כל התגובות,

להכין לבד אין לי בעייה, רק שמפאת חוסר זמן והעובדה שזו מסיבת הפתעה העניין הופך ללא רלוונטי.

אקפוץ לחינאווי ואתקשר למג'יק בורגר ונראה מה יצא מהם

עוד המלצות בכיף.

• תוכן חדש...