Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה יפה היא, מדהים :shock:

היא אמורה להיות זולה יחסית ולהתחרות בפיז'ו RCZ, או יקרה ולהתחרות באודי TT?

פורסם
איזה יפה היא, מדהים :shock:

היא אמורה להיות זולה יחסית ולהתחרות בפיז'ו RCZ, או יקרה ולהתחרות באודי TT?

יקרה, לדעתי: המחיר מוערך ב40,000 ליש"ט, מה שאומר תג מחיר של 200,000 ש"ח~, וזה עוד בלי מיסים...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בהחלט מזכיר קווים של אליס/אקסיג'.

אבל וואו, יפייפיה.

הג'אנטים האלה לא ימאסו לעולם...

850 ק"ג עם המנוע של הג'ולייטה ת"י. זה צריך להיות משהו נחמד מאוד :)

!AWDSOME

פורסם

במסגרת סקר בגרמניה שאלו :"אם היית חייב לבחור בין רכב לאשה במה היית בוחר?" 85% זרקו את האשה מהבית :)

האלפא הזאת פשוט מדהימה! טרם הצגתה רצו שמועות לגבי השלדה KTM X BOW, המשקל הנמוך, המנוע המיועד עבורה והעיצוב.

אני חושב שאלפא רומיאו התעלו אפילו מעל לשמועות וזהו רכב מדהים, אני מרגיש כמו ילד קטן כשאני קורא עליה.

העיצוב מטורף, הקימורים הללו והבליטות (במיוחד שני הקווים הבולטים על מכסה המנוע שמשתלבים באופן מושלם עם הגריל הקלאסי).

המפרט בניחוח של פעם (משקל נמוך וכח רב יחסית למשקל). אני חושב שלמעט מכונות יקרות בהרבה (פרארי, פורשה וכיוצא בזה) זה הולך להיות אחד "הכלים הכבדים" באירופה.

אגב, נראה לי בפורום של אלפא הזכירו שאלפא רומיאו מתכננים להתמודד עם מכוניות כמו פורשה בוקסטר ושות' עם ה4C. אז כנראה שהיא לא תעלה 200,000 ש"ח בארץ.

אני רק מקווה שהיא תגיע לייצור מבלי שיהרסו אותה כמו שעשו עם הבררה.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לעניין המחיר - וודאי שאתה צודק. המחיר שאני הזכרתי הוא מחיר משוער למחירה באירופה. אני מניח שכאן ידברו על תג באזור החצי מליון שקלים~. מה שכן, לו היה לי את הממון הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
לעניין המחיר - וודאי שאתה צודק. המחיר שאני הזכרתי הוא מחיר משוער למחירה באירופה. אני מניח שכאן ידברו על תג באזור החצי מליון שקלים~. מה שכן, לו היה לי את הממון הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים

האונה השמאלית שלי נכנסת לתרדמת כשאני רואה את החיה הזאת :) תוסיף אותי לרשימת ההמתנה...

נ.ב. בפשטות : האונה השמאלית במוח = הגיון, הימנית = רגש.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
יקרה, לדעתי: המחיר מוערך ב40,000 ליש"ט, מה שאומר תג מחיר של 200,000 ש"ח~, וזה עוד בלי מיסים...

המחיר של בריטניה לא משקף את המחיר של אירופה, בבריטניה המס על רכבים הוא ותר גבוה משאר אירופה.

הרכב נראה מדהים ונראה כמו מתחרה ל-TT ולקיימן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...