Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיי פשוט טנגה:

יבואני הרכבים בארץ משתפים פעולה עם חברות הליסינג בצורה ששניהם מרווחים, היבואן "דואג" מראש לייקר מחירי מכוניות שנמכרות בכמויות לחברות הליסינג וכך הוא בעצם שומר על חברת הליסינג כי הוא דואג לכך שבעת מועד מכירת הרכב כיד שנייה המחירון שלו יהיה גבוה ככל הניתן.

לחברת הליסינג לא ממש משנה העובדה שהיבואן מגדיל את מתח הרווחים שלו (עד כ-40% מעלות המכונית) כי היא מראש הרי מקבלת הנחה מאוד מאוד שמנה מתוקף היותה קניינית גדולה של היבואן.

אז בעצם היבואן שומר על חברת הליסינג בכך שעוזר להם לשמור על מחיר שוק גבוה לרכבים שברשותם וחברת הליסינג "שומרת" על היבואן על ידי זה שהיא תחדש אצלו מלאי.

שמור לי ואשמור לך.

מי נדפק ?

הלקוח הפרטי שעכשיו רוצה לקנות מאזדה 3 ומקבל צינור במחיר כי זה רכב מאוד נפוץ בחברות הליסינג.

על פי הכתבה אחוז הרווחים הנמוך ביותר (כ-12%) נמצא ברכבים שלא מיועדים לליסינג אלא רק לשוק פרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יותר מ100% רווח? נראה לי אתם מתכוונים לייקור..

אם חנות מוכרת ב 20 ש"ח ומרויחה על כך, ואילו החנות ברעננה מוכרת ב 40 ש"ח, הרווח שלה הוא 20 ש"ח ועוד קצת, שזה יותר מ 100%.

כל פנסית החובה הזו היא פיקציה אחת גדולה שנועדה לשמר את הבורסה יציבה. ..

עכשין זוג שכירים שחיים מכ 10,000 ש"ח יחד וצריכים להחזיק משפחה יכולים בכלל לחסוך עוד סכום משמעותי במהלך 30 שנות עבודה?

הפנסיה מאוד חשובה ואינה פיקציה. החוק מכריח אנשים לחסוך לעתיד במקום לבזבז היום את הכסף ולהישאר בלי כלום כשזקנים. אחד הצדדים הרעים של חיים בארה"ב הוא התופעה של זקנים ללא גרוש, וטוב שבארץ מנסים להקטין את התופעה הזו.

לגבי זוג השכירים, זו שאלה טובה אבל בכל זאת האפשרות הפחות גרועה היא שיחסכו לעתידם.

יהודה

פורסם

הבעייה לא עם החובה לחסוך אלא עם החובה להשקיע בצורה שמחוייבים להשקיע.

שיתנו לי להשקיע את החיסכון באפיקים שאני בוחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...