Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'נטים לטויוטה אוריס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מכיוון שאין לי המון מושג בג'נטים ואני מעוניין במשהו טוב ומקורי שלא יגדיל לי את צריכת הדלק ויכביד על הרכב

אז אני שואל פה אם מישהו מכיר חנות שמוכרת ג'נטים מקוריים וטובים וכמה סט אמור לעלות בערך .

אלה מידות הצמיג 205/55R16

תודה לעוזרים

• ספונסר פורום
פורסם

למה הכוונה ג'אנט מקורי? האוריס החדשה לא משווקת בארץ עם חישוקי סגסוגת...

בכל מקרה, יש המון חנויות שמוכרות חישוקי סגסוגת ומגוון המחירים גדול ומשתנה בהתאם לעיצוב ולאיכות הג'אנט.

מאיזה אזור אתה בארץ?

פורסם

אני מאזור תל אביב

והכוונה שלי היא לג'אנט מקורי שיהיה של חברה מוכרת ולא יהיה כבד שיקח לי יותר דלק מהאוטו

אני רוצה ג'אנט איכותי לרכב

• ספונסר פורום
פורסם

אוקיי, עכשיו הבנתי אותך.

יש באזור תל-אביב שתי חנויות טובות שיוכלו לעזור לך למצוא ג'אנטים איכותיים במחיר טוב -

פיט-סטופ, שעברו לא מזמן לחולון השכנה ו-E&A שנמצאים באזור התעשייה של בני-ברק.

לשניהם יש מבחר גדול של ג'אנטים איכותיים במגוון מחירים ואני בטוח שתמצא שם משהו שהוא גם יפה וגם במחיר סביר.

פורסם

לדעתי שניהם יקרים יחסית, למרות שיש להם דוגמאות יפות.

אתה לא רוצה לקנות ג'אנט 17" קל? ה-16 נראים ממש קטנים על האוטו שלך...

האוטו שלך מגיע עם טאסות 16"? אתה קונה בלי צמיגים?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הייתי שמח לקנות ג'אנט 17 אינץ אבל הצמיגים הם 16 אינץ ואלה צמיגים מאוד איכותיים של ברידג'סטון בני 3 חודשים ככה שלא בא לי לזרוק אותם לפח

• תוכן חדש...