Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

לפני שאני הולך למוסך, רציתי להתייעץ איתכם ממה נובעת הבעיה.

יש לי הונדה ג'אז 2006 גיר אוטומטי, 76,000 ק"מ ( עד עכשיו ללא תקלות)

החל מאתמול, אחרי שעברתי טסט בהצלחה, האוטו התחיל "לקפוץ" בנסיעה במיוחד כאשר אני לוחץ על הגז.

שמתי לב שהקפיצות מתחילות בערך בהילוך שני ושלישי. ככל שאני מנסה להאיץ זה נהיה יותר גרוע.:-(

האם הלך הגיר? או שזה יכול להיות משהו אחר?

תודה מראש,

פורסם

החל מאתמול, אחרי שעברתי טסט בהצלחה, האוטו התחיל "לקפוץ" בנסיעה במיוחד כאשר אני לוחץ על הגז.

תודה מראש,

זה כנראה מהטסט. תחזור לטסט חוזר ותעדכן. :-o

וברצינות:

רעידות יכולות להיות מהרבה סיבות, ביניהן:

איזון גלגלים (במהירות מסויימת הרכב ירעד ומעליה או מתחתיה לא).

כיוון פרונט

חופש במיסב גלגל

חופש במוטות היגוי.

בולמים לא תקינים.

השניים הראשונים אלו הנפוצים.

פורסם
[ATTACH]233319[/ATTACH]

כניראה הבעיה החמירה, מנורת התראה של המנוע נדלקה.

אולי יש לזה קשר ואולי לא. עשית טיפול לפני אותו טסט? האם החליפו או ניסו להחליף לך את מסנן הדלק במקרה?

מסנן הדלק בג'אז ידוע כממוקם במקום בעייתי :roll: מתחת לידית האמברקס ברכב. לשם החלפתו צריך ידע מוקדם עם עדיפות למוסכי יבואן שאצלהם החלפה זו מתבצעת דיי מהר, עקב היכרות עם דרך הוצאתו החלפתו והתקנתו מחדש.

פורסם

אני מהמר על קוייל שרוף, או בעיית הצתה אחרת לאחד הצילינדרים.

בכל מקרה יש מלא פורטוריקאנים שמשקיעים ים כסף בשביל שהאוטו יקפוץ, תמכור למישהו מהם.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אתמול רק עברתי טסט,עשיתי טיפול לפני כחודשיים.

כנראה צירוף מקרים...

לפי איך שהאוטו נוסע, ניראה לי שהבעיה היא בגיר, יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות חוץ מגיר???

פורסם
אני מהמר על קוייל שרוף, או בעיית הצתה אחרת לאחד הצילינדרים.

.

תסלחו לי על הבורות, מה זה קוייל שרוף? כמה יכול לעלות הטיפול?

אותה שאלה לגבי בעיית הצתה לאחד הצילינדרים...

תודה,

• ספונסר פורום
פורסם

קוייל תפקידו להגביר את המתח שמסופק לפאלגים כדי ליצור ניצוץ, שידליק את הדלק ויצור את הבעירה במנוע.

ברכבים ישנים היה כויל אחד שסיפק מתח לכל הפלאגים, ברכבים חדשים יותר יש כוייל לכל פלאג בנפרד כדי לקבל שליטה טובה יותר על ההצתה.

כדאי שתיגש למוסך מקצועי כדי לקבל אבחון לתקלה. נסיעה במצב כזה עלולה לגרום לנזק מצטער לרכב.

מהיכן אתה בארץ?

פורסם
קוייל תפקידו להגביר את המתח שמסופק לפאלגים כדי ליצור ניצוץ, שידליק את הדלק ויצור את הבעירה במנוע.

ברכבים ישנים היה כויל אחד שסיפק מתח לכל הפלאגים, ברכבים חדשים יותר יש כוייל לכל פלאג בנפרד כדי לקבל שליטה טובה יותר על ההצתה.

כדאי שתיגש למוסך מקצועי כדי לקבל אבחון לתקלה. נסיעה במצב כזה עלולה לגרום לנזק מצטער לרכב.

מהיכן אתה בארץ?

אגב, אם כבר בפלאגים עסקינן, סתם כדי לסבר את האוזן, בג'אז ישנם 8 כאלה :-)

• תוכן חדש...