Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת VW POLO או VW GOLF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצער רבים מן האנשים אין אותה בידני.. לי אישית זה לא מפריע כי אין מצב שאני אקנה ידני (למרות שזה יותר מהנה לנהיגה, יש יותר מידי פקקים בבוקר).

אבל דווקא נתקלתי בהרבה אנשים שקונים את הסיאט איביזה tsi 1.2 ידנית בגלל שאין פולו ידנית

Polo 1.2 Tsi 2011

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לי אישית זה לא מפריע כי לא הייתי מזמין ידני אך לדעתי זה היה קורץ להרבה אנשים ביחוד שהתיבה הידנית בדר"כ בפולקסווגן עולה כ10,000 פחות...

לי אישית מפריע שלא מציעים בארץ יותר מהדגמים ורמות האבזור שיש בחול, אני יודע שאי אפשר את כל הרמות אך בחו"ל ראיתי פולו הייליין שנראימת ממש טוב,למשל מבחוץ יש לה פנסי ערפל,גלגלים גדולי יותר, חלונות כהים, ג'אנט גדול יותר ועוד אבזור רב בפנים כולל עור וRNS-310....

הייתי מוסיף עוד קצת בשביל חבילת אבזור...

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

מזל טוב על ההזמנה , לאחד שיש לו פולו שחורה זה באמת נוראי עם השטיפה במיוחד עם החורף המטושטש שהיה לנו בזמן האחרון .

כל כמה ימים היה פה גשם עם אבק ככה שפשוט ויתרתי על התענוג שהאוטו יהייה נקי .

לכל המזמינים אין לכם איזה מושג איזה רכב הזמנתם פשוט בונבוניירה דרך אגב אני עשיתי עם הרכב נתניה אילת וחזור עד באר שבע במיכל דלק אחד פחות או יותר , ובלתי אפשרי לנסוע על הידנית באופן רגוע כי היא פשוט חזקה .

ממליץ להוסיף את המערכת מולטימדיה (למרות שלי אין )כי זה פשוט מתאים לרכב בול ומוסיף המון (יש לחבר )לסיכום .

תבלו :)

פורסם

אני הזמנתי את השחורה ומראש אני מודע לזה שקשה לשמור אותה נקייה, אך אני אוהב את הצבע ואת זה שהגימור בפנים בגוון כרם.

לגבי צריכת הדלק, נקווה באמת שהיא תהיה טובה, אני נוסע היום על פוקוס 2006 1.6 והיא הורגת אותו בצריכה.

אני הוספתי מולטימדיה RCD-510 , כי יש להורים שלי אותה בפאסאט והיא ממש טובה.והשגתי אותה במחיר טוב.

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

כמה עלה לך הוספת המולטימדיה?, בנוגע לצבע הריפודים בפנים כשאני ביקשתי מצמפיון ורציתי גם להוסיף על זה כסף הם טענו שאי אפשר .

פשוט החברות האלה דופקים את הלקוח בכל דרך אפשרית בגלל שאין להם את הרצון להסתבך ולהזמין דברים מעבר לסטנדרטי .

בכל מקום אחר בעולם אתה פשוט בונה את האוטו רק פה דופקים אותך כמה שאפשר !!

פורסם

המולטימדיה עלתה לי 2500 -קניתי בנפרד הסוכן שלי תיווך לי בחור שקנה גולף וישדרג למערכת אחרת ורצה למכור את ה510 שלו

בפולו שחורה הריפודים באים כבר בצבע בז' לפחות כך אמור להיות ברכב שהזמנתי....

רצית לשנות את הריפודים לשחור?

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

הרגע דיבר איתי נציג של AWACS בנוגע להתקנת מערכת ברכב, מישהו התקין את המערכת? הוא דורש 100 ש"ח לחודש

שמעתי בעבר שזה מוריד את מחיר הביטוח, האם זה נכון?

לדעתכם זה שווה?

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

גם אני קיבלתי מאייווקס הצעה אחרי שהזמנתי את ג'טה שבוטלה.

לדעתי זה לא משתלם בעליל, את ההנחה שתקבל בביטוח יכסו דמי המנוי.

לא ברור לי למה על מערכת שמותקנת דרך קבע ברכב ונותנת שירות לדוגמה כמו מצלמת רוורס ולא כמו איתוראן צריך לשלם דמי מנוי.

לצורך העניין, הייתי מוכן לשלם עד 2000 חד פעמית עבור המערכת משום שהיא באמת בעלת ערך בשמירה על בטיחות הנוסעים והנהג, עוד עין שומרת יכולה רק להועיל אבל עניין דמי המנוי גרם לי לרדת מהעניין.

אולי כשההיענות למערכת תגדל תנאי השימוש/תשלום בה ישתנו.

פורסם

בנוגע לצבע של הריפודים , הפולו לא TSI

הריפודים מגיעים בצבע שחור ואני רציתי בז' ואי אפשר לטענתם פשוט לא ניתן ולא משנה מה תעשה או כמה כסף תשלם .!!

פורסם

אהה הבנתי...,חשבתי שיש לך את את הTSI...

בכל מקרה אתה צודק הם וכמעט אף יבואן אחר לא מוכן לבנות לך רכב לפי בחירתך...

האמת שזה יגרור זמני המתנה ארוכים כי יהיה להם קשה להחזיק מלאים של כל דגם ודגם...

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

TURBOMAN - הזמנת מגנזיום בסוף?

ד"א אני עדין יכול להחליף את הצבע ללבן... אני מתלבט...

VW POLO TSI 2011 BLACK

פורסם

לא היה לי זמן ליצור קשר עם הסוכן שלי

אני כל יום מצליח לשים את היד על הנייד שלי לשיחות פרטיות רק בשעות האלה והוא לא נמצא כבר

נראה לי יום שלישי יהיה לי זמן אני אדבר איתו ואראה מה הוא אומר מבחינת מחיר, בכל מקרה זה לא בעיה להוסיף גם אחרי שהרכב מגיע כי שאלתי אותו אז איפה הם מרכיבים את המגנזיום והוא אמר לי שבמוסך שנמצא ליד האולם תצוגה (מוסך העוגן נתניה).

מבחינת שחור או לבן, למרות ששחור היה הצבע שרציתי מאז ומתמיד לאחר שראיתי את הרכב בשני הצבעים לדעתי בלבן הוא יותר יפה בגלל הרקע של הפנסים שהוא שחור והגריל שחור זה נותן קונטרסט יפה ובצבע השחור רואים פחות את הגימורים היפים של הרכב.

ובנוסף העניין של הנקיון הפריע לי אז בכלל השחור נפל בקטע הזה, אם הייתי מזמין שירוקו נגיד אז הייתי הולך על השחור, היא ממש יפה בשחור.

אני אישית גם לא מתכוון להכניס את הרכב לאיזה מכונת שטיפה אלא רק שטיפה ידנית אז לא יהיה לי זמן לשטוף אותו כל כמה ימים

Polo 1.2 Tsi 2011

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שבת שלום לכולם!

בשעה טובה סוף סוף הגיע הכלה...

היום אספתי אותה מהסוכנות,

POLO TSI שחורה

בקרוב אעלה תמונות.

ובנוסף בקרוב אכתוב את רשמי מהרכב..

תודה מקרב לב לכל חברי הפורום שעזרו לי לקבל את ההחלטה הנכונה בשבילי :)

VW POLO TSI 2011 BLACK

• תוכן חדש...