Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת רואה פה לפעמים שלוקחים את המחיר האירופאי ומכפילים אותו. זה ממש לא כך, וחישובים כאלה רק גורמים לחיוכים אצל היבואנים. תבדקו את ההבדל בפועל, ותראו שהוא עשרות אחוזים פחות מהמאה אחוז שאתם מחשבים. אל תשכחו שהיבואנים לא קונים את הרכב במחיר ריטייל, ושגם במדינות אחרות יש כל מיני מיסים (למשל מע"מ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Bar72,

לגבי הקישור (כתבה) שפרסמת, אולי כן ואולי לא. ספקולציות יש תמיד והמון, כרגע זה רק דיבורים בכל אופן.

באותה מידה ה4C והג'וליה וכן הלאה יכולות להצליח במידה כזו שלפיאט לא יהיה שום אינטרס למכור אותם.

לגבי הפוסט האחרון שלך, אני מסכים איתך לחלוטין. מה שעצוב הוא שאנשים לא מתארים לעצמם עד כמה זה נכון...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יפיפיה בכל קנה מידה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
דבר אחד לא הבנתי.

למה משווים את אלפא לסיאט, מהו הקשר הכל כך ברור ביניהם?

להבנתי התפיסה של חטיבת סיאט בתוך VAG דומה לזו בה נתפסת אלפא בתוך פיאט, כלומר מכוניות עם אוריינטציה צעירה וספורטיבית תוך שימוש במכללי החברה האם. עוד סיבה לקשר, אם כי מעט יותר קלוש היא המעצב של סיאט שהיה קודם באלפא.

לגוף הענין, קשה לי להניח שאלפא תמכר ל VAG. למרות שכלכלית היא מהווה נטל על פיאט, הרי שהיא גורם משיכה לא מבוטל ומהווה תמריץ לא זניח לרכישה של מכוניות מותג האם.

• תוכן חדש...