Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחר לבטים מאד קשים ובדיקת כמה מכוניות (פולו, פיאט, אלפא ג'ולייטה ומיטו) צמצמתי את המבחר לשתי מכוניות

יאריס חדשה רובוטית מול פריוס 2008

מבחינת מחיר הם כמעט שוי ערך 100 מול 97

אני מניח שגם צריכת הדלק היא דומה

מצד אחד היאריס זה ניילונים ואני מתכוון בעיקר שאתה יודע בודאות מה קונה לעומת פריוס מליסינג עם 43000 קמ

מצד שני אני מניח שבטוח ארוך הפריוס תהיה שוה יותר כי כבר חטפה את ירידת הערך הראשונית

אשמח מאד מאד לשמוע דעתכם למרות שלא בא לי להתחיל שוב עם בדיקות נוספות אם בכל זאת יש לכם המלצה מטורפת על מכונית אחרת אשמח (אני כבר מתלבט 8 חודשים)

תודה רבה

פורסם

1. מה הקשר בין ג'ולייטה ומיטו לבחירות הנוכחיות שלך?

2. צריכת הדלק של הפריוס עדיפה על זו של היאריס - 1:20-1:18 בממוצע מול 1:15-1:13.

3. בטווח ארוך בכלל לא בטוח שהפריוס תהיה שווה יותר - העתיד המסחרי של היברידיות הוא עדיין לוט בערפל, ומדובר במכונית גדולה ויקרה יותר (כחדשה) שמחירה יורד משמעותית עם הזמן, לעומת היאריס ששומרת טוב יותר על ערכה באופן כללי.

4. ליאריס תיבה רובוטית שאינה מתאימה לכל אחד, בצע נסיעת מבחן.

5. הפריוס הרבה יותר גדולה, מרווחת, מאובזרת, נעימה ובטוחה מהיאריס.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן היום ביאריס וזה לא כ"כ הפריע לי

לגבי הג'ולייטה זה בבחינת חלום אבל קצת יקר עד 50000 ש"ח

בשורה התחתונה על מה היית הולך?

פורסם

על מכונית קטנה שהיא לא יאריס אם לא הייתי צריך רכב משפחתי. על פריוס (אולי) אם הייתי צריך רכב משפחתי ורוצה מאוד לחסוך בדלק. עזרתי לך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה מכונית קטנה אבל לא יאריס? אם הגיר הרובוטי לא מפריע לך ואתה מחפש רכב קטן וחסכוני כמה שיותר בדלק, אני לא חושב שיש אופציה יותר טובה מיאריס חדשה.

אולי הונדה ג'אז, רק שאז תצטרך להתפשר על משומשת.

• תוכן חדש...