Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כרכב שני במשפחה ונסועה מעטה מה עדיף:

אפלאוז - 98 יד שניה (3.5 שנים בבעלותו) 140K ק"מ טסט 10 חודשים, אחרי ראש, טיפול טיימינג ומצבר, נראה טוב (חיצוני פנימי) חימום מיזוג תקינים קלאצ' לפני שנה תאונות פגיעה מאחור לטענתו ללא שסי חלון חשמל אחד לא תקין נוסע סבבה מחיר מבוקש 9K כרגע לא גמיש.

פליסיה 2000 - יד ראשונה (אמיתית מכיר אישית) 145K אחרי טיפול גדול והחלפת רדיאטור, לא צורך שמן כלל, ללא תאונות משמעותיות גם נראה סבבה חימום ומיזוג תקינים, טסט ל9 חודשים, קלאצ' וצמיגים לפני שנה וחצי הרכב מטופל בזמן מחיר 7K סופי.

תודה.

פורסם

צריך לבדוק מה הנזק שנגרם לאפלהוז, האם כמו שרשום - ללא שאסי או כן? אם כן, להתרחק כמובן. צריך לקחת בחשבון עלות של תיקון החלון שעשויה לעלות כמה מאות שקלים למיטב ידיעתי.

מצד שני, הסקודה שמגיעה מבית פולקסווגן היא לא בדיוק תקופת הזוהר והאמינות של סקודה, וגם אם היא כן הייתה, עלות החלפים והטיפולים תהיה יקרה יחסית למקבילה קוריאנית או יפנית.

אגב, איזה מנוע יש בסקודה? 1.3? 1.6? 1.9EDI? על ה1.6 אני יכול להביע דעה כלשהי, ההורים שלי החזיקו בפולו עם המנוע הזה והוא היה אמין, על ה1.3 שמעתי לא מעט תלונות, ה1.9 EDI גם הוא מבית פולקסווגן ונחשב לאמין וחסכוני מאוד.

מה רמת הגימור של כל רכב?

האם אתם מוכנים לשמוע על רכבים נוסעים או שאתם סגורים אך ורק על שני האלו?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הי

הסקודה היא 1.3 המוכר אומר שלא היו לו בעיות מיוחדות איתו (המוכר חבר מהעבודה אז לא נראה לי שהוא "יפיל" אותי).

לגבי האפלאוז המוכר טוען כמובן שהכל מצויין אבל לך תדע.

לגבי הסוג הכל פתוח אבל אין לי סבלנות לחפש פונטו (בלתי אפשרי צריך חודשיים וזמן ואין לנו), 306 יש לי כרגע כנ"ל ידנית במצב טוב ב 8K+/- קשה מאוד למצוא עם ק"מ סביר.

הרכבים הנ"ל נראו סבירים אז (בכל מקרה השימוש יהיה יומיומי אבל לא מסיבי)...

תודה

פורסם

בעייתי קצת,

ה1.3 לא הכי מומלץ ולא נחשב לאמין במיוחד, למרות שעל פניו נשמע שמצבו בסדר.

השאלה מה נכלל באבזור של הרכב, יש רמות גימור, אני מציע להעדיף את הרכב עם יותר אבזור בטיחותי, לטעמי זה צריך להיות לא פחות חשוב מכל דבר אחר באוטו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...