Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי מקס טוטאל עם HD, יס מאקס ו-13 חבילות (כביכול הכל) במחיר של 284 ש"ח.

אם אני רוצה לוותר על מקס עז שזה 274.

VOD ללא הגבלה למשך כל תקופת ההתחייבות (18 חודש).

ערוץ 5HD וספורט LIVE וספורט LIVE+ בתוספת של 55 ש"ח.

סה"כ 339 ש"ח.

אלטרנטיבה - מעבר לצלחת פרטית על HD ושיתוף כרטיס.

אני לא מת לא התכנים של יס ולא על האיכות התמונה - אבל MAX זה מכשיר נוח להללה לשימוש.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קדימה מומחי YES (אייל :D), לי נגמרת ההתחייבות ואני חושב לחדש. צריך לבדוק.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

רבע שעה מאוחר יותר התקשרה נציגת הניתוקים ונתנה דיל דומה ב-10 ש"ח פחות וביטלה דמי התקנה של 159 ש"ח.

בדיל שלה VOD הוא לא חינם ללא הגבלה אלא מוגבל ל-59.9 ש"ח לחודש ואם מזמינים מעבר אז זה כבר בתשלום.

נראה לי מספיק טוב - אז הלכתי על זה.

אולי בעוד 18 חודשים כאשר מחיר של דרימבוקס 8000 ירד לרמות שפויות יותר ותהיה אפשרות להגיע עם צלחת פרטים לנוחות דומה של מכשירי MAX (שני ממירים וכו') אז יהיה קל יותר להשתרר מיס...

פורסם

הופה הופה, עצור. מה זה דריםבוקס 8000 אני יכול להבין, איזה תכנים רלוונטיים ניתן לקלוט בו כרגע?

עכשיו אני סקרן.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

+האח הגדול:lol:?

כל העיניין של החבילות זה בולשיט אחד ענק.

יש לנו את כל החבילות ובפועל רואים רק 7 ערוצים

בקשר למקס אתה צודק ב1000% אם לא היה מקס בקושי הייתי רואה תוכניות וריאלטי.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם
קדימה מומחי YES (אייל :D), לי נגמרת ההתחייבות ואני חושב לחדש. צריך לבדוק.

המחיר שניתן להשיג להנ"ל ללא ערוצי הספורט הוא 259.

כמו אידיוט הגעתי לזה , סירבתי כי חשבתי שאני יכול להוריד עוד ואז כבר לא נתנו לי את זה שוב ואין לי כח להתחיל איתם את הסרט (נשארו לי עוד 6-7 חודשי התחייבות)

אולי בחודש הבא לקראת השלבים המכריעים של העונה אנסה להוציא מהם YES MAXHD במחיר נורמלי.

כיום אני משלם 229 לכמעט כל החבילות (חוץ מרוסית וכאלה) 3 ממירים מתוכם אחד מקס רגיל בפיקדון (פחת של פחות מ10 ש"ח בחודש)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הופה הופה, עצור. מה זה דריםבוקס 8000 אני יכול להבין, איזה תכנים רלוונטיים ניתן לקלוט בו כרגע?

עכשיו אני סקרן.

זה מקלט לוויני בעלי 2 טיונרים ואפשרות הקלטה לכונן קשיח.

איתו אפשר לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אוחר.

רו להקליט 2 תוכניות שונות ולראות משהו מוקלט.

בקיצור - כמו MAX של יס.

המכשיר עולה סביב 1000 אירו לא כולל כונן קשיח.

אוץ'........

מה אפשר לראות?

אם הולכים על CARD SHARING (שעולה 600-1000 ש"ח לשנה לכל ממיר) אז רואים כ-40 ערוצי HD באיכות מעולה (כמעט תמיד יותר טוב מ-YES) ובאנגלית (אם אתה מתעקש אתה יכול לבחור בפס קול מקורי באיטלקית, פולנית, רוסית, הונגרית וכו').

אין סוף ערוצים רגילים לא HD.

אני יכול לחיות עם זה בכיף ובהנאה - מי שחייב ערוצי ילדים בעיברית אז הוא לא יסתדר עם זה.

לאמרות שתמיד אפשר לשים DVD עם תוכנית ילדים...

פורסם
249

:-)

יופי, עכשיו הדלקת את אייל שוב :lol::lol::lol:

מסכנה הנציגה שתקבל ממנו מחר שיחת טלפון :twisted::mm_wink:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אמא שלי עשתה לפני חודש בערך - רצו 259, אבל קצת ריבים והעברות ממחלקה למחלקה חתכו עוד 10 ש"ח לחודש. ככה זה כשגדלים עם אמא רומניה :roll: לי בבית יש ב 240, אבל זה עם מקס רגיל, בלי HD ובלי VOD (שניהם מיותרים לי לגמרי).

ואגב: הממשק ה"ישן" של YES (שקיים במקס הרגיל) הרבה יותר נעים לעין (לפחות לעין שלי) מאשר הממשק החדש (שקיים במקס HD).

פורסם

גם אני קיבלתי אתמול טלפון מנציגת YES לקראת סיום ההתחייבות שלי.

היום אני משלם 229 ש"ח לחודש עבור בסיס+5 חבילות, יס מקס וממיר אחד רגיל.

ההצעה החדשה היא:

• שדרוג למקס HD + להשאר עם הממיר הנוסף הרגיל- 235 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-18 חודשים. התוכן נשאר זהה חוץ מתוספת VOD שלא ברור לי כרגע אם אני אשתמש בה.

או

• (התצורה אותה אני מעדיף) שדרוג למקס HD + להשאיר את המקס הרגיל במקום הממיר הרגיל- 235 ש"ח + 59.9 ש"ח עבור המקס HD והטבת תוכן של 59.9 ש"ח בתכני VOD (שוב, לא יודע כמה זה יהיה שימושי עבורי).

ההצעה נשמעת לי פושרת מאוד ולא נשמעו איתותי גמישות מצד YES. ביקשתי שיחזרו אלי בעוד שבועיים אחרי שאני אלמד את ההצעות של HOT.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי הציעו שבוע שעבר בטלפון מ YES לעבור אליהם עם ממיר טוטאל אחד וממיר מקס אחד,

פתוח לכל החבילות, ותוספת של 5+LIVE ו 5+GOLD, ו 5HD, תמורת 279 ש"ח,

ככה שנראה לי שההצעות שלהם למנויים קיימים די פושרות כמו שאומר קספר.

הסיבה העיקרית שאני לא עובר אליהם זה בגלל ה VOD שלהם, שהבנות שלי קטנות מידי עבור רוב

התכנים שלהם, וגם הוא יושב על הרוחב פס של האינטרנט, מה שמגביל לפעמים.

לגבי איכות תמונה, אין מה להשוות להוט. יס עולים עליהם בהרבה, אבל גם יקרים יותר.

על השירות המדהים של הוט, לא צריך להרחיב...

פורסם
249

:-)

240 לא כזה מחיר טווב אם אין לך מקס רגיל בנוסף ל HD. המחיר הרגיל לסיפור הזה הוא 235 ככל הידוע לי.

יופי, עכשיו הדלקת את אייל שוב :lol::lol::lol:

מסכנה הנציגה שתקבל ממנו מחר שיחת טלפון :twisted::mm_wink:

איציק

למי יש זמן להכנס לכל הסיפור הזה של : "טוב ,אני רוצה להתנתק", לריב עם השימור וכל זה.

שייחנקו בינתיים, ניפגש בתום החוזה כשהכוח יהיה בידיים שלי.

בינתיים 229 ש"ח עם מקס רגיל, שני ממירים רגילים ורוב החבילות (ללא ערוצי הספורט המיוחדים)

עקרונית הזמן שלי שווה יותר מהשיחות טלפון האלה כדי לחסוך 10-20 שקלים בחודש , אני כרגע מחפש דיל להוספת מקסHD לקיים בלי יותר מדי עניינים.

גם אני קיבלתי אתמול טלפון מנציגת YES לקראת סיום ההתחייבות שלי.

היום אני משלם 229 ש"ח לחודש עבור בסיס+5 חבילות, יס מקס וממיר אחד רגיל.

ההצעה החדשה היא:

• שדרוג למקס HD + להשאר עם הממיר הנוסף הרגיל- 235 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-18 חודשים. התוכן נשאר זהה חוץ מתוספת VOD שלא ברור לי כרגע אם אני אשתמש בה.

או

• (התצורה אותה אני מעדיף) שדרוג למקס HD + להשאיר את המקס הרגיל במקום הממיר הרגיל- 235 ש"ח + 59.9 ש"ח עבור המקס HD והטבת תוכן של 59.9 ש"ח בתכני VOD (שוב, לא יודע כמה זה יהיה שימושי עבורי).

ההצעה נשמעת לי פושרת מאוד ולא נשמעו איתותי גמישות מצד YES. ביקשתי שיחזרו אלי בעוד שבועיים אחרי שאני אלמד את ההצעות של HOT.

הצעה מאוד פושרת , מה עוד שתכלס אין מה לעשות עם הזיכוי הזה ב VOD.

מי ישב ויראה VOD ב60 שקל...

לפי מה שאני שומע וקורא, ואני עוקב אחרי העניין כבר תקופה, עדיף שלא לוותר על המקס הרגיל כי המקס HD עדיין לא עובד מושלם והוא סובל מכל מיני באגים.

כמו כן איכות התמונה שם של תכנים שאינם ב HD פחות טובה מאשר במקס הרגיל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...