Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי שברולט סילברדו שנת 2009

ברכב מותקן דאבל דין jvc 810

גלגל ההגה מצויד בשלט מקורי של המערכת המקורית של הרכב

לאחר ששידרגתי ל- jvc הוספתי מתאם אלחוטי לשלט ההגה..המתאם הינו מסוג pac-swi-x

הבעייה היא:

כל כמה זמן השלט יוצא מסינכרון.. וזה בא לידי ביטוי בזמן שאני רוצה להרים ווליום אז זה מקפיץ שיר קדימה ( מרגיז בטירוף )

לעומת זאת שאר הפעולות מתבצעות כראוי..הנמכת ווליום..הקפצה קדימה או אחורה של שיר..mute וכו...

חשוב לציין שהבעייה היא לא מהלחצן של הוספת הווליום כיוון שהמתאם כן מקבל פקודה בכל לחיצה ( נורה אדומה במתאם )

הבעייה לא נפתרת גם לאחר reset במכשיר ה jvc

השאלה היא:

האם מישהו נתקל בתופעה הזו ?

האם קיים פתרון לתקלה הזו ?

..תודה למגיבים

גרר-גיא

פורסם

זה עבד פעם כמו שצריך מאז ההתקנה??

אם לא יכול להיות שהכפתור שמרים ווליום מוציא אותו תדר שמוציא הלחצן הקפצת שיר , מה שאומר שיחידה האלחוטית תקולה אבל חכה עם זה לעוד תגובות

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אני נתקלתי בתופעה (המעצבנת ) זו, גם לי יש מתאם של PAC.

הפתרון הוא (וכמה שזה נשמע הזוי) לתכנת את המתאם כשהרכב מונע.

כל הזכויות שמורות למיסטר אלפיין על הפיתרון הנ"ל, לפני זה פשוט הייתי משתגע עם זה.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

תקרא שוב מה שרשמתי לך , סבלתי בדיוק מאותם סימפטומים וזה נפתר .

גם אצלי עבד כמו שצריך מס' חודשים ואז התחיל "לקרטע", תוכנת מחדש עבד מס' ימים, ושוב בעיות, , מה לא ניסינו עברנו על החיווט,בדקנו הלחמות - עד כאן כל ההתעסקות של התכנות עם מנוע דומם.

לאחר התייעצות ונסיעה ליוסי , בוצע שוב תכנות עם מנוע עובד, וזהו נפתרה הבעיה - טפו טפו מעל חצי שנה עובד כמו שעון שוויצרי.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

• תוכן חדש...