Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי סיויק 99 ידני. בזמן האחרון יש לי מספר בעיות ברכב.... ואני לא מצליח לאתר את התקלה.

הסימנים הם:

טורים גבוהים, כ1200 סל"ד בסרק, רק לפעמים יורד לנורמה (כ600)... היו מצבים שבכלל הטורים היו תקועים ב2000+ סל"ד

בעיות בהנעה, הרכב לפעמים מסרב להניע (גם בדחיפה) ההרגשה כאילו המנוע חנוק בדלק,

כאשר סוף סוף אני מצליח להניע אותו יש ריח מאוד חזק של דלק.

אמרו לי במוסך שיכול להיות מספר סיבות, אבל הם לא יודעים בדיוק.... אשמח לקצת עזרה לפני שאני אתחיל לבזבז

כסף רק במציאת התקלה.

תודה מראש.

פורסם

האם גם בדקת מה הנתונים שמשדרים החיישנים ולדוגמא מה הטמפרטורה שמשדר חיישן חום המנוע כשהמנוע חם?.

חיישן שמזייף בנתוניו ומשפיע לרעה על ניהול המנוע ופעולתו עדיין לא יזוהה כלא תקין כי נתוניו, השגויים, עדיין נמצאים בתוך טווח פעולתו.

בברכה - רפי לין

פורסם

בדקתי רק שאין תקלות בחיישנים.

הדבר היחיד שבדקתי לעומק זה הונטה, היא הייתה מנותקת מהחיישן אז חיברתי אותה ורק בדקתי שהיא מופעלת כשהמנוע חם.... סביב ה75 מע' אם אני לא טועה....

פורסם

הוונטה נדלקת סביב ה 100-104 מעלות בערך.

נראה לי הבעיה שלך מתחילה מהמנוע צעדים שיושב אחר סעפת יניקה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

אתה ירושלמי??

אם כן, אני יוכל להמליץ לך על מישהו אבל זה רק בפרטי.

אסור ככה.:roll:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

יש לך רקע טכני?

הצעדים שאני הייתי נוקט:

ניקוי מצערת כשהיא מפורקת מהרכב.

ניקוי מנוע צעדים.

החלפת צינורות הוואקום עד לחיבור במחשב הרכב.

בדיקת צינור האוויר מהפילטר למצערת.

אם אתה תבצע זאת לבד, אני מעריך שזה יעלה לך 50 ש"ח כולל אטם חדש למצערת.

אני חושב שהרכב יונק אוויר ולכן התופעה נגרמת.

קובי

פורסם

אם אתה בצפון, אני ממליץ לך על מוסך אלטשולר בצ'ק פוסט לכיוון נשר, אמנם מוסך מורשה אבל הוא ממש מבין עניין. יש במשפחה אקורד בת 20 ועוד לא קרה שהייתה תקלה שלא הצליחו לפתור שם. בקש את מנחם.

פורסם

עד עכשיו הייתי רק עם צרפתיות אבל לא נישמע מסובך מדי

אני אנסה כמה דברים, נראה אם זה עוזר...

תודה על הטיפים... :)

• תוכן חדש...